Hogyan kell dolgozni a kémiai hámlasztással az akne ellen?

Az akne a tinédzser csuklyánk egyik legkiemelkedőbb esete volt, amikor azok a hátborzongató kis vörös források boldogan laktak az arcodban nap, mint nap, és nem tudtad jobban, hogyan lehet megszabadulni tőlük. Ez sajnos még mindig sok felnőttkorban fennálló probléma. Az újabb technológiákkal újabb gyógyszereket és eljárásokat fogalmaztak meg. A pattanások elleni védekezés és felszámolás viszonylag új folyamatát kémiai hámlasztásnak nevezték. A kémiai hámlasztás új megközelítés, amelynek megfogalmazásáról és hasznosságáról ebben a cikkben lesz szó.

Hogyan kell dolgozni a kémiai hámlasztással a pattanások ellen

Mi az a kémiai hámlasztás?

A kémiai hámlasztás olyan új technika, amelyet csak professzionális kozmetológus szakértők választanak, amikor a maszk vagy az arcpakolás bőrbarát vegyi anyagokból készül, amelyek nem túl barátságosak a bőrproblémáira. A kémiai hámlasztást a szakemberek alkalmazzák a szükséges kémiai arcmaszk elkészítése után. A folyamat végén a problémás külső elhalt bőr lehámlik, így az új és jobb bőr mostantól a barátja lesz. Gyakran főleg az arc, amelyen ezt a hámlasztást használják, annak ellenére, hogy mindig vannak alternatívák.

Hogyan kell dolgozni a kémiai hámlasztással a pattanások ellen:

A kémiai hámlasztás egy progresszív technika, amelyben az oldatot az arcára kenik, és a következő két hétben a bőr reakcióba lép, és végül leválik. Az oldat hatékonyságától függően a bőrön ez a folyamat egyeseknél gyorsabb lehet, egyeseknél nem annyira. Gyakran azt mondják, hogy a kémiai hámlasztás enyhe csípést és vörösséget okoz az alkalmazott területen. Annak ellenére, hogy ez egyáltalán nem fájdalmas folyamat, enyhe szúrással lágy érzést lehet érzékelni. Ez azonban nem tart sokáig, mióta a bőr megszokja. Egy másik ilyen tünet a bőrhéj kérgesedése közvetlenül a peeling előtt.

1. A pattanások kémiai hámlasztásának rétegei:

A kémiai hámlasztásnak három típusa van. Az Ön által választott típust a megfelelő kozmetikusok választják ki, miután alaposan megbeszélték Önnel. Az első típus az ebédidős vagy felületes hámlasztás, amely enyhe vegyszerekkel működik. Csak a bőr külső kemény rétegéhez nyúlnak, és pigmentek elszíneződésén, hámlásán vagy külső réteg kezelésén dolgoznak. A sorban következő a közepes héj, amely az elülső réteggel együtt mélyen a középső rétegbe települ, és elsősorban a korábbi betegségből származó ráncok és érdes bőrfoltok elleni küzdelemre szolgál. A harmadik a mélyhéj, és ahogy a neve is sugallja, beszivárog a külső két rétegbe, hogy elérje a magréteget.

2. A pattanások kémiai hámlasztásának funkciója:

A kémiai hámlasztások általában a finom foltok, ráncok és az egyik legfontosabb jelölt, a pattanások reprodukálására szolgálnak. A finom vonalcsökkentés és hámlás mellett a kémiai hámlasztásról ismert, hogy kiválóan működik az akne elleni küzdelemben, ahol a vegyszerek erősebb bázisát, például a triklór -ecetsavat használják a foltok kezelésére. Általában a középső réteg technikáját használják, hogy elérjék a pattanások forrását. A sokkal könnyebb felszínes pattanásokhoz a kozmetikus akár az ebédidős hámlasztást is választhatja, ahol enyhe vegyszerek, például gyümölcssavak vagy glikolsavak segíthetnek.

3. Jelölt sor:

A tudomány általában a világos bőrű betegeket foglalja össze ideális áldozatként ennek a kezelésnek. A világos, világos vagy búzaszínű bőr megfelelő a kémiai hámlasztáshoz, de a sötét vagy barnás bőr nem az ideális betegbázis. Ezen túlmenően, mielőtt ezt a technikát választaná, a kozmetológusnak megfelelő beszámolót kell adnia minden bőr allergiájáról vagy reakciójáról, produktív beszámolót a korábbi bőrbetegségekről, amelyek alapján a kozmetikus úgy dönt, hogy továbblép a technikával.