9 legújabb alumínium pénztárca különböző kivitelben

A pénztárca minden ember számára szükséges dolog. Látja a pénzét és a kártyáit. Az alumínium pénztárca maximális védelmet nyújt a kártyáknak, mivel minden kártyát külön tarthat. Az alumínium pénztárca sok különálló tartót biztosít, ahol biztonságosan tárolhatja kártyáit. Az alumínium pénztárca kis bőröndnek tűnik, és még egy kapoccsal is zárható. Az összes cuccot egy tartóban tárolhatja, és nadrágzsebben tarthatja. A hölgyek használhatják az alumínium pénztárcát is, és pénztárcában tarthatják. Amikor kimegy, csak egy alumínium pénztárcát kell gyűjtenie.

A legjobb alumínium pénztárcák férfiaknak & Nők:

Itt a trendi 9 legjobb alumínium pénztárcát kínáljuk férfiaknak és nőknek. Válassza ki a legjobbat az alábbi alumínium pénztárcák listájából.

1. Egyszerű alumínium pénztárca:

Egyszerű alumínium pénztárca

Ez a sima és egyszerű alumínium pénztárca a kártyáihoz. Amint az a képen is látható, minden betéti és hitelkártyáját külön rendezheti. A kártyái nem ragadnak egymáshoz, és nem fognak karcolódni. Ez az ezüst színű sima alumínium pénztárca gyakori.

2. Népszerű férfi alumínium pénztárcák:

Népszerű alumínium pénztárca

Ezek népszerű férfi alumínium pénztárcák, különböző színekben. Ha nem szeretne közös ezüst színű pénztárcát tartani, akkor is van színválasztéka. Ezek a színek is széles körben elterjedtek a piacon, és vízszintes béléssel vannak ellátva az azonos színű pénztárca felett.

3. Tervezői alumínium pénztárcák:

Tervező alumínium tárca

Mindezek tervezői alumínium pénztárca, különböző koncepciókkal. Kevés pénztárca sima, és kevésnek van tervezése. Pénztárca, pillangótervezés és virágmintás található a pénztárcán. Ez a fajta pénztárca díszesnek tűnik, és azonnal felkelti a nyilvánosság figyelmét.

4. Pontmintás alumínium pénztárca nőknek:

Pöttyös mintás alumínium pénztárca

Ez egy babarózsaszín színű pénztárca, alumínium, fekete ponttal. Ez a rózsaszín pénztárca gyönyörűen néz ki a nők kezében. Ez az alumínium fém is szépen csillog és szemet gyönyörködtető. Kis méretű pöttyök vannak a rózsaszín pénztárcán, ami kiemeli a rózsaszín színt.

5. Zebra Design női alumínium pénztárca:

Zebra Design alumínium pénztárca

Ez egy komolyan füstös alumínium kártyatárca. Férfiak és nők is használhatják. A pénztárca zebranyomással rendelkezik, amely szinte valódi zebra bőrnek tűnik. Ez a minta egyedülállónak tűnik a pénztárcában, és közvetíti erős természetét.

6. érme alakú alumínium pénztárca:

Érme alakú alumínium pénztárca

Ez az egyik legjobb alumínium pénztárca, és kerek alakú, mint egy érme. Ez a forma új a pénztárca számára, és ízletesnek tűnik. Bár a pénztárca kör, de belül van egy egyenes kártyahely. Van egy kis gomb, amelyet meg kell nyomni, hogy kinyissa.

7. Színes virágos alumínium pénztárca:

Színes virágos alumínium pénztárca

Színes alumínium pénztárca virágmintával. Van egy kis és nagy méretű virág, különböző színekben. Az alapszín fekete, így más nyomatok csillognak. Ez a kialakítás virágként virágzik, és hagyja szagot maga mögött.

8. Alumínium pénztárca pillangóval:

Alumínium pénztárca pillangóval

Ez olyan gyönyörű alumínium kártyatárca, számos pillangó mintával. Fehér alapszínen kis és nagy méretű pillangók vannak. Ez egy gyönyörű nyomat a pénztárcán. Ez a pénztárca rabjává tesz, hogy bárhol is legyen.

9. Nyomtatott alumínium pénztárcák:

Nyomtatott alumínium pénztárca

Ez az alumínium pénztárca különböző formájú madarakat, égboltot és napfelkeltét tartalmaz. Ez a világos árnyalatú pénztárca jól néz ki. Megmutatták, hogy a madarak fákon lógnak, és félelmetesen néznek ki. A lányok azonnal felveszik az ilyen típusú pénztárcát. Ez gyönyörűen fog kinézni a kezeden.

Nos, a pénztárca fő célja az, hogy pénzét és kártyáit biztonságban tartsa, miközben kimegy. Ez egy pénztárca. Ezt bárhol használhatja, és védelmet is nyújt. Ezek a pénztárcák lendületet kapnak, és mindenki használja. Ez egyablakos pénztárca. Nem kell mindenre külön emlékeznie, és pénztárcában kell tartania. A mai életben a férfiak sietnek. Ez megkönnyíti a munkájukat.