15 legnépszerűbb és legnépszerűbb pénztárca Indiában

A modern ember jelei kényelmesek a saját életmódjában, beleértve ruháit, kiegészítőit és még lábbelit is a személyiségét és stílusát tükröző kiterjesztéshez. Köztük a pénztárcák, amelyek nem mondanak sokat, de fontos helyet foglalnak el, és nem lehet figyelmen kívül hagyni. Sok élénk márka készít pénztárcákat férfiaknak és nőknek egyaránt, akik stílusos megjelenést kölcsönöznek maguknak, amikor viszik őket, és miközben fizetik a számlákat, akár felvillanhat márkás pénztárcájával, és nyilatkozatot készíthet.

pénztárca márkák

A leghíresebb pénztárca márkák férfiaknak és nőknek:

Vessünk egy pillantást a márkás pénztárcák 15 legjobb kivitelére.

1. MONT BLANC bőr pénztárca férfiaknak:

Mont Blanc bőr pénztárca férfiaknak

A Mont Blanc világszerte ismert a hagyományos pénztárca stílusáról és lehetőségeiről. Ez a barna pénztárca a cég nevét és logóját tartalmazza, a sarkokban pedig remekül kidolgozott pénztárcával. Tartós borjúbőrből készült, és jó választás a férfiaknak a napi használatra.

2. Slim Fit HIDESIGN pénztárcák:

Slim Fit Hide Sign Pénztárcák

A fizetéshullám -technológiával a pénztárcákat is karcsúsították, mivel nincs szükség sok készpénzre. A kártyák a helyükre kerültek, a pénztárcák pedig egyre karcsúbbak és okosabbak. A pénztárcának számos zsebe van a kártyák tárolásához, és egy retesz, hogy a pénztárca sértetlen maradjon. Mivel karcsú formájú pénztárca, nagyon könnyen hordozható és kezelhető. A zsebei miatt nem dudorodnak ki, így ügyes és stílusos megjelenést kölcsönöznek.

3. Két hajtású HERMES pénztárca:

Bi Fold Hermes pénztárca

A gyönyörű és vonzó, kétszeresen hajtogatott pénztárca nagyon keresett egy nőnél, mivel nagyon könnyű hordozni. Ezek a márkás pénztárcák élénk és pasztell színekben kaphatók, és összeállíthatod őket az öltözékednek megfelelően, és megjelölheted saját stílusodat. A pénztárca eleje lenyűgözőnek tűnik, mert a réteges funkció és a szélek kontrasztos öltése egyedivé teszi. Jó hely van az értékek tárolására. Ez a márkás pénztárca partikra alkalmas, feltűnő és stílusos megjelenést kölcsönöz.

4. Flap over GUCCI Wallet for Women:

Flap a Gucci Wallet for Women számára

A Gucci pénztárcák mind a férfiak, mind a nők egyik legkeresettebbek, egyedi kialakításuk és mintázatuk miatt. Ezek a pénztárcák bárhol használhatók az ülésteremtől a bulikig és akár vásárláshoz is. A minimalista dizájn, a grafikus nyomtatás és a Gucci egyedi tervezőlapja tökéletesen megmutatja egyedi stílusát. Ez a pénztárca lenyűgözőnek tűnik, mert az egyedi nyomtatás és a sötétzöld és a piros kombinációjának lelapzata csodálatosvá teszi a pénztárcát. A szárny alján a Gucci stílusosan dombornyomott.

5. Többrekeszes CALVIN KLEIN pénztárcák:

Több rekeszes Calvin Klein pénztárca

VÁSÁROLJ MOST

Ez a fajta Calvin Klein többrekeszes pénztárca tökéletes azoknak a férfiaknak, akik több helyet igényelnek műanyag kártyáikhoz és valutájukhoz. A pénztárca belülről sima felületű, és elegáns külső, sok kártyafoglalattal és teljes hosszúságú valutatartóval. Az általuk készített pénztárca jó tárolóhellyel rendelkezik, szép kivitelben és sima megjelenésű.

6. Luxus ARTIUS pénztárcák:

Luxus Artius pénztárcák

Ahogy a neve is sugallja, az Artius pénztárcák királyi megjelenésűek, és valódi sima nubukbőrből készültek. A pénztárca dizájnja egyszerű, mégis modern megjelenésű, kissé ellentétes a szürke és barna bőrrel. A pénztárca sima felülettel rendelkezik, így rendkívüli megjelenést kölcsönöz, és klassz megjelenést kölcsönöz. Bőséges tartóval rendelkezik a kártyák tárolására, és egy teljes hosszúságú rekeszterület a nehezen megkeresett pénznem tárolására.

7. Színes TOM FORD Money Wallet:

Színes Tom Ford pénztárca

Itt jönnek Tom Ford kifinomult és menő kinézetű pénztárcái. Ezek a pénztárcák különböző színekben kaphatók, intelligens, fényes cipzárral, amely megőrzi a pénztárca érintetlenségét. Nagyon stílusosnak tűnik, és bárhol használható, és bármilyen ruhával hordható, amely csillogó megjelenést kölcsönöz. Ez egy pénztárca, ahol csak a szükséges tárgyakat és kis szekrényeket viheti magával, hogy valutát és kártyákat tartson.

8. COACH Slim pénztárca lányoknak:

Coach Slim pénztárca lányoknak

VÁSÁROLJ MOST

A híres Coach márka bőrből készült, elegáns megjelenésű pénztárcákat tervezett, és segít abban, hogy a legfontosabb dolgokat egy helyen vigye. Számos nyílással rendelkezik, ahol tárolhatja műanyag kártyáit, és bőségesen tárolhatja a többi szükséges tárgyat. Nagyon könnyű súlyúak és súlytalan tulajdonságuk miatt nem fájnak a kezeid. Vonzónak és stílusosnak tűnhet, ha megfelelő ruhával hordja.

