25 legújabb és gyönyörű pénztárca hölgyeknek Indiában

Régebbi módokon a pénztárcát táskának határozták meg az utazáshoz szükséges tartalékok tárolására. De most a nők a pénztárca definícióját úgy alakították át, mint egy fontos és szükséges elemet, amely segít nekik szükségleteik hordozásában mozgás közben. A pénztárcák a nők stíluskifejezését képviselik, és még egy személy személyiségét is tükrözik. A többi kiegészítőhöz hasonlóan a pénztárcák is fontos helyet foglalnak el a nők ápolásában, és a pénztárca nélküli mozgás nem várható.

legújabb-egyszerű-pénztárcák-nőknek-Indiában

A női pénztárca stílusának divatos modelljei képekkel:

Napjaink tervezője elegáns, divatos és egyedi pénztárcákat tervez, amelyek fokozzák egy nő megjelenését és elképesztő megjelenést kölcsönöznek. Vessünk egy pillantást a 25 legjobb női pénztárca mintára.

1. Nehéz lila menyasszonyi pénztárca:

nehéz-lila-menyasszonyi pénztárca

A nők őrültek a megjelenésükért, és nem hagynak kőből fordulatot a kívánt megjelenés érdekében. Itt van egy pénztárca, amely ideális a menyasszony hordozásához. A lila pénztárca egyedi formája fantasztikusnak tűnik, és a pénztárca szélein domború csillogó kövek gyönyörűek és csodálatosak. A kövek egyedi mintával vannak szegezve, ezáltal számos hajtogatással javítják a megjelenést.

2. Aranyos rózsaszín és fehér női pénztárca:

aranyos-rózsaszín-fehér-pénztárca

A rózsaszín és a fehér színkombinációja elképesztőnek tűnik. A virágmintás ezen a bőr pénztárcán és a kis szív a pénztárca tetején, így aranyosnak és csinosnak tűnik. A pénztárcában bőséges kamrák vannak a kártyák elhelyezésére, és a teljes hosszúságú rekesz a valuta tartására.

3. Női háromszoros fekete bőr pénztárca:

háromszoros-fekete-bőr-pénztárca

A Trifolds női pénztárcák azok, amelyek kétszer hajtogathatók, és több hely vagy hely van a pénznem, a kártyák és az érmék, valamint az azonosítók számára. Tökéletes azoknak a nőknek, akik több kártyát tartanak, és mindent érintetlenül tárolnak egy háromszoros pénztárcában. A pénztárca bőrből készült, és a széleken lévő kontrasztos varrás javítja a vizuális megjelenést.

4. Hűvös hosszú pénztárca nőknek:

hosszú pénztárca-nőknek

Ezek a pénztárcák nagyon kényelmesen használhatók, mivel számos rekesszel rendelkezik, ahol tárolhatja kártyáit és azonosító kártyáit. Kis cipzáras zsebbel rendelkezik, így utazása közben tárolhatja értékeit vagy érméit. A pénztárca egyszerű, mégis modern megjelenésű.

5. Cutwork Designer pénztárcák nőknek:

vágott munka-tervező-pénztárca-nőnek

Ez az extravagáns tervezői pénztárca kivételesen vágott a külső felületen, így csodálatosnak tűnik. A felhasznált bőr kiváló minőségű, így sima felületet biztosít. Az ilyen típusú pénztárca ideális partik és esküvők hordozásához. Ennek a pénztárcának a birtokosa exkluzívnak tűnik, és tele lesz bókokkal.

6. Gyönyörű designer pénztárcák nőknek:

tervező-pénztárca-nőnek

Ezek a legszebb és legelbűvölőbb pénztárcák, amelyeket a nők szeretnek hordani. Ezek a pénztárcák ideálisak esti partikra való hordáshoz, sokoldalú és bájos megjelenést kölcsönöznek Önnek. Tökéletes öltözékével a buli forró süteményének tűnik. A pénztárcán dombornyomott csinos virág fokozza a szépséget, és elegáns fa fogantyúval van felszerelve, így kényelmesen hordozható.

7. Egyszerű bőr pénztárcák lányoknak:

egyszerű bőrpénztárcák

Az egyszerű is elegánsnak tűnik, és saját stílusmegállapítást hozhat létre vele. Az ilyen típusú leszármazási pénztárcák különböző színekben és mintákban kaphatók, és a kényelemnek és a felhasználásnak megfelelően választhat egyet. Ezekben az egyszerű bőr pénztárcákban jó hely van, ahová behelyezheti kártyáit és két hosszú területet a valuta és néhány fontos napló tárolására. Elöl stílusos gombok dombornyomott, hogy a pénztárca ép maradjon. A bőr pénztárcák alkalmasak mindennapi használatra, valamint az irodában való hordozásra is.

