9 Legújabb és legnépszerűbb Guess pénztárca férfiaknak és nőknek

A Guess mint márka az egyik legjobb kiegészítőnek és egyéb ajándéktárgynak tekinthető. A márka híres férfi és női pénztárcájáról is. A legjobb pénztárcák közül választhat itt. Válassza ki a tökéletes Guess pénztárcát férfiaknak és nőknek.

Divatos és stílusos Guess pénztárcák minták férfiaknak és hölgyeknek:

Nézzük meg a találgatási pénztárcák 9 legjobb tervét.

1. Full Zip Guess pénztárca nőknek:

Full Zip Guess pénztárca nőknek

Szép rózsaszínű ez a gyönyörű Guess pénztárca nőknek. A pénztárca teljes hosszában cipzárral rendelkezik. A Guess pénztárcának két rekesz van a számlákhoz, és egy cipzáras tasak a közepén. A Guess embléma a pénztárca közepén, egy háromszög fémdarabban van elhelyezve.

2. Kéttónusú Guess pénztárca férfiaknak:

találgass pénztárcákat

Íme egy vonzó Guess pénztárca férfiaknak. Ez egy kettős billfold pénztárca, amely két színárnyalatot tartalmaz. A feketét pompás barna színű kontraszt jellemzi, a logót pedig háromszögben rögzítik. A hitelkártya -nyílások rendelkezésre állnak, és a számlák számára két rekesz található.

3. Block Guess Wallet for Women:

Block Guess pénztárca nőknek

A színek kontrasztja nagyon jól működik. Itt a lenyűgöző Guess pénztárca nőknek fekete -fehérben. A fehér és fekete tömbök lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek ennek a pénztárcának. A pénztárcán a Guess logó fém monogramja csattan. A pénztárca két rekesszel rendelkezik a számlákhoz és a hitelkártyák számára is.

4. Vékony tengelykapcsoló Guess pénztárca nőknek:

Vékony kuplungos Guess pénztárca nőknek

A hagyományosabb pénztárca minták közé tartozik ez a vékony kuplungos Guess pénztárca. A pénztárca visszafogott rózsaszín tónusa a legkelendőbb szín. A pénztárca szárnyán lévő íj vonzó. A pénztárcán végzett varrás nagyon kifinomultá és vonzóvá teszi.

5. Virágos Guess pénztárca nőknek:

Virágos Guess pénztárca nőknek

Itt egy másik csodálatos női Guess pénztárca. A pénztárca virágmintás, bézs színű szöveten dombornyomott. A virágok fekete körvonalai nagyon lenyűgöző eredményt hoznak. Nézze meg ezeket a virágos Guess pénztárcákat, és biztosan beleszeret.

6. kockás lyuk Guess pénztárca férfiaknak:

Kockás lyuk Guess pénztárca férfiaknak

Ez egy menő és kifinomult Guess pénztárca férfiaknak. A fekete bőr elöl sima. Ezután csodálatos módon lyukakkal mintázott, sakktáblán. Ez igazán férfias megjelenést kölcsönöz neki. A pénztárcában nyílások vannak a hitelkártyák számára, és több rekesz a holmijainak tárolására.

7. Strap Guess pénztárca nőknek:

Strap Guess pénztárca nőknek

Nézze meg ezt a fehér Guess pénztárcát nőknek. Ez a szuper hűvös pénztárca fehér és szürke árnyalatokkal készült, és a csíkok is kontrasztosak. A pénztárca végén heveder található a pénztárca tartásához vagy felakasztásához. Ennek a pénztárcának a cipzáras stílusa több helyet biztosít a dolgok behelyezéséhez.

8. Téglalap alakú Guess pénztárca férfiaknak:

Téglalap alakú Guess pénztárca férfiaknak

Ez egy gyönyörű barnás színű Guess pénztárca férfiaknak, amelyek kissé eltérnek a hagyományos pénztárcáktól. A pénztárca téglalap alakú és hosszában tartva van. A pénztárca kiváló minőségű bőrből készült, és nagyon jól mutatja a kivitelezést.

9. Denim Guess pénztárca nőknek:

Denim Guess pénztárca nőknek

Ez a lenyűgöző női farmer pénztárca nagyon elegáns és divatos. A pénztárca farmer anyagból készült, és gyönyörű hímzéssel rendelkezik a pénztárca jobb oldalán. A Guess logó az elején található. A pénztárca tökéletes a fiatal lányok számára, és lenyűgöző hatást kelt.

A Guess pénztárcák férfiaknak és nőknek nagyon kifinomultak és csúcskategóriásak. A pénztárcák szépen vannak elrendezve, nyílások a hitelkártyákhoz és a számlarekeszekhez. A női pénztárcák gyönyörű színben pompáznak, mint a világos rózsaszín és a fehér. A férfiak pénztárcája hagyományosan fekete és barna.