9. Zip stílusú CHRISTIAN DIOR pénztárca:

Cipzáros stílusú Christian Dior pénztárca

Ezek a pénztárcák nagyon vonzóak a megjelenésükhöz és nagyon kompaktak a használathoz. Mivel a külső része cipzáras, így biztonságos a használata és kényelmes a szállítása. Szemcsés bőrből készült, és bőven van helye a kártyák tárolására, sőt teljes hosszúságú területtel rendelkezik a pénznem megőrzésére. Ezek a pénztárcák kompakt jellegűek, és jó fogást nyújtanak hordozáskor, és különböző színekben és stílusokban kaphatók, és stílusának és kényelmének megfelelően választhat.

10. Stílusos GOYARD pénztárcák:

Stílusos Go Yard pénztárcák

Jól ismertek luxus lenyűgöző bőráruk gyártásáról. Az általuk készített pénztárca személyre szabott, több ezer különböző kombinációval. A kék bőr pénztárca egyedülálló cikk-cakk mintája teljesen másként és egyedivé teszi a többiekét. A pénztárca szélein lévő szerződéses öltés rendkívüli megjelenést kölcsönöz, és a pénztárcának jó helye van kártyái, azonosítói és pénzneme számára. A pénztárca bármelyik színét kiválaszthatja, és saját stílusával büszkélkedhet.

11. Kompakt HERSCHEL pénztárcák:

Kompakt Herschel pénztárcák

VÁSÁROLJ MOST

Itt jön egy világoskék, vonzó, elegáns kinézetű Herschel pénztárca. A pénztárcának bőséges kártyatartó nyílása van, teljes hosszúságú hellyel a pénznem megőrzésére, és egy kis zárt terület az érmék tárolására. A közöttük lévő piros és őszibarack csíkok megkülönböztető benyomást keltenek, és vonzóbbá teszik a pénztárcát. A pénztárca sima felületű, és a vonzó színkombináció megkülönbözteti a pénztárcát más márkáktól. A fiatalok imádják ezeket az élénk színű pénztárcákat, mivel szeretik a feltűnő és élénk színeket.

12. JACK SPADE horgony pénztárcák:

Jack Spade horgonytárcák

VÁSÁROLJ MOST

Ha valami másra és stílusosra vágyik, akkor fontolja meg a Jack Spade pénztárcáját. A pénztárca külső oldalán a horgony alakja van nyomtatva, így hűvösnek és stílusosnak tűnik. A sötétkék és a fekete kombinációja lenyűgöző, és sima felületű, diszkréten vonzó szerződésvarrással. Rengeteg zárójel található a kártyák tárolására, és egy teljes hosszúságú terület, ahol biztonságban tarthatja pénznemét.

13. Hiteles BALLY pénztárcák:

Hiteles Bally pénztárcák

A modernitás a bally következő neve. A pénztárcák kivitelezése luxust mutat, és az egyik legjobb pénztárcamárka, amelyet mindenki előnyben részesít. A pénztárca finom és tiszta bőrből készült, fekete színben, és bőséges rekeszekkel rendelkezik a szükséges dolgok tárolásához. Ha a könnyebb hátsó zsebet részesíti előnyben, kiváló választás az Ön számára, mivel a kialakítás és a méret tökéletesen illeszkedik a hátsó zsebébe. A pénztárca sima és fényes kivitelű, vonzónak és mutatósnak tűnik.

14. PERRY ELLIS Flip Clip elülső pénztárca:

Perry Ellis Flip Clip elülső pénztárca

Ezek a pénztárcák stílusosak és nagyon könnyen kezelhetők. Csodálatos színkombinációkban kaphatók, ahol a pénztárca külseje fekete vagy barna, míg a belső tér vörös vagy kék színű, így divatosnak tűnik. Ideális kártyák, számlák tárolására, építészeti nyílásokkal, amelyek sok tárolására alkalmasak. A kontrasztvarrás javítja a pénztárca megjelenését.

15. Piros szárnyakkal TOMMY HILFIGER pénztárcák:

Piros, szárnyas Tommy Hilfiger pénztárcákkal

A Tommy Hilfiger által gyártott pénztárca gyönyörűnek és szemet gyönyörködtetőnek tűnik. Ez a piros pénztárca elülső fedéllel rendelkezik, és a márkanév és a logó nagyon lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. A pénztárca alján található fekete szíj javítja a pénztárca megjelenését. Bőséges hely van a kártyák tárolására, és a teljes hosszúságú rekeszekben készpénz tárolható. A pénztárca jó fogást biztosít a kezednek, és könnyedén hordozható bármely partira vagy hűvös társalgóba.

Mindannyiunknak elengedhetetlen, hogy tisztességes és kényelmes pénztárcát hordjunk, mivel minden pénz benne van. Ez az oka annak, hogy az emberek inkább a márkás pénztárcákat részesítik előnyben, mint a tépőzáras vagy nejlon pénztárcákat, mivel a márkás pénztárcák jó minőségű bőrből készülnek, jó redős sarkokkal és egyenletesen gyűrődnek. Most válassza ki a személyiségének megfelelő pénztárcát, és mutassa meg egyedi stílusát. A márkás pénztárca elegánsnak tűnik, amikor hordják, és tartós, valószínűtlen, hogy a normál pénztárca. Bármilyen márkás pénztárca használata jó benyomást kelthet mások előtt, mivel tükrözi személyiségét és stílusát.