8. Bi-fold Pöttyös pénztárca tizenévesek számára:

bi-fold-polka-dot-wallet-for tinédzserek

Egy tizenéves lány mindig olyan dolgokra vágyik, amelyek mutatósak, vonzóak és könnyen kezelhetők vagy hordozhatók. A kisméretű, két hajtású pénztárcákat nagyon kényelmes hordozni. Bár kicsi, de elegendő hely van a készpénz és a kártyák tárolására. A rózsaszín, a sötét sárga és a hosszú pánt csodálatos színkombinációja, különböző pöttyökkel nyomtatva, fokozza a pénztárca vizuális hatását.

9. Széles fekete -fehér pénztárca cipzárral:

széles-fekete-fehér-pénztárca-cipzárral

Egyes nők széles tárcát igényelnek, mivel több kártyát és fényképes azonosítót kell magukkal vinniük. Számukra ez a fajta pénztárca tökéletes, amely több rekesszel vagy helyiséggel rendelkezik a szükségleteik tárolására. A pénztárca külső felülete sima, a felső fehér boltív pedig vonzóvá teszi. A pénztárca erős cipzárral rendelkezik, hogy megvédje értékeit.

10. Női multifunkcionális pénztárca kulcstartóval:

többfunkciós pénztárca kulcstartóval

Ezek a pénztárcák egy pénztárcában találhatók, ahol tárolhatja kártyáit, érméit, személyi azonosítóit, pénznemét, és megfelelő hely van az autó és az otthon kulcsainak felakasztására. A kulcsfontosságú terület a pénztárca hátsó részén található, így nem keveredik össze a valutával, és cipzárral rendelkezik a védelem érdekében. Az ilyen típusú pénztárcákat a nők preferálják utazáskor.

11. Törzsi stílusú szövet pénztárca nők:

törzsi stílusú szövet-pénztárca

Ez a fajta pénztárca nagyon vonzónak tűnik, mivel színes szövetek felhasználásával készülnek, és rendkívüli nyomatokkal vannak domborítva. A felhasznált szövet nagyszerű felülettel rendelkezik, és cipzárral záródik az értékek védelme érdekében. Ezeket a pénztárcákat az egyetemi lányok használják, mivel illeszkednek az öltözékükhöz és divatosak.

12. Kis márkájú pénztárcák nőknek:

kis-pénztárca-nőknek

A kis méretű márkás pénztárcákat nagyon keresik a nők, mivel két egymás melletti rekesszel rendelkezik, ahol az első egy aranyos, elegáns retesszel rendelkezik, a másik pedig egy cipzárral, amely megvédi a benne lévő értékeket. Kényelmesen hordozhatók, mivel jó fogást biztosít, és bárhová magával viheti. Különböző színekben kaphatók, és az igényeknek és a stílusnak megfelelően válogathat.

13. Rajzfilm dombornyomott pénztárca lányoknak:

rajzfilm-domború-pénztárca-lányoknak

Itt jönnek a kicsi, aranyos és csinos kinézetű pénztárcák fiatal lányoknak. Ezek a lányok pénztárcái bőrből vagy szövetből is kialakíthatók. Ha fiatal lányok hordják, javítja a megjelenésüket, és aranyosnak és bájosnak tűnik. A félkövér és rajzfilmnyomatok dombornyomott a pénztárcán, így vonzóvá teszik a szemet.

14. Nyomtatott és kőből készült női pénztárca:

nyomtatott és kővel szegélyezett pénztárca

A nyomtatott pénztárcák csodálatosnak tűnnek, mivel a nyomtatott minta szemet gyönyörködtető, és a színkombináció fokozza a látványt. Hosszú kamrákkal rendelkezik, ahol valutát és kártyákat lehet tárolni. A pénztárcák fényesnek és vidámnak tűnnek, és a szárny tetején szegezett kövek királyi érzést kölcsönöznek neki.

15. Vintage utazó pénztárcák hölgyeknek:

vintage-utazó-pénztárcák-asszonynak

Az ilyen típusú pénztárcákat úgy tervezték, hogy utazás közben hordozzák és védjék is a nehezen megkeresett pénzt. Ezt a régi utazási pénztárcát úgy tervezték, hogy tárolja az úti okmányokat, például az útlevelet, a vízumot és az utazási jegyeket, hogy minden egy helyen sértetlen maradjon, és rendezett legyen utazás közben.

16. Vékony lapos pénztárcák különböző színekben:

vékony-lapos-pénztárca

A pénztárcák karcsúbbak, karcsúbbak és laposak. Ezeket a pénztárcákat vékony, lapos pénztárcának is nevezik, de bár vékony megjelenésűek, de bőséges helyük van a kártyák, személyi igazolványok és pénznem tárolására. Még külön rekesze is van az érmék tárolására.

17. Színes pénztárca csíkokkal:

színes-pénztárca-csíkokkal

Ez a színes pénztárca lenyűgözőnek tűnik, amikor nőstények hordják, mivel a hosszú csíkok hosszúkás megjelenést kölcsönöznek. Nagyon stílusosnak tűnnek, ha önmagukban hordják, mint kuplung pénztárcákat. Ezek a hűvös női pénztárcák tökéletes ruhával viselik az ember megjelenését.

