15 legjobb és egyszerű bőr pénztárca férfiaknak Indiában

A pénztárca minden férfi és nő számára elengedhetetlen. Amikor elköltözünk a házból, a legfontosabb dolog, amit magunkkal kell vinnünk egy nagyon fontos használathoz a munka minden szakaszában. A hitelkártyák, betéti kártyák, személyazonosító okmányok, engedélyek, készpénz, fontos névjegyek, ATM -kártyák, sőt még az útlevelek is speciális zsebbel rendelkeznek, hogy minden egy tasakban legyen. Az ilyen jogi kártyáknak és fontos eszközöknek pénztárcára van szükségük, hogy minden ember biztonságban legyen.

legjobb-egyszerű-bőr-pénztárcák-férfiaknak-Indiában

A pénztárcák szükséges eszközök, amelyeket alaposan meg kell fontolni. A márkákat kedvelő emberek még bizonyos divatházi pénztárcákat is keresnek, amelyek jelentős hatást gyakoroltak a pénztárcák és pénztárcák világára. Az olasz bőrpénztárcák, a Bottega Veneta, a nyeregtetős bőr pénztárcák, a Boshh, a Nike stb. Cégek megalapították márkaneveiket a hatalmas pénztárcák és pénztárcák között..

Stílusos és különböző típusú bőr pénztárcák férfiaknak:

Az indiai piacon hatalmas választékban kaphatók bőr pénztárcák férfiaknak. Az alábbiakban felsoroljuk a férfiak 15 legstílusosabb és legegyszerűbb bőr pénztárcáját.

1. Férfi fekete bőr pénztárca:

férfi-fekete-bőr-pénztárca-1

A fekete színű férfi bőr pénztárcák jelentős és dinamikus hatást gyakorolnak a zsebükből. Az edzőmárka -pénztárcák és a dombornyomott edző -szimbólumokkal díszített formatervezés elképesztően jól néz ki. A külön zseb a kártyáknak, bankjegyeknek és érméknek külön helyet biztosít minden szükségletnek. A márkás termékek klasszikus választékával rendelkező férfiak biztosan dinamikus hatást gyakorolhatnak az edzőpénztárcákra, különösen a feketére.

2. Nyeregben lévő férfi bőr pénztárca:

férfi-nyeregtetős-bőr-pénztárca

A férfiaknak szánt Saddleback bőr pénztárcák a legjobbak divatos szempontból és még a raktárban is. A feltekercselt kialakítás vastag bőrrel, különböző színekben még minden korosztály számára is jól mutat. A bőr pénztárcák varrása is minden választásnál másképp készül. A bőr pénztárca művészi, nehéz és könnyű öltésekkel a sarkokon, így fantasztikusan néz ki.

3. Többcélú férfi bőr pénztárca:

többcélú férfi férfi bőr pénztárca

A férfiaknak szánt többcélú kézitáska mindenki számára hasznos lehet. Az idős emberek vagy a nagy terheléssel rendelkező férfiak biztosan előnyben részesítik a többcélú pénztárcákat. A stílusos, jól felszerelt pénztárca egyedi megjelenése mágnesessé teheti a bejáratot a márkás termékek puszta használatával. Egy bőrgyógyászatból készült termék saját képet készít a zsebekben.

4. Crocodile Print bőr pénztárcák férfiaknak:

krokodil-nyomtatott-bőr-pénztárcák

A férfiak, akik nagy és merész választással rendelkeznek, minden bizonnyal imádni fogják a pénztárcák bőrén lévő krokodilnyomatokat. A krokodil testnyomattal vagy akár fej- vagy faroknyomattal ellátott bőrnyomat nagy igényt mutat a férfiak divatpénztárcáiban. A bőr is tartós és tartós. Az egyetlen dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy a bőr egy idő után fakónak tűnhet, de ez is vintage megjelenést kölcsönöz a pénztárcának.

5. Brown Pass tok pénztárca:

barna-passz-tok-pénztárca

A bérlet pénztárca nagyon hasznos a férfiak számára a mindennapi életben. Időnként szükség van a kártyára és az azonosítóra. A 100% -ban tiszta bőr pénztárcákból készült, a külső felület sima felületű, a zsebekben pedig puha szövet gondoskodik szükségleteiről. A Tommy Hilfiger pénztárcák a pénztárca sarkához fűzött fém szimbólummal szabványos pénztárcává teszik.

6. Shark Skin férfi bőr pénztárca:

cápa-bőr-bőr-pénztárca

A cápabőrből készült pénztárca sok közül választhat. És amikor a fehér színű pénztárcákról van szó, ez szintén divat. A cápa bőre erősebb, mint a csizma, körülbelül 10 -szer több; leginkább nedves öltönyökben, fésült kabátokban és öltönyökben használják. A textúra is simán kavicsos, ami fantasztikusan néz ki. Az állatbőr pénztárcákat még az igazi férfi pénztárcának is elismerik. Nos, ez választás kérdése; Vannak emberek, akik még ellenzik is az állatok leölését és a bőrük használatát.

7. Stílusos bőr férfi pénztárca:

elegáns-férfi-bőr-pénztárca

A stílusos piros pénztárca férfiaknak félelmetes és divatosnak tűnik, ha a zsebéből használják. A piros, szaggatott pénztárcával ellátott megjelenés miatt a kép körüljárja a termet. A belső zsebek hasonlóan fontosak, mint a külső textúrák. Nem ér semmit, ha nem tud semmit megfelelően tartani. Kétségtelen, hogy minden esetben hordozható egy külön tok a jegyzetekhez, személyazonosító okmányokhoz és hitel- vagy betéti kártyákhoz, beleértve az autóengedélyeket és a mindennapi életben nélkülözhetetlen egyéb kártyákat.

