Riippuvat kasvit – roikkuvat kasvisäiliöt elävinä lisävarusteina sisä- tai ulkokäyttöön

roikkuvat kasvit riippuvat kasvit parveke huonekasvit luovat käsityöideat

Näytä ideoita roikkuvista kasveista

Me Freshideenissä rakastamme ilmakasveja. Olet ehkä jo huomannut, koska olemme julkaisseet monenlaisia ​​artikkeleita samasta aiheesta.

Heillä on paljon etuja. Esimerkiksi ne ovat helppohoitoisia eivätkä tarvitse paljon apua kasvamaansa.

Olemme löytäneet uusia tapoja niiden esittämiseen ja omistamme artikkelimme heille tänään. Vielä tarkemmaksi ja selkeämmäksi: Nykyään kyse on ilmalaitosten varustamisesta säiliöihin. Koska puhumme lajeista, jotka eivät tarvitse maaperää, ne jättävät paljon tilaa joustavuudelle. Ehkä sinulla on hyvä paikka tähän esimerkiksi terassillasi?

Riippuvat palot

Ilmakasvit voidaan sijoittaa monenlaisiin astioihin. Siksi sinulla on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista valita. Mihin sitten sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota? Sinun on valittava tyyliisi parhaiten sopiva näyttötyyppi.

Riippuvat kasvit – palot ovat yksi suosituimmista ratkaisuista

roikkuvat kasvit riippuvat kasvit parveke parveke kasvit huonekasvit ideoita

Säiliöitä voi ostaa eri sävyinä. Me Freshideenissä rakastamme näitä CorPotterystä. Ne tehtiin käsin. Ne eivät ole lasitettuja, mutta lumovat maanläheisellä luonteellaan. Ne imevät nesteen täydellisesti, joten voit olla varma, etteivät ne mätäne kastelun jälkeen.

Löydät paljon erilaisia ​​kukkaruukkuja erittäin mielenkiintoisilla malleilla. Ne riippuvat nauhoista, joissa on silmiinpistäviä värejä. Me Freshideenillä tuskin voimme kuvitella juhlallisempaa väri- ja kuvioyhdistelmää kuin tämä Macrame -riippuva kasvisäiliö.

Tämä maalattiin käsin ja voit käyttää tilaniaa tai muita valitsemiasi kasveja

riippuvat kasvit riippuvat kasvit parveke huonekasvit ThriftedandMade

Miksi sinun on rajoituttava yhteen kukkaruukkuun, kun sinulla voi olla kolme? Tämä riippuva kasvisäiliön trio on peitetty upealla vaaleanpunaisella. Ripustamiseen käytetään paljon luonnollisia hamppulankoja.

Tämä ratkaisu on täydellinen sekä sisä- että ulkokäyttöön. Se erottuu myös nykyaikaisten pastelliratkaisujen ansiosta

riippuvat kasvit riippuvat kasvit parveke huonekasvit luovasti

Himmelin metallikasvien kontti

Maantieteelliset kasvisäiliöt ovat erittäin suosittuja, ja Art Himmeli on heidän luonteensa ansiosta merkittävässä asemassa maailmassa. Tiedätkö todella mitä Himmeli on? Nämä ovat perinteisiä suomalaisia ​​koristeita. Ne valmistetaan yleensä oljista ja niitä käytetään joulukuusien koristamiseen.

Mutta niitä voidaan käyttää myös roikkuvien kasvien näyttämiseen

roikkuvat kasvit riippuvat kasvit parveke huonekasvit luovat käsityöideat

 Tunnistamme nämä motiivit tässä esitetyistä messinki-, lanka- ja nahkasäiliöistä. Tulos on niin maantieteellinen ja niin maaginen!

Ainutlaatuinen muoto on vain yksi monista ominaisuuksista, joita voi rakastaa Himmeli -kasvisäiliöissä. Voit valita tietyn materiaalin. Nämä voivat olla esimerkiksi messinkiä, alumiinia tai kuparia. Esimerkit ovat Spazz Happy Line Designista.

Himmelin kasvisäiliöt

roikkuvat kasvit riippuvat kasvit parveke huonekasvit Himelli timantti

Mitä tulee tillandsian käyttöön, sinun pitäisi tietää, että joillekin lajikkeille kupari on myrkyllistä. Siksi sinun on oltava varovainen käyttäessäsi sitä.

Seuraava esimerkki symboloi modernien roikkuvien kasvisäiliöiden luonnetta. Nämä mallit tarjoavat erittäin hyvän ilmanvaihdon. Siksi voit kastella kukat helposti ilman, että ne mätää.

Moderni roikkuva kasvisäiliö

roikkuvat kasvit riippuvat kasvit parveke Himelli huonekasvit

Kasvisäiliöt riippuvat ketjuissa

Onko tämä ensimmäinen näkemäsi esimerkki? Me vain rakastamme sitä! Tässä roikkuva metallikasvisäiliö on INSEKDESIGNiltä. Se lumoaa vintage -ilmeellään.

Se valmistettiin käsin messingistä ja kuparista vuosisatoja vanhoilla tekniikoilla. Materiaalit ovat litteää peltiä tai ohutta kuparia. Koko juttu on täällä ohuilla ketjuilla.

Metalliset roikkuvat kasvisäiliöt

riippuvat kasvit riippuvat kasvit parveke huonekasvit ruukkukasvit järjestävät luovasti

Täällä näemme värillisestä lasista valmistettuja pieniä kaksitasoisia malleja. Ne on luonut SNL Crations. Tällaisen kukkasäiliön edut ovat monet. Toisaalta se pitää kasvisäiliön tyylillä. Lisäksi se tarttuu aurinkoon hyvin ja antaa sisustukselle kiiltoa ja kiiltoa.

Riippuvat kasvit – kukka -astiat värillisestä lasista

riippuvat kasvit riippuvat kasvit parveke huonekasvit terassi suunnittelu

Lisää ainutlaatuisia kukka -astioita roikkuville kasveille

Nyt tarkastelemme kahta vaihtoehtoa riippuville kasveille, jotka ovat todella unohtumattomia. Niissä on vähän vaikutusta nykyaikaisista riippuvalaisimista, jotka varastavat esityksen. Nämä on valmistettu langasta, jossa on myrkyttömiä sideaineita. Ne osoittavat suurta kestävyyttä ja ovat vedenkestäviä. Ne osoittavat paljon luovuutta ja värejä.

Haluatko antaa laitokselle keskeisen roolin? Tuo ne sitten kasvisäiliöön. Anna heidän nauttia valokeilasta vastustamatta.

Luovuus ja värit toiminnassa

luovia käsityöideoita riippuvat kasvit riippuvat kasvit parveke

Esimerkkinä Peacocktacosta tässä voidaan kuvata “ilmakehän pallo”. Siitä kasvaa pieniä “vauvoja”. Ne kasvavat, kukkivat ja lisäävät väriä tilaasi.

Ilmakasvien pallo

luovia käsityöideoita riippuvat kasvit riippuvat kasvit parveke kukat parveke kasvit

Lopuksi haluamme antaa sinulle muutamia vinkkejä. Varmista, että valitset ilmatehtaalle paikan, jossa se saa tarpeeksi valoa. Tämä on yhtä tärkeää, kun kasvia pidetään sisällä tai ulkona.