Kannettava sateenvarjo vai mitä? Löydä täydellinen sävy kuumaan kesään!

konsoli aurinkosuoja moderni kangas aurinkosuoja

Tarvitsetko parvekkeellesi aurinkovarjon?

Ihana kesä on vihdoin palannut ja sen myötä tulevat lämpimät päivät ja lämpimät illat. Sitten aletaan kaivata turvallista varjolähdettä. Onneksi myymälöissä on laaja valikoima päivänvarjoja jokaiseen makuun. Voit valita esimerkiksi klassisen aurinkovarjon ja ulokkeisen päivänvarjon.

Löydät myös laajan valikoiman muotoja ja värejä sekä käytettyjä materiaaleja. Tällä kaudella valkoinen pellava on raivoa. Mutta tietysti voit myös valita muita sävyjä ja miksi ei tyylikkäitä raitoja, jotka näyttävät aina muodikkailta.

Klassikko sitruunankeltaisena

konsoli sateenvarjo aurinkovarjo raidallinen keltainen valkoinen

Niille teistä, jotka yksinkertaisesti pitävät pyöreitä sateenvarjoja tylsinä, on tyylikkäitä, suorakulmaisia ​​versioita. Markkinoilla on myös monia suunnitteluvarjoja, mutta ne ovat myös hieman kalliimpia. Budjetistasi riippuen voit löytää oikean ratkaisun.

Mitä sinun pitäisi ehdottomasti ottaa huomioon, kun ostat päivänvarjon?

Aloitetaan vakaudesta. Päivänvarjossa masto, joka tunnetaan myös nimellä keskitanko, kantaa suurimman osan painosta. Tästä syystä materiaalin tulee olla kestävää. Metalli ja puu tulevat kyseenalaiseksi. Lisäksi sateenvarjon tulisi olla säänkestävä, koska se pysyy lähes aina ulkona. Täydellinen valinta mastoon olisi eukalyptus ja alumiini. Tällainen keskitanko varmistaa myös, että sateenvarjo on mahdollisimman kevyt. Voit siirtää päivänvarjon nopeasti ja helposti muualle.

Säänkestävä puu ja helppohoitoinen kangas

konsoli sateenvarjo aurinkovarjo puinen sauva jalusta kangas

Kangas tai pikemminkin päällyste on yhtä tärkeä. Paras vaihtoehto olisi polyakryyli. Tämä materiaali on paitsi UV-kestävä myös vettä ja likaa hylkivä. Lisäksi se tuskin haalistuu. Puuvillaa ja pellavaa voi tietysti myös käyttää. Mutta sinulla on se haittapuoli, että näitä luonnonkuituja ei ole helppo hoitaa ja ne ovat melko herkkiä lian ja kosteuden suhteen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tietysti on myös päivänvarjon suunta. Tässä on konsoli sateenvarjo osoittautuu erityisen käytännölliseksi. Siinä ei ole klassista mastoa, vaan keskellä oleva napa, joka seisoo sivulla ja pitää siten arvokkaamman, varjoisamman tilan vapaana. Tällaista sateenvarjoa suositellaan erityisesti pienille parvekkeille tai terasseille.

Kestävä romanttinen ratkaisu aurinkovaloilla upeisiin kesäiltoihin

konsoli sateenvarjo aurinkovarjo aurinkovalot kangas

Kärki:

Kiinteillä aurinkovarjoilla kannattaa ehdottomasti pitää mielessä, että ne tarvitsevat kallistusmekanismin. Tämä tarkoittaa, että voit aina pitää täsmällisen kohdistuksen aurinkoon.

Oletko nyt varma minkälaisen päivänvarjon haluaisit ostaa? Sitten toivotamme sinulle ihanaa kesää pitkillä lämpimillä päivillä ja rentouttavalla varjolla!

Trendikäs konsolivalkoinen sateenvarjo valkoisena

konsoli sateenvarjo päivänvarjo metallista valkoista pellavaa

Värikästä eleganssia

konsoli -päivänvarjo seisoo tyylikkäästi

Tyylikkäitä raitoja järvellä

konsoli -päivänvarjo raidallinen kangas

Puhdas loma -tunne

konsoli sateenvarjo aurinkovarjo kangas sateenvarjo raidallinen

Epätavallinen suorakulmainen muoto

Ampelschirm päivänvarjo kangas seisoo punaisia ​​valkoisia raitoja

Eteläiset vaikutelmat

konsoli päivänvarjo aurinkovarjo kangas valkoinen

Aseta raikas värin aksentti

konsoli päivänvarjo sitruunankeltainen

Lähde: www.decoist.com