9 legjobb elülső zsebtáska a férfi divatban

Az elülső zsebpénztárcák nagyon jól kiegészítik a férfiak által hordott hagyományos pénztárcákat. Céljuk a tárgyak gyors elérése, és az ingzsebekben, valamint a nadrágzsebekben is tárolhatók.

Stílusos és divatos elülső zsebpénztárca minták a trendi férfiak számára:

Nézzük meg a top 9 elülső pénztárca kialakítását.

1. Vékony elülső zsebpénztárca:

Vékony elülső zsebpénztárca

Ez egy nagyon minimalista pénztárca egy karcsú embernek. A pénztárca egyetlen zsebbel rendelkezik a kártyák számára. A másik zseb a pénztárca elején található a számlák vagy egyéb papírok számára. Ez egy nagyon ügyes minta, és könnyen elfér minden nadrág- vagy nadrágzsebben, vagy akár az ingzsebekben.

2. Két nyílású elülső zsebpénztárca:

elülső zsebpénztárca

Íme a vékony, elülső zsebtáska másik változata. Ennek a pénztárcának két kártyahelye van az elülső részen, amelyeken további kártyák tárolhatók. A pénztárca barnás színe nagyon bájos. A számlarekesz elöl is kapható, a pénztárca közepén pedig egy.

3. ID Front Pocket Wallet:

ID Front Pocket Wallet

Ez egy nyereg hátsó bőr pénztárca, elülső résszel a személyi igazolvány tárolásához. Átlátszó műanyag béléssel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy személyazonosító igazolványát bárhol, ahol szükséges, fel tudja mutatni anélkül, hogy ki kellene vennie a pénztárcából. Így nagyon kényelmes és hasznos.

4. Money Clip Front Pocket Wallet:

Pénzcsipesz elülső zsebpénztárca

Szerezd meg ezt a fantasztikus terméket valódi bőrből, amely elülső zsebbel rendelkezik a kártyák számára. Ennek a pénztárcának a további előnye az elülső pénzcsipesz, amellyel összehajtott számlákat tarthat. A pénzcsipesz erős mágnesekkel rendelkezik, hogy a számlákat a helyén tartsa.

5. szíj elülső zseb pénztárca:

Pántos zsebpénztárca

Az elülső zsebpénztárca mindig kényelmes a dolgok gyors eléréséhez. Az itt látható elülső zsebpénztárca hevederrel rendelkezik, amely csipesz helyett számlákat tart. A heveder elég széles ahhoz, hogy csodálatosan tartsa az összehajtott számlákat. Ez egy vékony pénztárca, így nagyon jól elfér még az ing zsebében is.

6. Fülzáró elülső zsebpénztárca:

Lezárható elülső zsebpénztárca

Ez a félelmetes, férfias pénztárca a végső zsebpénztárca. A kiváló bőrből készült pénztárca durva kivitelű, és nagyon férfiasnak tűnik. Ennek a pénztárcának az elülső zsebeit egy pánt zárja le, amely elöl egy hevederbe kerül. Elöl két kártyahely található a hitelkártyák tárolására.

7. Téglalap alakú elülső zsebpénztárca:

Téglalap alakú elülső zsebpénztárca

Íme az elülső zsebpénztárca klassz változata. Ez a pénztárca téglalap alakú, és három kártyahely van elöl. A pénztárca jó minőségű bőrből készült, és a szegélyek varrása nagyon kifinomult. A pénztárca vékony, és a számlákat a középső rekeszben tárolja. Ez egy csodálatos kiegészítő, amellyel kézben tarthatja a holmiját, és kéznél tarthatja az ingzsebében is.

8. Tervező elülső zsebpénztárca:

Tervező elülső zsebpénztárca

Ez egy klassz dizájner elülső zsebpénztárca, amely csodálatos görbe alakú nyílással rendelkezik a rés számára. A logó az elülső zseb belső oldalán van nyomtatva, és az ívelt nyílásból látható. A zseb egyformán képes tárolni kártyákat és számlákat. Válassza ezt a designer pénztárcát, hogy megmutassa divatos oldalát.

9. Fém elülső zsebpénztárca:

Fém elülső zsebpénztárca

Itt egy modern felfogás a hagyományos pénztárcáról. A fém pénztárca úgy van kialakítva, mint egy lemeztartó. Az elülső fém zsebpénztárca hitelkártyákat és számlákat tartalmaz. Ez a csodálatos divatos stílusú elülső zsebtáska a legjobb azoknak a mai generációs gyerekeknek, akik nagyon ismerik a technológiai módot.

Az elülső zsebpénztárcák a feketétől a barnáig és a barnaig terjedő színekben kaphatók. Az itt használt bőr kiváló minőségű, a részletek pedig minimalisták. Válassza ezt a pénztárcát a könnyű használat érdekében.