9 gyönyörű és stílusos rozsdamentes acél pénztárca a legújabb dizájnban

Az acél pénztárcák divatos modern pénztárcák, amelyek nagyon nem hagyományosak. A fémből készült pénztárcák, például alumínium stb., Lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek, és matt vagy ragyogó megjelenést kölcsönöznek a pénztárcáknak. Válassza ki a legjobb pénztárcákat ebből a listából, és biztosan forgatni fogja a fejét. A bókok mindig záporozni fognak, ha az emberek ilyen szépségekkel találkoznak.

A legjobb 9 rozsdamentes acél pénztárca a legújabb tervekben:

A legjobb rozsdamentes acél pénztárcákat keresi a legújabb formatervezésben? Akkor a megfelelő helyre jössz. Itt kínálunk 9 legjobb acél pénztárcát a trendben, amely határozottan vonzza mindenki figyelmét.

1. Utazás rozsdamentes acél RFID pénztárca:

Acél pénztárcák

Ez egy kifinomult RFID rozsdamentes acél pénztárca a hitelkártyák tárolására. A rozsdamentes acél pénztárca harmonika stílusban nyílik, és műanyag zsebek vannak benne. Legfeljebb 8 foglalat található, amelyekben legfeljebb 12 kártya helyezhető el. Az RFID technológia jelen van ebben a pénztárcában, így tökéletesen alkalmas utazások folytatására.

2. Két hajtású acél pénztárca férfiaknak:

Két hajtású acél pénztárca

Itt egy lenyűgöző acél pénztárca, amely úgy néz ki, mint egy hagyományos bőr pénztárca. Az acél textúrája olyan, mint a bőr. A pénztárca tökéletes a kártyák és számlák tárolására. A pénztárcája kétszeres hajtogató, amely segít megőrizni a számláit.

3. Az ID View rozsdamentes acél pénztárca férfiaknak:

ID View Steel Wallet

Ez egy klassz pénztárca, lenyűgöző megjelenéssel. A pénztárca közepén egy bevágás található, amelyen keresztül láthatja az igazolványt. A személyi igazolvány -nyílás csak a pénztárca első zsebe, és így láthatja az azonosítót.

4. Texturált acél pénztárca:

Texturált acél pénztárca

A férfi pénztárca többféle stílusban és textúrával rendelkezik. A normál bőr pénztárcák textúrákkal és nyomatokkal rendelkeznek. Az acél pénztárcák is különböző stílusúak és textúrájúak lehetnek. Ez a klasszikus megjelenésű, acélból készült pénztárca kétféle textúrával rendelkezik elöl és hátul.

5. Doboz stílusú acél pénztárca:

Doboz stílusú acél pénztárca

Ez az acél pénztárca dobozos stílusban készült. A tárca kinyílik, hogy felfedje a harmonika zsebeit. A dobozos pénztárca hitelkártya -nyílásokkal rendelkezik, hogy biztonságban tartsa a tárgyakat. A pénztárca külső része rozsdamentes acélból és bőrbetétből készült. Ez kifinomult megjelenést kölcsönöz.

6. Kulcs let Steel Wallet:

Kulcsos acél pénztárca

Itt van egy acél pénztárca, amely további előnyökkel rendelkezik más acél pénztárcákkal szemben. A pénztárcában kulcstartó található, amelyben kulcsot lehet tartani. Van egy klip is, amellyel a pénzét érintetlenül tartja. Az acél pénztárca divatos kialakítású és megjelenésű.

7. Automata acél pénztárca:

Automata acél pénztárca

Válassza ezt a bankkártya tokot, amely automatikusan felnyílik. A pénztárca kártyái kattintáskor kicsúsznak. Ez egy csodálatos kiegészítő az utazási kiegészítőkhöz. Ez akkor hasznos, ha olyan elemeket kell keresnie, mint a kártyák, személyi igazolványok és számlák.

8. Személyre szabott rozsdamentes acél férfi pénztárca:

Személyre szabott acél pénztárca

Itt van egy nagyszerű ajándék lehetőség az Ön számára. Ez a csodálatos acél pénztárca személyre szabható kedvenc szövegeivel vagy jegyzeteivel. Így tökéletes ajándék születésnapra, évfordulóra vagy különleges alkalomra. Az acél pénztárca biztonságosan tárolja az összes személyes adatot a kártyák és számlák tekintetében.

9. Geometriai mintás acél pénztárca:

Geometriai mintás acél pénztárca

Szerezd meg ezeket a lenyűgöző acél pénztárcákat geometrikus mintával. A pénztárca kétszínű acél textúrája matt és ragyogó hatást kölcsönöz. A geometriai minta a két határozott kivitel miatt válik hatékonyvá. A pénztárca képes kártyákat és számlákat egyaránt elhelyezni.

Az acél pénztárcák alumíniumból vagy más ötvözetekből készülnek, hogy mindkét oldalon vékony vagy erős panelt kapjanak. Az acél pénztárcában nyílások vannak a hitelkártyák és számlák számára. Lehetnek kettős hajtogatásúak, dobozos stílusúak és geometriai mintázatúak is.