Hogyan lehet megszabadulni a verejték pattanásoktól?

A pattanások mindig mindenki számára aggasztóak, mert nemcsak rosszul néz ki az arcodon, hanem azt is mutatja, hogy van valami, ami nem stimmel a rendszerrel. A hő a leggyakoribb pattanások elsődleges oka, és a hő hatására a pattanások könnyen terjednek. A pattanások bosszantóak és irritálják a bőrt égéssel és fájdalommal, amikor túl nagyra nőnek. A pattanások teljesen antiszociálisnak tűnnek, és arra kényszerítik az embereket, hogy maradjanak otthon, amíg a pattanások le nem enyhülnek. Annak ellenére, hogy a pattanásokat izzadás okozza, még mindig nagyon könnyű megszabadulni, ha tudja, hogyan kell helyesen.

Hogyan lehet megszabadulni a verejték pattanásoktól:

Van néhány nagyszerű otthoni jogorvoslat a verejték pattanások megszabadítására, amelyek gazdaságosak és könnyen megtalálhatók. Ezek az otthoni jogorvoslatok nagyon hatékonyak a verejték pattanások leküzdésében, és az alábbiakban részletesen ismertetjük-

Hogyan lehet megszabadulni a verejték pattanásoktól

Szódabikarbónás maszk:

A szódabikarbónás maszk a legjobb módja annak, hogy szódabikarbónával kezeljük a bőrön lévő verejték pattanásokat. A szódabikarbónás maszk elkészítéséhez csak szódabikarbóna és víz szükséges. Először is jó mennyiségű szódabikarbónára van szükség, amelyet majdnem azonos mennyiségű vízben kell keverni, hogy a keverék sűrű legyen. Ezután vigye fel ezt a keveréket az arcára, és várjon 20 percet. Ezután mossa le a keveréket tiszta vízzel és szárítsa meg az arcát. A legjobb eredmény érdekében ismételje meg ezt az eljárást hetente kétszer.

Légy óvatos:

A szódabikarbóna néha megégetheti a szemét vagy a bőrét, ezért legyen óvatos, használat előtt mindig tesztelje a kezét, hogy mindig óvatos legyen. A szódabikarbóna nincs tartós vagy tartós hatással a testére, így egy kicsit kevesebb aggodalommal használhatja. Próbálja mindig behunyt szemmel tartani, hogy a szódabikarbóna ne kerüljön be, ami égést és irritációt okoz, ami nemkívánatos tényező, amikor megpróbáljuk megszabadulni a verejték pattanásoktól.

A -vitamin:

Az A -vitamin jól ismert a verejték pattanások kezelésére, és sok bőrgyógyász írta fel az évek során ennek a tartós bőrproblémának a elleni küzdelemben. A pattanásokat bizonyos mennyiségű ásványi anyag hiánya okozza a bőrön és a szervezetben, és az A -vitamin segít megelőzni az öregedést azáltal, hogy növeli a bőrsejtek tartósságát, és lehűti a testet, amely felmelegedéskor izzadság pattanásokat okoz. Az A -vitamin közvetlenül az orvos által előírt gyógyszerek segítségével fogyasztható, vagy gyümölcsökben és zöldségekben fogyasztható. Egy nagyon jól ismert A -vitaminban gazdag gyümölcs az alma, így az alma napi fogyasztása segít a pattanások elleni küzdelemben.

Omega 3 zsírsavak:

Ez egy nagyszerű módja annak, hogy gyorsan legyőzze a verejték pattanásait. A zsírsavak segítenek leküzdeni a szervezetben felhalmozódó felesleges savakat, és segítenek lebontani a felesleges zsírlerakódásokat, ami segít megelőzni a pattanások kialakulását. Az omega -3 zsírsavak gyógyászati ​​formában kaphatók, és orvos írhatja fel Önnek, és olyan élelmiszerekben is kaphatók, mint a hal, amely az omega -3 természetes formája. Fogyasszon jó mennyiségű halat hetente, hogy lenyelje az omega -3 -at, ami viszont segít harcolni a verejték pattanások ellen.

Rengeteg víz:

Igyon meg legalább 2-3 liter vizet naponta, ami tökéletes módja a verejték pattanások elleni küzdelemnek. Az izzadság pattanásokat a testben felhalmozódó hő okozza, amelyet a víz segít megelőzni fogyasztáskor. Minél tisztább a gyomrod, annál jobb lesz.