Pieniä parvekkeen sisustusideoita loistavalle ulkokeitalle

Jokainen, jolla on puutarha, on ehdottomasti onnekas! Varsinkin kesällä, kun kaipaat enemmän aikaa ulkona. Mutta jopa parvekkeen omistajilla on onni saada ulkoalue! Tästä voidaan tehdä vaikuttava ulkotila ja kesästä tulee hieno kokemus siellä! Pienen parvekkeen suunnittelu voi joskus olla todellinen haaste. Siitä me tänään puhumme: pieni parveke ja sen suunnitteluvaihtoehdot. Annamme sinulle muutaman pienen parvekkeen sisustusidean ja näytämme, kuinka voit käyttää onnistunutta sisustusta luodaksesi unelmapaikan hyvälle ololle.

Pieniä parvekkeen sisustusideoita – mieti tilaa säästäviä vaihtoehtoja parvekkeen sisustamiseen

pienet parvekkeen sisustusideat hienovaraiset koristekasvit tyylikkäät

Suunnittele pieni parveke rentoutumispaikaksi

Pieniä parvekkeita käytetään usein varastotiloina. Sen sijaan, että säilyttäisit hyödyttömiä asioita parvekkeella, voit muuntaa sen mukavaksi paikkaan, jossa voit jäädä pidempään. Yritä puhdistaa se ja saada järjestys sinne.

Huomaat sen vaivan arvoiseksi! Kalusta parveke taitavasti, mutta älä missaa myös sen koristamista. Erityisesti kesällä tämä on loistava tilaisuus suunnitella oma lomakeskus.

Ne, jotka haluavat viettää pitkään raikkaassa ilmassa, voivat tehdä parvekkeestaan ​​värikkään ja kodikkaan

pienet parvekkeen sisustusideat valitsevat tuoreita värejä

Pieni tai suuri, parvekkeen läsnäolo on aina hyödyllistä. Suuri parveke antaa luonnollisesti enemmän vapautta toteuttaa luovia ideoita käytännössä. Mutta jopa pieni kaupungin parveke voi tarjota paljon. Vain jos teet sen oikein!

Tärkeintä on hyödyntää ulkotilaa mahdollisimman hyvin. Taitettavat huonekalut, kuormalavat ja puulaatat löytävät oikean paikkansa pieneltä parvekkeelta. Luonnolliset yksityisyysnäytöt on myös otettava huomioon. Mutta sopiva koriste ei myöskään saisi puuttua! Jopa pieni kaupungin parveke voidaan sisustaa runsaasti. Mutta varo yhtä asiaa: kun sisustat miniparvekeasi, sinun tulee rajoittua yhteen tyyliin.

Pieniä parvekkeen sisustusideoita – Selkeä käsite parvekkeen koristeluun

pienet parvekkeen sisustusideat runsaasti tuoreita värejä

Ideoita pienille parvekkeiden koristeluille

Vaikka suunnittelit parvekkeen asuintilaksi, se ei suinkaan riitä tuntemaan olosi mukavaksi siellä. Koska ilman sopivaa sisustusta mikään huone ei ole viihtyisä. Tässä annamme sinulle vinkkejä ja ideoita pienen parvekkeen houkuttelevuuden lisäämiseksi.

Luota moniin kasveihin!

Parvekekasvit ovat tavanomainen koriste tässä rajoitetussa ulkotilassa. Ja oikeat parvekekasvit. Koska täällä sinun on otettava huomioon yksittäisten kasvien auringonvalolle asettamat vaatimukset. Ja koska miniparvekkeella ei ole koskaan tarpeeksi tilaa, voit kiinnittää kukkaruukut parvekkeen kaiteeseen. Macrame -ripustuskorit ovat myös mukava vaihtoehto tilan säästämiseksi. Voit myös sisustaa parvekkeen seinät tällä tavalla, mikä todella tuo tunnelmaa raikkaan tunnelman. Vai pidätkö esimerkiksi yrttikasveista? Ja jos arvostat myös suurta yksityisyysnäyttöä, voit hemmotella itseäsi sopivilla kiipeilykasveilla.

Pienimmälläkin parvekkeella on riittävästi tilaa ruukkuille

pienet parvekkeen sisustusideat heiluttavat pyöreän sivupöydän kasveja

Käytä pystysuoraa tilaa!

