9 legjobb és hasznos pénztárca az útlevélhez

Az útlevél pénztárca rendkívül fontos azok számára, akik sokat utaznak. Emellett fontos kiegészítője minden utazónak. Segítségével kényelmesen rendezheti az összes úti okmányát. A legtöbb útlevél pénztárca mostantól RFID funkcióval rendelkezik, így útlevele biztonságban van mindenféle elektromágneses jel és a potenciális hackerfenyegetés ellen. Az alábbiakban különböző típusú útlevéltulajdonosokat írunk le, szem előtt tartva a legkényelmesebbeket, amelyek alkalmasak az utazók számára.

A legújabb és stílusos útlevél pénztárcák férfiaknak és nőknek a túrákon:

Nézzük meg az útlevél 9 legjobb pénztárcáját.

1. A klasszikus útlevél pénztárca:

útlevél pénztárcák

Lehet, hogy most sok anyag áll rendelkezésre, mint például a nejlon vagy a pamut, de szinte lehetetlen legyőzni a bőrt, mint bármilyen pénztárca anyagát. A klasszikus útlevéltulajdonos pénztárca bőrből készült, és rendelkezne az útlevél és az összes úti okmány megfelelő szinkronizálásával. A pénztárcának van egy intelligensen kialakított helye egy toll számára, és ez zárja le az üzletet.

2. Vékony útlevél pénztárca:

Karcsú útlevél pénztárca

Ez a legmegfelelőbb típus azok számára, akik meg akarják őrizni stílusukat és a lehető legkevesebbet utaznak. A szuper stílusos, karcsú útlevéltartó a klasszikus bőr útlevelű pénztárca kicsinyített változata, amelyet úgy terveztek, hogy mindig kéznél legyen az útlevele és a mikrotoll..

3. Notebook Passport Wallet:

Notebook Passport Wallet

Ha nem tudja uralni az írási késztetést, akkor ez a megfelelő választás az Ön számára. Az a lehetőség, hogy az útlevelével és az úti okmányaival együtt egy kis füzetet tarthat, lehetővé teszi az utazás legapróbb részleteinek feljegyzését is. Az útlevél -utazótárca gyönyörűen kidolgozott bőrfelülete újabb jó okot ad a mosolyra.

4. Fém útlevél pénztárca:

Fém útlevél pénztárca

Nem a minimalistáknak, tegyen nyilatkozatot egy fém férfi útlevél tárcával. A sima bőr belseje és a nikkel-fém kívülről útlevele garantáltan biztonságban van szinte mindentől. Azt is előírja, hogy néhány kártyáját is tárolja.

5. Zip Passport Wallet:

Cipzáras útlevél pénztárca

Ha a családtagok útlevelét is magával kell vinnie, és elegendő helyet igényel nagy biztonsággal, akkor a cipzáras családi útlevél pénztárca felelne meg a legjobban. A több zsebbel és kártyafoglalattal ellátott, cipzáras környezetben rögzített tárolóban megfelelő mennyiségű úti okmányt is tárolhat. Mindezt anélkül, hogy túl terjedelmes lenne, ez egy intelligens utazási útlevél pénztárca.

6. Boríték stílusú útlevél pénztárca:

Boríték stílusú Passport Wallet

A boríték stílusú útlevél pénztárca bőr elképesztő tárolókapacitással. Ez gyönyörűen kidolgozott bőrrel, oly módon, hogy minden fontos azonosítót egy helyen tárolhat. Ez a legalkalmasabb az Ön számára, ha hajlamos ügyetlenné tenni a pénztárcáját milliónyi bevétellel.

7. Többcélú útlevél pénztárca:

Többcélú útlevél pénztárca

Miért korlátozza a fantáziáját? Hozza ki a legtöbbet az útlevél pénztárcájából, és tartsa a mobiltelefonját, hitelkártyáit és tollát a megfelelő módon. A vászon útlevéltartója cipzárral is rendelkezik, így minden kincse biztonságban van még akkor is, ha siet. Ideális útlevél pénztárca azoknak a férfiaknak, akik állandóan ügyetlenek.

8. Krokodilbőr útlevél pénztárca:

Krokodilbőr útlevél pénztárca

Két ujjú és gyönyörű design az, amit elvárhat a krokodil domború bőr útlevél pénztárcájától. Az előkelő külső és a kényelmes belső tér sok szemgolyót megragad. Az emberek biztosan irigyelni fogják a kezedben lévő szépséget, és találgatásokat fognak tenni az első osztályú repülésedről, még akkor is, ha gazdaságosan megy..

9. Színes útlevél pénztárca:

Színes útlevél pénztárca

Miért lenne unalmas az útlevél pénztárca választása, ha mindennapi stílusa a színekről szól. Csobbanjon be néhány színt a repülőtéren, amikor egy gyönyörű útlevél pénztárcával sétál a bejelentkezéshez. Legyen funky és adja be a színek pompáját, természetesen a kényelmet szem előtt tartva. A több zseb és a díszes színek sora teszi ezt az útlevelű pénztárcát a nők egyik legértékesebb vagyonává.

Az útlevéltulajdonos vagy az útlevél pénztárcája sokat fejlődött az utóbbi időben. Egyedi formatervezési minták és típusok állnak rendelkezésre, amelyek közül az Ön igényeinek megfelelően választhat. Sok útlevéltárca található, amelyek elegendő helyet biztosítanak a mobiltelefon, a pénz és a fontos dokumentumok egy helyen tartásához.