Lomatunnelma omalla parvekkeella – parhaat sisustusideat

Ensimmäiset kevään auringonsäteet herättävät raikkaan ilman ja loman tarpeen! Ehkä et ole suunnitellut matkaa tälle kesälle? Sitten meillä on sinulle vinkki: Nauti sen sijaan lämpimistä öistä ja aurinkoisista viikonloppuista omalla parvekkeellasi! Kaunis parvekerakenne ja oikea huonekalujen, kukkien ja koristeiden valikoima voivat muuttaa pienimmänkin parvekkeen todelliseksi hyvän olon alueeksi.

Annamme sinulle vinkkejä, jotka antavat sinulle lomatunnelman omalla parvekkeellasi!

loma tunne parvekkeella parveke suunnittelu

Parvekkeen suunnittelun suunnittelu

Riippumatta siitä, onko sinulla suuri tai hieman pienempi parveke, se voidaan sisustaa käytännöllisesti ja ennen kaikkea mukavasti. Tärkeintä on tietysti, että valitset huonekalut ja koristeet makusi mukaan, jotta tunnet olosi täysin mukavaksi.

Joskus voi olla hyödyllistä löytää värimaailma ennen ostamista. Toisaalta se helpottaa valintaa, ja toisaalta voit valita oikeat tuotteet kohdennetusti. Usein ennalta määrätty suunta on tärkeä, jotta lopulta saadaan aikaan harmoninen kokonaiskuva.

parveke huonekalut ideoita parveke suunnittelu parveke perustettu

Käytännölliset ja mukavat huonekalut

Jos parvekkeesi ei ole liian suuri, sinun on luotettava monitoimikalusteisiin. Taitettavat tuolit ja pöydät ovat hyviä valintoja. Niitä on saatavana monenlaisina malleina ja ne sopivat jokaiseen elämään. Käytännöllinen asia: ne voidaan jättää syrjään milloin tahansa. Jotta pienestä kesäasunnostasi tulisi vieläkin tilavampi, suosittelemme huonekaluja, joissa on säilytystilaa. Niissä on riittävästi istuintilaa ja voit piilottaa tyynyt tai muut ruokailuvälineet, kuten kukkaruukut, maaperän tai lannoitteen alle, ja säilyttää ne turvallisesti. Romanttiset teistä voivat perustaa pienen kuistin keinun parvekkeelle. Tällä tavalla annat ulkoalueellesi satumaisen kosketuksen ja lisäksi varmistat kodikkaan yhteenkuuluvuuden.

Olohuoneen tunne parvekkeella

Möbel24: n tutkimuksen mukaan parvekkeiden omistajat luottavat mukaviin ulkokalusteisiin, jotka muuttavat parvekkeen ulko-olohuoneeksi. Vertailuportaali raportoi: “Lähes tuhannesta […] kyselyyn osallistuneesta parvekkeen omistajasta yli puolet haluaisi investoida korkealaatuisiin polyratanista valmistettuihin puutarhakalusteisiin”. Jopa hieno teak on edellä 31%. Yleensä puusta valmistetut tai kudotut huonekalut pehmeillä ulkotyynyillä ovat tällä hetkellä muodissa.

parveke kasvit parveke suunnittelu koristella parveke

Lähempänä luontoa

Jotta parvekkeesi näyttäisi vieläkin kodikkaammalta ja todella rentouttavalta, tarvitset kauniita kukkia ja kasveja. Raikas vihreä ja miellyttävä tuoksu tuovat sinut lähemmäksi luontoa. Käytä kaiteita ripustaaksesi istutuskoneet kukkivilla kukilla tai kiinnitä ripustettavat hyllyt talon seinään. Erityisen luova: aseta puiset tikkaat seinälle! Tikkaista tulee kasvien, koristeiden tai tuoreiden yrttien hylly ja ne kiinnittävät aina katseen. Ja toinen vinkki kasvien valitsemiseen: Pienet palmut lisäävät ripauksen eksoottisuutta ja lisäävät lomatunnelmaa.

Kodintekstiilit ja aurinkosuoja

Rakkaudella sijoitetut kodintekstiilit, kuten tyynyt, peitot ja matot, antavat parvekkeellesi kodikkaan tunteen. Ne tarjoavat myös väriaksentteja ja harmonisen kokonaiskuvan. Käytä tuoreita ja vaaleita värejä, kuten jäätelöä – tämän vuoden trendi. Näitä ovat herkkä sininen, pastellinkeltainen tai mansikan vaaleanpunainen. Ole kuitenkin varovainen, ettet käytä liikaa eri värejä, sillä kaiken pitäisi olla sopusoinnussa keskenään.

Jotta voit suojautua voimakkaalta kesän auringolta ja nauttia pienestä parvekeparatiisista, sinun tulee tarjota sopiva aurinkosuoja. Tyylikäs aurinkovarjo tuo sinut vieläkin lähemmäksi lomatunnelmaa.

riippumatto parveke suunnittelu loma tunne parvekkeella

Vielä muutamia vinkkejä rentoon parvekkeen suunnitteluun

Jos haluat nauttia virkistävän cocktailin illalla, käytännöllinen tarjoiluvaunu on juuri sinulle sopiva. Aseta se parvekkeelle ja varusta se suosikkijuomillasi. Muutama cocktaillasi, jääkuutiot jäähdytyslokerosta ja minibaari on valmis.

Riippumatto voi olla todellinen kohokohta suurella parvekkeella. Jos et erityisesti pidä keinuista, suosittelemme viihtyisää lounge -kulmaa. Monissa malleissa on pehmeät tyynyt, melkein kuin olohuoneen sohvalla. Voit lukea lisää ideoita lomallesi parvekkeeltasi täältä.

parveke design deco ideoita parveke parveke parveke bel

parveke suunnittelu, joka loma tunne omalla parvekkeella