Sopivat parvekekalusteet kaikkiin tilavaatimuksiin ja muita vinkkejä

Kaupungissa asumisella on monia etuja, mutta valitettavasti luonnon läheisyyden tunne ei useinkaan kuulu niihin. Ellet ole kauniin puutarhan ylpeä omistaja. Jos ei, seuraavaksi paras vaihtoehto on parveke. Tämä pieni ja yksityinen ulkoalue on monien kaupunkilaisten unelma, mutta sen arvo on usein aliarvioitu. Riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni parvekkeesi on, siinä on paljon mahdollisuuksia muuttua viihtyisäksi ja nautinnolliseksi paikkaan, jossa voit rentoutua yksin, perheen tai ystävien kanssa. Opi seuraavilta riveiltä, ​​kuinka löytää oikea Parvekekalusteet valita ja saada inspiraatiota viileistä ideoista ja esimerkeistä.

Oikeat parvekekalusteet jokaiseen tilantarpeeseen ja lisää vinkkejä modernille terassille, jossa on tyylikäs skandi

Suunnittele kaikki hyvin etukäteen

Joten olet päättänyt uudistaa parvekkeesi kokonaan. Oletko myös miettinyt, mitä haluat siitä tehdä? Sinun on harkittava huolellisesti tämän laajennuksen tulevaa toimintoa kotiisi. Haluatko vain nauttia aamukahvisi siellä rauhassa vai aiotko vastaanottaa vieraita useammin? Ehkä molemmat? Se riippuu pitkälti päätöksestäsi, minkä lattian valitset, minkä värin maalaat seinät ja mihin parvekekalusteisiin ja -tarvikkeisiin sijoitat.

Oikeat parvekekalusteet jokaiseen tilantarpeeseen ja lisää vinkkejä kauniista ideasuunnitelmasta parvekkeelle

Täydellisten parvekekalusteiden valinta

Kuten kaikki muutkin huonekalut, korkealaatuiset parvekekalusteet eivät yleensä ole pieni investointi. Materiaalien ylimääräisen säänkestävyyden vuoksi ne ovat vielä kalliimpia. Tästä syystä tulevat ostajat ovat usein hemmoteltuja valinnanvaraa kohtaan. Toisin kuin muutama vuosi sitten, nykyään löydät puusta, rottinkista, metallista, muovista tai näiden yhdistelmästä valmistettuja parvekekalusteita. Ne voivat olla pyöreitä, suorakulmaisia, suuria, minimalistisia tai epäsymmetrisiä, verhoilulla tai ilman. Lopullinen valinta riippuu täysin visiosta, jonka haluat saavuttaa, ja tietysti tarpeistasi ja tilantarpeestasi.

Taitettava pöytä ja tuolit ovat yleensä välttämättömiä pienille ja suurille parvekkeille samanaikaisesti. Täällä voit rentoutua kupin kahvin ja mielenkiintoisen kirjan kanssa kädessä sekä tehdä tiettyjä töitä kannettavalla tietokoneellasi. Erityiset tangot, jotka on kiinnitetty parvekkeen kaiteisiin ja ovat niin tilaa säästäviä, että voit silti laittaa muutaman baarituolin, sopivat erityisen hyvin vieraiden viihdyttämiseen.

Oikeat parvekekalusteet jokaiseen tilantarpeeseen ja lisää vinkkejä minimalistiseen, skandi tyylikkääseen moderniin

Jos haluat ottaa aurinkoa ja unelmoida, kulmasohva, jossa on viihtyisät istuimet ja käsinojat, voivat olla täydellinen valinta sinulle. Tämä on erittäin hyvä ratkaisu pienemmällekin parvekkeelle. Sen jälkeen voit asettaa pienen sohvapöydän sen eteen. Vaikka sinulla ei olisi tilaa sille, hieno lokero voi pelastaa päivän. Sohvalla on yleensä riittävästi tilaa sen laittamiseen.

Kun ostat kulmasohvaa, kiinnitä kuitenkin erityistä huomiota verhoilutyyppiin. Sen tulee olla kosteudenkestävä, pestävä ja helppo poistaa. Paras ratkaisu tässä tapauksessa olisi, jos alla oleva penkki on todella rintakehä, jossa tyynyt voidaan säilyttää huonolla säällä.

Oikeat parvekekalusteet jokaiseen tilantarpeeseen ja muita vinkkejä skandi -poikaselle, jossa on kulmasohva ja tyynyt

Oikean valaistuksen valinta

Lämpiminä päivinä haluamme viettää paljon aikaa ulkona rakkaittemme seurassa myös auringonlaskun jälkeen. Mutta illalla valaistus voi saada tunnelman onnistumaan tai epäonnistumaan. Jos käytät yhtä keskusvalonlähdettä, suosittelemme sen säätämistä. Näin voit käyttää niitä sekä silloin, kun tarvitset erittäin väkevää valoa, että kauniina hetkinä, kun tarvitset romanttista valaistusta. Keiju valot, lyhdyt ja kynttilät luovat myös fantastisen ilmapiirin ja voivat täydentää tai korvata päälähteesi.

Oikeat parvekekalusteet jokaiseen tilantarpeeseen ja muita vinkkejä pöytä ja sohvatuolit auringonlaskun kesäparveke

Etsi tilaa parvekekasveille

Yksikään ulkotila ei olisi täydellinen ilman muutamia ikivihreitä tai kukkivia kasveja. Vihreä tuo parvekkeelle lisää raikkautta ja luonnollisuutta ja tekee ulkoilusta entistä miellyttävämpää. Vaikka sinulla ei olisi vihreää peukaloa, on lukuisia parvekekasveja, jotka kestävät pienen laiminlyönnin. Voit säästää tilaa valitsemalla kukkalaatikot, joissa on kiinnikkeet kaiteille, roikkuville astioille tai seinille ripustetuille.

Oikeat parvekekalusteet jokaiseen tilantarpeeseen ja muita vinkkejä nuhjuinen skandi -tyylikäs parvekekalustus

Valitse oikea sisustus

Lopussa voit myös miettiä sisustusta. Anna mielikuvituksesi valloittaa ja suunnittele unelmiesi parveke. Älä unohda, että ulkopinta täydentää myös sisustusta ja sen tulee heijastaa sen tyyliä. Parvekkeen suosittuja sisustusideoita ovat tuoksukynttilät, maljakot tuoreilla leikkokukilla, lasit hiekalla ja kuorilla, pieni kynnysmatto tai maalaismainen persialainen matto, heitto- ja istuintyynyt, vinyylijulisteet, viirit ja seppeleet. Voit jopa suunnitella ja muokata monia niistä itse.

Valitse sopivat parvekekalusteet, koristeet ja valaistus, yhdistä ne tyylikkäästi ja vaikuta ystäviisi ja perheeseesi ulkoalueella, jossa yhdistyvät mukavuus ja kauneus.

Oikeat parvekekalusteet jokaiseen tilantarpeeseen ja lisää vinkkejä terassille, jossa on sohva, jossa on metalliryhmä