9 erősen ajánlott férfi érmés pénztárca

A férfiak egyszerű emberek, akik nem divatosak a divat és a trend iránt. E divatszabályok megszegéséről akkor beszélünk, amikor kiemelkednek abból a célból, hogy ebben a listában választják ki kiegészítőiket, például nyakkendőt, kalapot, övet stb. A hátsó zsebet tökéletes színnel kell felszerelni, és ez ötvözi az öltözéket, amely kiemeli a férfiak karakterét, de a férfi pénztárcáját óriási mértékben kitöltő érmék karbantartása mindig probléma, amikor nagyméretű pénztárcát kell választaniuk. De a férfiak úgy tűnik, mindig ugyanazon a pénztárcán és márkán kapaszkodnak, amíg a pénztárca el nem kopik, ellentétben a női társakkal, akik napról napra változnak, és akiket a szeszélyes irányzat szán!!

pénzérmék

Legújabb és különböző típusú érmés pénztárcák férfiaknak és nőknek:

Férfiaknak kifejezetten ajánlott a zökkenőmentes és hűvös napot egy sima, kétszeresen hajtogatott pénztárca használata, amelynek elöl négyzet alakú érmeállványa van, és csökkenti a kártyák és számlák halmozását. Íme a 9 legjobb pénztárcatípus a zajt keltő C pénzérmék tárolására!!

1. Klasszikus bőr pénztárca (kétszer hajtogatott) érmével:

klasszikus bőr pénztárca

A bőr és a férfi pénztárca klasszikus kombináció. Elegáns megjelenést kölcsönöz a bőr által megvásárolt finom színnek köszönhetően. Ez a fajta pénztárca egy kétszeresen összecsukható tárca, amelynek két állványa van a készpénz tárolására, és egy kis terület gombnyomó rendszerrel az érmék számára, valamint egy kártyatartó tartó. Manapság az érmék részben viszonylag tágasak, ellentétben a régi időkkel.

2. Ti-hajtogatott pénztárca érmével:

háromszoros pénztárca

Ezt a fajta pénztárcát leginkább a fiatalok használják, mivel tágasabb a különböző rekeszek miatt, és nagyon praktikus a fogása.

3. Csak érmés pénztárca:

érmés pénztárca

Ez az egyik legjobb módja az érmék megőrzésének, és miniatűr mérete miatt is jól jön. De a srácok általában nem hordják állandóan, de elfelejtik az érmés pénztárca létezését.

4. Csekkfüzet pénztárca érmékkel:

csekkfüzet-pénztárca

Ezt utazási pénztárcának is nevezik. Az IT rendszeresen segít megőrizni az utazáshoz szükséges összes fontos dokumentumot. Egy kis háromszög alakú állvány érmékhez.

5. Kártyatartó érme pénztárca:

kártyatartó-pénztárca

A kártyatartó pénztárca általában kicsi, ökölnyi méretű. Számos rekeszből áll a kártyák tárolására, és érmés pénztárcává alakítható, reteszelő rendszerrel.

6. Telefon tok pénztárca érmével:

telefon-tok-pénztárca

Ha számlával, készpénzzel teli pénztárcát hordoz, és a telefont külön tartja, akkor a zsebébe ömlesztve kerül a zseb, hogy ezt elkerülje, az érmék és készpénz egyszerű hordozásának módja, valamint egy külön tokokkal és zárógombokkal ellátott telefontok..

7. Coin Sport pénztárca:

sport-pénztárca

Ez a fajta pénztárca szintetikus anyagból készült és élénkebb színekkel, férfias megjelenéssel, amely lehetővé teszi a tartalom elhelyezését a kijelölt polcokon. A zárrendszer rendszerint zip típusú, érme- és készpénztartási jártassággal

8. Szupervékony pénztárca:

szuper-karcsú pénztárca

Az ilyen típusú pénztárcákat általában olyan férfiaknak ajánlják, akik olyan országban élnek, ahol az érmék használata nem látható a közösség nagyobb részén. Csak egy vagy két érmét kell hordania a pénztárcában, elegáns formája és kevesebb felhasználása miatt.

9. Férfi ruhás pénztárca:

szövet-pénztárca

Ezt általában olyan férfiak használják, akik jobban szeretik a szerves anyagokat és környezetbarátok. Ez általában kétszeresére válik készpénzben és érmében.

A divat és a stílus szerint végtelen sok formája és színe van a pénztárcának, pusztán minden egyéni választástól és ízléstől függ, hogy aligátorbőrt vagy újrahasznosítható anyagot használ -e. A sötétebb és finomabb színű pénztárca mindig formális és finom megjelenést kölcsönöz. És mentse el az összes szükséges dokumentumot az interneten, ami csökkenti a kártyák és számlák számát a pénztárcában.