9 legújabb és stílusos tervezői pénztárca

A tervezői pénztárcák férfiaknak és nőknek készülnek bőrből. Olyan mintákkal és lenyomatokkal rendelkeznek, amelyek eltérnek a hagyományos pénztárcáktól. A használt színek nagyon vonzóak, és lenyűgöző darabká teszik a pénztárcát.

Divatos & Gyönyörű dizájnú tervezői pénztárcák férfiaknak & Nők a trendben:

Nézzük meg a 9 legjobb tervezői pénztárca mintát férfiaknak és hölgyeknek.

1. Bloom Designer Wallet for Women:

Bloom Designer pénztárca nőknek

Ez egy gyönyörű női designer pénztárca, amelyen virágmintás felirat látható. A cég logója a szövet alapjára nyomtatva látható, és ez növeli luxusértékét. A pénztárca cipzárral körülvett mintával rendelkezik, amely harmonika módon kinyílik, és sok tárgyat tárol.

2. Fémes tervező pénztárca nőknek:

Fém dizájner pénztárca nőknek

Itt van egy másik cipzár a pénztárca körül, amely nagyon divatos. A pénztárca fekete anyagból készült, amely fémdarabokkal van bélelve. Két csat található, amelyek vonzóan vannak elhelyezve a pénztárca elején. Van egy belső zseb is, amely fém cipzárral rendelkezik. Az egész pénztárca nagyon lenyűgöző és elegánsnak tűnik.

3. Snap Designer pénztárca férfiaknak:

Snap Designer pénztárca férfiaknak

Nagyszerű ajándék ez a bőr tervező pénztárca férfiaknak. A pénztárca minimalista kialakítású, de a kiváló bőrminőség miatt lenyűgöző darab. A pénztárca cipzáras nyílással és pattanó zárással rendelkezik a stílus növelése érdekében. A márka logója szépen illeszkedik a pénztárca alján lévő fémdarabra.

4. Steppelt tervezői pénztárca nőknek:

Steppelt tervezői pénztárca nőknek

Itt van egy remek bőr tervező pénztárca egy nő számára, akinek steppelt mintája van. A fekete bőr puha, és varrással van varrva. A rózsaszín kontrasztja a pénztárca belső bélésén kiemeli ennek a pénztárcának a pompáját. Ez lehet a legjobb választás egy designer pénztárca számára.

5. Kosárfonás tervezői pénztárca férfiaknak:

Kosárfonás tervezői pénztárca férfiaknak

Szerezd meg ezt a feltűnő designer pénztárcát fekete bőrű férfiaknak. A pénztárca bőrcsíkokból készül, amelyek a kosárfonás stílusában összefonódva nagyon szűk kötést kölcsönöznek, és a pénztárca elképesztően lenyűgöző. A bőr ragyogását fokozza a szövéstechnika.

6. Képnyomtató tervezői pénztárca férfiaknak:

Képnyomtató tervezői pénztárca férfiaknak

Íme egy designer pénztárca egy férfi számára, amely nem bőrből, hanem poliuretánból készült. A pénztárca dizájnja egy dollárjegy. A pénztárca gyönyörű barna színű, a nyomat fekete színű. A kontraszt nagyon káprázatos darabot eredményez.

7. Tüskés tervezői pénztárca nőknek:

Tüskés tervezői pénztárca nőknek

Ez a tervezői darab trendi, és sok divatrajongó szereti. A pénztárca gyönyörű macaroon vörös bőrből készül. Ezt követően fém tüskékkel tűzték ki, hogy nagyon retro megjelenést kölcsönözzenek. A pénztárca lopott az ára miatt, mivel magasan tervezőorientált.

8. Cutwork Designer pénztárca férfiaknak:

Vágott munka Designer pénztárca férfiaknak

Szerezd meg ezt a feltűnő designer pénztárcát az embernek, ha szereti a rock stílust. A pénztárca bőrből készült, a pénztárca közepén csillag kivágással. A pénztárca akár 12 kártyát is könnyen tárol, és számlákat is. Ennek a pénztárcának a fő vonzereje a fém lánc, amely a pénztárcához van rögzítve, és felcsatolható a nadrágra.

9. Belt Style Designer pénztárca nőknek:

Öv stílusú tervezői pénztárca nőknek

A rózsaszín a nők legkedveltebb színe, és ez a gyönyörű rózsaszín és krémszínű tónusú női pénztárca a legjobb vétel. A pénztárcának van egy övpántja, amely bezárja, és egy fém hurok is. Ez nagyon kifinomult megjelenést kölcsönöz. Válassza ezt a csodálatos darabot a következő pénztárcájaként.

A férfiak és a nők tervezői pénztárcái a divatos stílusok, amelyek most nagyon stílusosak. A bőrből vagy akár poliuretánból készült tervezői pénztárcák nyomatokkal vagy fém tartozékokkal készülnek.