18. Vintage pénztárca dombornyomott koponyával:

vinatge-pénztárca-koponyával dombornyomott

A pénztárca rendkívül tartós és jól elkészített pénztárca, sirályhosszú rekeszekkel, ahol tárolhatja a pénznemet. Ennek a Vintage fekete pénztárcának a külsején koponya képe van, így szemet gyönyörködtetővé és mássá válik. Ez a fajta pénztárca ideális partikra.

19. Flap Front Wallet for Women:

flap-front-pénztárca-nőknek

Ez a pénztárca rendkívüli megjelenésű, és a pénztárca tartója sokoldalú megjelenést kölcsönöz. A sötét és világos színek kombinációja vonzza az embert, és a szárny alja szépen kidolgozott, így elegánsnak tűnik. A pénztárca elülső szárnyával rendelkezik, és bőséges sorokkal rendelkezik, így tárolhatja tárgyait. Ez a fajta pénztárca klassz megjelenést kölcsönöz.

20. Pretty Money Clip pénztárcák nőknek:

csinos-pénz-klip-pénztárcák

Ahogy a név is mutatja, ezt a pénztárcát általában a pénznem tárolására használják egy fényes fém vagy egy sárgaréz klip segítségével, amely a pénztárca hátoldalán található, és néha egyedül is. Ez a fajta pénztárca elegendő hely készpénz szállítására, és elegendő hely a kártyák és személyi igazolványok számára is. Kis méretűek és nagyon praktikusak a használatban. Különböző mintázatúak és sok más funkcióval rendelkeznek, és az Ön igényei szerint választhat egyet. Sok élénk színt kap, ezért válassza ki a géllel ellátott ruhát a ruhájával, és divatos legyen.

21. Leaf stílusú női bőr pénztárca:

levél stílusú pénztárca

Ezek a pénztárcák nagyon divatosak és vonzóak a szemnek hordozáskor. A pénztárca elejét levél stílusban díszítették, színes tépőzárral, ami csodálatos megjelenést kölcsönöz. A sarokban ragadt kis ezüstgolyók és a pénztárca tökéletes a bevásárláshoz, de akár barátokkal és családokkal való társalgásokhoz is, így hűvös megjelenést kölcsönöznek.

22. Összegyűjtött bőr női pénztárca:

összegyűjtött-bőr-pénztárca

Az ilyen típusú pénztárca nagyon elegánsnak és elegánsnak tűnik minden esti partira vagy klubba. A pénztárca úgy jön létre, hogy a bőrt mintába gyűjti, így hűvösnek és divatosnak tűnik. A pénztárcának elegendő helye van az értékei elhelyezésére, ugyanakkor divatosnak és sokoldalúnak tűnik.

23. Divatos öv pénztárca nőknek:

divatos-öv-pénztárca-nőknek

Mi lehet biztonságosabb hely a derekánál? Ez a fajta övtáska ideális, ha utazik, és biztonságban szeretné szállítani értékeit. Ezeknek a pénztárcáknak elegendő rekeszük van, ahol biztonságosan tárolhatja kártyáit, kulcsait és pénznemét, anélkül, hogy el kellene lopni vagy ellopni. Különböző színekben és mintákban kaphatók, és a kényelem és a stílus szerint választhat.

24. Csukló nélküli pénztárca nőknek:

csukló nélküli pénztárca-nőknek

A csukló nélküli pénztárca tökéletes a nők számára, mivel a csuklójához igazítható. Ez egy pénztárca, amely együtt tárolja a kulcsokat, kártyákat, érméket, személyazonosító igazolványokat, mobiltelefonokat és akár a valutát is. Tökéletesek abban az időben, amikor gyorsan el kell menni az élelmiszerboltba vagy az éjszakai partikra, ahol rendetlenné szeretné tenni az erszényt és szabadon maradni.

25. Stílusos kétrétegű pénztárca:

elegáns-kétrétegű pénztárca

Ezek a babarózsaszín pénztárcák nagyon stílusosak és egyediek, mivel a pénztárca két rétegből áll. Mindkét réteg cipzárral zárható, így rendkívül biztonságos. A pénztárca külső megjelenése durva, a szegecselt virágok pedig aranyossá és csinosá teszik. Az ilyen típusú pénztárcát általában fiatal lányok hordják, hogy saját stílusukat alakíthassák ki, és divatosnak tűnjenek barátaik előtt.

A pénztárca olyan dolog, amely nélkül bármely nő öltözködése hiányos. Számos exkluzív formatervezést és különböző típusú pénztárcát kap, és az igényeinek és a megjelenését javító dizájnnak megfelelően választhat egyet. Még élénk színű pénztárcát is kap, amivel másnak tűnik. Fogjon tehát egy pénztárcát, amely kényelmesen és könnyen hordozható.