9 legjobb személyre szabott pénztárca a férfiak és nők számára

A személyre szabott pénztárcák nagyszerű ajándékok a férfiak számára. Ezek pénztárcák, amelyek személyre szabhatók és az Ön igényei szerint alakíthatók ki. Válasszon a pénztárcák gazdag listájából, hogy egyedi dolgot ajándékozzon szeretteinek.

A legújabb és stílusos, személyre szabott pénztárcák a trendi úriemberek és hölgyek számára:

Nézzük meg a személyre szabott pénztárcák 9 legjobb kivitelét.

1. Idézetek pénztárca:

személyre szabott pénztárcákat

Ezek a személyre szabott férfi pénztárcák a legjobb ajándék, amit adhat. A pénztárca borítójára bármilyen különleges megfogalmazást véshet, amelyet a férfi szeret. Ezek a pénztárcák számlarekeszekkel és hitelkártya -nyílásokkal rendelkeznek. Ennek a pénztárcának a színe szép barna, kontrasztként krémszál varrással.

2. Név személyre szabott pénztárcák:

Nevezzen személyre szabott pénztárcákat

Nézze meg ezeket a csodálatos férfi személyre szabott pénztárcákat, amelyeken lehetőség van a személy nevének vésésére. Ezeknek a pénztárcáknak a bőr minősége kiváló, a külső részek pedig nagyon elegánsak. A barna pénztárca krémszínű varrással rendelkezik a pénztárca közepén, a név pedig a pénztárca aljára gravírozható.

3. Titkos üzenet személyre szabott pénztárca:

Titkos üzenet Személyre szabott pénztárca

Nagyon szereted az embered ?? Mutasd meg neki végtelen szerelmedet ezzel a személyre szabott pénztárcával. A pénztárcába a személy neve van bevésve. A titkos üzenetet ezután egy kis bőrdarabra vésik, amelyet az egyik nyílásba helyeznek. Ez olyan ajándék lesz, amelyet sokáig nem fog elfelejteni.

4. Könyv alakú személyre szabott pénztárca:

Könyv alakú személyre szabott pénztárca

Ez egy csodálatos pénztárca egy férfi számára, amely könyv alakú. A pénztárca jó minőségű bőrből készült, alján pedig a név van bevésve. A pénztárca tetején cipzáras nyílás is található. Válassza ezt a nagyszerű pénztárcát olyan színekben, amelyek megfelelnek az emberének, beleértve a fekete, barna, barna stb.

5. Bill Flap személyre szabott pénztárca:

Bill Flap személyre szabott pénztárca

Itt egy másik nagyszerű változata a személyre szabott pénztárcának férfiaknak. A bőr pénztárcába a személy neve van bevésve. A pénztárcán van egy számlaplap is a pénztárca külső oldalán, hogy néhány összecsukott számlát tartson. A szárny mágnesekkel van rögzítve, így a számlák nem csúsznak le könnyen. Válassza ezt nagyszerű ajándékként.

6. Monogramos pénztárca:

Monogramos pénztárca

Ha tetszik a neved monogramja, akkor ez egy nagyon jó választás. A személyes monogram érdekében vésheti a neve monogramját a bőr pénztárcába. A monogram finom és bonyolult betűtípussal készült, és luxust ad a pénztárcának. Ez egy nagyon igényes ajándék is lehet egy szeretett személy vagy akár a főnöke számára.

7. Fotó személyre szabott pénztárca:

Fotó személyre szabott pénztárca

Ez nagyszerű módja annak, hogy kimutassa szeretetét valaki iránt. Itt van egy személyre szabott pénztárca, amelyen egy tetszés szerinti szentimentális kép található, a pénztárca külső oldalán. Dönthet úgy, hogy feltesz egy képet rólad és a házastársáról, vagy akár a gyerekeiről. Ez egy nagyon személyes pénztárca, és a kép ezer szót fog mondani.

8. Koponya személyre szabott női pénztárca:

Koponya személyre szabott pénztárca

Ha szereti a funky és metál dolgokat, akkor ez a tökéletes pénztárca az Ön számára. Merész és a maga nemében ez a pénztárca biztosan fel fogja húzni néhány szemöldökét. A pénztárcán apró fém koponyák vannak, mintás formában az egész pénztárcán. A cipzáras pénztárca a legjobb, ha mindent a helyén tart. Válassza ezt a drámai pénztárcát a szemet gyönyörködtető hatása miatt.

9. Helyezze be a Flap személyre szabott pénztárcát:

Helyezze be a Flap személyre szabott pénztárcát

Itt van egy személyre szabott pénztárca, amely minimalista jellegű és a legjobb azok számára, akik nem akarnak valami hangosat. Maga a pénztárca nagyon sima és egyszerű, bőrbe vésett névvel. A pénztárca egy zárólappal záródik, amelyet a pénztárca körül futó bőrpántba helyeznek.

Válassza ki, hogy a név vagy a mondás vésése a pénztárcába személyes érintés. A pénztárcák monogramosak vagy nyomtathatók tökéletes képével.