8. Csodálatos bőr pénztárca férfi:

csodálatos-férfi-bőr-pénztárca

A pompás férfi bőr pénztárcák széles választékban állnak rendelkezésre, nemcsak a belső zsebek, hanem a külső kivitelben is. A kézműves választékkal rendelkező emberek meglepetést tartogatnak, ha különféle formatervezésű pénztárcákat készítenek. A saját dombornyomott pénztárcák nagy választék. A férfiak számára tervezett pénztárcák között szerepelnek bizonyos képek, például sasok, horgonyok, állatarcok stb. Szimbólumai.

9. Bill hajtogatja a bőr férfi pénztárcákat:

bill-folds-doshh-skin-pénztárcák

A Billfolds speciálisan kialakított pénztárca, amelynek célja, hogy a fontos dokumentumokat biztonságosan magával vihesse a zsebében. A látványos formák is szemet gyönyörködtetőek és könnyen elférnek a zsebekben. A kerek kivitel és a menetes sarkok vonzóbbá és tartósabbá teszik. Különleges csipesz a pénztárca rögzítéséhez, hogy zárva maradjon sok pénztárca különleges funkciójában.

10. Fekete bifold bőr pénztárca férfiaknak:

férfi-fekete-bifold-pénztárca

A férfiak két- és háromszoros pénztárcája és pénztárcája az elfoglalt emberek számára való, sok jogi kártyát és dokumentumot kell magukkal vinniük. Ha elhagyja a mobiltelefont, a pénztárcában van egy külön zseb mindenhez. Pénz, érmék, kártyák; még a repülőjegyeket is szépen el lehet helyezni a különböző méretű zsebükben.

11. A legjobb többcélú bőr pénztárca férfiaknak:

legjobb-multitasking-bőr-pénztárca-férfiaknak

A többfeladatos bőr pénztárca férfiaknak akár összeszerelhető, és olyan különlegesség, amely szinte minden napi elvégzendő dolgot hordoz. A személyazonosító igazolványoknak, kártyáknak, készpénznek és még a mobiloknak is van egy zsebük a kifejezetten a motorosok és még a jól menő kollegák számára tervezett pénztárcában..

12. Kézzel készített olasz bőr pénztárca férfiaknak:

kézzel készített-olasz-bőr-pénztárca-férfiaknak

A férfiak által készített, kézzel készített bőr pénztárcákat kifejezetten ajándékként választották különleges embereinek. A férfi öltözék kialakítása az erszényen dombornyomott, kiemelkedő hatást biztosít. Sok idős ember is szeretni fogja használni egy ilyen szépen kialakított pénztárcát.

13. Kerékpáros bőr pénztárcák:

bőr-motorosok-pénztárcák

A motoros pénztárcáját specifikációkkal tervezték, speciális lánccal, amely könnyen összekapcsolható az övekkel. Különleges hely mindennek, amire a motorosnak azonnal szüksége lehet. A kulcstartó elsőbbségben, mobil zseb, kártyazsebek és speciális zsebek készpénzhez készülnek ilyen pénztárcákban. Igen; egy ilyen specifikációjú és hűvös megjelenésű pénztárcát imádni fognak a kerékpárosok.

14. A legjobb személyre szabott pénztárcák neki:

legjobb személyre szabott pénztárcák

Ajándékot adni apának, és zsebpénztárcára gondolni gyönyörű ötlet. Az emberek írásokat vésnek a pénztárca bőrére, és gyönyörű üzenetet adnak a tulajdonosnak. Ezek egyedi pénztárcák, amelyeket megrendelésük szerint készítenek. Az ilyen pénztárcák kívülről is gyönyörű faragásokkal, a belső zsebekben pedig jó felszereltséggel rendelkeznek.

15. Vintage férfi bőr pénztárcák:

vintage-férfi pénztárca

A vintage pénztárca sok ember választása. A régi megjelenés sok éven át használt pénztárca képét kelti, és sok mindent eltart. Általában az ilyen vintage pénztárcák megjelenése olyan, mint az ősi megjelenésű klipek, amelyek mindkét borítóhoz vannak rögzítve. A bőr színe kopott és poros is. A szüreti megjelenésű emberek biztosan imádni fogják.

Tehát a férfi pénztárcák sokféle kivitelben készülnek, akár szövetanyagból vagy műanyagból, akár más nehéz anyagból is, a bőrpénztárcák őrülete és megjelenése végtelen szerelem. Az első részben a férfiak is sok kiegészítőt hordanak magukkal, de a pénztárca elengedhetetlen, ami kétségtelenül megvan. A férfiak képét ki lehet jelölni azzal is, hogy milyen típusú pénztárcát hord, vastag vagy vékony pénztárcát, bőrt vagy műanyagot, tervezőt vagy egyszerű és klasszikus.

A bőr pénztárcák a márka imázsának jelei lehetnek, amelyek Önnel járnak. Az emberek észre is veszik, amit egy férfi legfeljebb a pénztárcájában hordoz, a szeretteik képeit, vagy a készpénzt, névjegyeket és hitelkártyákat. A pénztárca egy férfi aláírása lehet.