Käyttämällä seiniä koristeiden lisäpintana säästät tilaa ja luot toisaalta alkuperäisiä parvekekoristeita. Jos parveke on liian kapea, on suositeltavaa harkita hyllyä, jossa voit näyttää erilaisia ​​kukkaruukkuja ja yrttejä tai koristetarvikkeita. Ja seinäpuutarha herättää varmasti paljon huomiota!

Kauniit koristeet ovat myös pakollinen pienellä parvekkeella

pienen parvekkeen sisustusideoita vihreän seinän väriset huonekalut

Ulkomatto on suosittu kesällä!

Parveke ilman kasveja on tietysti ajattelematon. Mutta on myös muita suunnitteluelementtejä, joilla on suuri visuaalinen vaikutus. Näin voit luoda perustan parvekkeellesi kauniilla lattialla. Olipa kyseessä betonilattia tai puulattia, voit myös koristella parvekkeen lattian ulkomatolla ja antaa siten koko parvekkeelle enemmän luonnetta. Paljaat jalat tuntuvat hyvältä matolla kesällä ja tuoreet matot ovat miellyttäviä silmille. Värillisellä kuviolla saat parvekekalusteisiin yhtä paljon väriä kuin upeilla parvekekasveilla. Jos lisäät myös lattiatyynyjä, joissa on vastaava kuvio, saat harmonisen kokonaisuuden.

Oikea valo parvekkeella luo tunnelman!

Lamput ja valot voivat myös tehdä ihmeitä parvekkeella, jos tietylle mielialalle on kysyntää. Lisäksi modernit parvekevalot ovat niin koristeellisia, että ne luovat usein upeita optisia tehosteita! Jos sinulla ei ole tilaa ulkovaloille, voit luottaa keiju-, kynttilä- ja lyhtyvaloihin. Mukava korostusvalaistus saa parvekkeen näyttämään paljon kodikkaammalta ja romanttisemmalta. Varsinkin yöllä!

No, parvekekausi on jo kauan sitten avattu! 

pienet parvekkeen sisustusideat kattokruunu ketjut kasvit romanttisesti viihtyisiä

Johtopäätös: Juuri nyt, kun on kesä, olemme mieluummin ulkona. Ja pienin parveke tarjoaa meille tämän suuren mahdollisuuden! Vietät iltapäivän rennosti tai nautit yöunista, parvekkeesta tulee nopeasti suosikkipaikkasi kesällä … Sinun ei tarvitse tehdä mitään ilman parvekkeen suunnittelua. Ainakin hieno koriste! Pieni parveke tarjoaa todella vähän liikkumavaraa, mutta voit olla erityisen luova täällä! Katso itse katsomalla alla oleva jännittävä kuvagalleria!

Pieni parveke on olohuoneesi ulkona

pienet parvekkeen sisustusideat viihtyisä paikka rentoutumiseen

Hengitä enemmän elämää miniparvekkeelle, jossa on runsaasti kasveja

pienet parvekkeen sisustusideat vihreät kasvit, jotka sopivat parvekekasveihin

Samassa väripaletissa olevat kasvit luovat harmonisen kokonaiskuvan

pienet parvekkeen sisustusideat ruukkukasvit tuulivalot

Näytä suosikkikasvit

pienen parvekkeen sisustusideoita järjestä kaktuksia

Järjestä romanttinen ilta pienellä parvekkeella

pienet parvekkeen sisustusideat kynttilät romanttinen tunnelma

pieni parveke sisustus ideoita tyylikäs sisustus ideoita kaunis paikka rentoutua

pienen parvekkeen sisustusideoita pieni alue monia kasveja

pieni parveke sisustus ideoita kaunis näkymä

pienet parvekkeen sisustusideat tyylikäs sisustusidea tuntuu hyvältä

pienet parvekkeiden sisustusideat raidalliset kuviot virkistävät pieniä parvekkeita

pieni parveke sisustusideoita kasvit ruoho vihreä rentoutumisen keidas

pienet parvekkeen sisustusideat valitsevat sopivat kasvit

pienet parvekkeiden sisustusideat luovat vihreän keitaan

pieni parveke sisustusideoita kodikas ruokailutila, joka vastaa huonekaluja