9 népszerű és divatos fosszilis pénztárca férfiaknak és nőknek

A Fossil pénztárcák egy amerikai tervezőmárka, amely 1984 -ben indult, azóta a legnépszerűbb vállalatok közé tartozik, amelyek különféle kiegészítőket, például táskákat, órákat, táskákat árulnak, és a leghíresebb a tiszta és valódi bőrből készült pénztárca. anyag. A Fossil márka egyedi formatervezéssel áll elő, amely nagyon különbözik a megszokott gyenge és fényes pénztárcáktól. Férfiak és nők egyaránt szeretnek hordani egy márkás pénztárcát, amely nagyon sokáig tart, különösen a férfiaknál a pénztárcákat tartják az egyik olyan kiegészítőnek, amely fontos a hölgy mellett az életükben. A hölgyek számára a pénztárcák valóban fontosak, és a legfontosabb jellemző, amit keresnek, az a pénztárcában lévő rekeszek száma, amely nagyon jól tudja, miért keresik ezt a funkciót!!

Hogy megkönnyítsük az életet egy stabil és divatos pénztárca kialakítással, amely segít hordozni fontos dolgainkat, amelyekre nagy szükségünk van a mindennapi életünkben. Ez a cikk segít a férfiaknak és a nőknek megtalálni a legjobb pénztárcatípust, amely illeszkedik a legfontosabb szükségleteihez és a pénztárca kialakításához, eligazítva a Fosszilis pénztárcák legjobb terveit férfiaknak és nőknek egyaránt.

A fosszilis pénztárcák legújabb és stílusos formatervezése férfiaknak és hölgyeknek a trendben:

Nézzük meg a fosszilis pénztárcák legjobb terveit.

1. Bontsa ki a Fossil férfi pénztárcát:

fosszilis pénztárcák

Ez az egyszerű megjelenésű, barna bőrszínű pénztárca a férfi pénztárca gyártásánál használt szabványos kivitel egyike, de ebben a pénztárcatípusban a pénztárca egy extra oldalsó rekesszel van kiemelve. A pénztárca kicsinek és elegánsnak tűnik összehajtva, de a valódi használat megjelenik a tárca kinyitásakor. Ezt a pénztárcát összecsukható, négyzet alakú pénztárcának tervezték, bővíthető oldalsó rekesszel, amelyet kártyák és fényképek tárolására használnak.

2. Pénznyíró fosszilis férfi pénztárca:

Pénznyíró fosszilis férfi pénztárca

A nyíró pénztárca dizájn a márka újonnan megújult formatervezése, és nevét a merev csipeszes kialakítás révén nyerte el, amely az összecsukható, négyzet alakú pénztárca külső külső részén látható. A klip stabil fémből készült. A fém csipesz matt felületű, ami kontrasztot kölcsönöz a pénztárcának. Rúpiajegyek helyezhetők ebbe a csipeszbe vészhelyzetben.

3. Mini RFID tervező női fosszilis pénztárca:

Mini RFID tervező női fosszilis pénztárca

Ezt a pénztárcát úgy tervezték, hogy elkerülje az esetleges hibás működést és a biztonsági jelszavak nyomon követését a hamis szkennelések során. A pénztárca előállításához használt anyag célja, hogy megvédje a Visa -ban vagy betéti kártyán tárolt fontos információkat a pénztárca bélésével, amely blokkolja a rádiófrekvenciás azonosítás továbbítását. A védelem elméletén kívül ez a fosszilis női pénztárca csodálatosnak tűnik, lenyűgöző, élénk színe, kékes-zöld, piros, rózsaszín miatt.

4. Sima Zip körül Fossil pénztárcák nőknek:

Sima cipzár a nők fosszilis pénztárcája körül4

Ez a fajta mini négyzet alakú pénztárca kontraszt színű vastag cipzárral van kiemelve, amely teljesen körbefutja a pénztárcát. A cipzár vastag és látható aranysárga színének köszönhetően, és a pénztárcával azonos színű függönyöket tervezett. Ez a cipzáras pénztárca két elválasztó rekeszként a pénztárca kinyitása után és egy oldalsó kis cipzáras zseb a pénztárca hátoldalán.

5. Kártya tok Bifold férfi fosszilis pénztárca:

Kártya tok Bifold férfi fosszilis pénztárca

Ez a speciális pénztárca, amelyet csak olyan kártyák tárolására terveztek, mint például névjegykártya, bevásárló kártya, tagsági kártya. Mivel a férfiak többsége nem szereti a pénztárcájában hordani az összes kártyát, ami más fontos elemeket tartalmaz, elsősorban a készpénz-, betéti- és vízumkártyákat. A könnyebb és kevésbé zavaró fosszília elősegítette ezt a kártyatartó pénztárcát, amely összecsukható. Az összecsukható hitelkártya -tárcák sokkal hasznosabbak, mint egyetlen rack -kártyatartó.

6. Trifold bőr női fosszilis pénztárca:

Trifold bőr női fosszilis pénztárca

A Tri összecsukható bőr pénztárcák sokkal tartósabbak, és sok kártyát külön -külön hordozhatnak, ha nem keverik össze készpénzzel. Amikor ezt a három összehajtott pénztárcát kinyitják, elöl kártyatartó rekesszel rendelkezik, és egyetlen egyenes rekesszel rendelkezik a nem cipzáras pénztárca kialakításának készpénz-visszatartására.

7. Rugalmasan csatolt Fossil Magic férfi pénztárca:

Rugalmas Fosszilis Varázslatos Férfi Pénztárca

Az ilyen típusú elegáns pénztárca -formatervezést általában a fiatal srácok használják, mivel néhány kártyát és kevesebb készpénzt hordanak, ez a típus lesz a megfelelő típusú pénztárca. A kártya elülső és hátsó része, a pénztárca belső része rugalmas rögzítéssel rendelkezik a bőr pénztárca hátoldalán, amely jegyzeteket tartalmazhat. A pénztárca egyik oldalán egyenes rugalmas kialakítású, a másik oldalán a rugalmas X-alakú. Ez a színes, zöld elasztikus anyag kétrészes pénztárcát képez, kaktuszos kialakítással a pénztárca elülső alsó sarkában, és a márka neve dombornyomott a pénztárca hátoldalán.

8. Bifold Coin Pocket Men Fossil Wallet:

Bifold Coin Pocket Men Fossil Wallet

Nagy mennyiségű érme kis rekeszes pénztárcájában való tárolása igazi fájdalom a férfiak számára. A férfiak szeretik elkerülni az erősen töltött érmés pénztárca cipelését készpénzzel és kártyával együtt, valamint kényelmetlen érmével töltött kibővített pénztárcát a hátsó zsebükbe helyezni, ami szó szerint a nadrágot lefelé csúsztatja. Az ilyen problémás helyzetek elkerülése érdekében az érmés pénztárcát úgy tervezték, hogy elöl egy nagy négyzet alakú rekesszel rendelkezik, amely egyszerre több mint 20-25 érmét tud elhelyezni készpénzzel és kártyákkal együtt.

9. Okostelefontartó RFID női fosszilis pénztárca:

Okostelefontartó RFID női fosszilis pénztárca

Ez az a fül, ahol a környező emberekkel való beszélgetésnél többet kezdtünk beszélni az okostelefonnal az ujjaink segítségével. Ezzel a Fossil új innovatív telefontartó mintákat talált ki a női pénztárcák számára, az egyik ilyen nagyon megbízható kialakítás a csuklópánt kialakítása, amelynek borítékként kialakított nyílása tartja a telefont, és cipzárral van rögzítve a pénztárca bezárásához. A bőr anyaga RFID -blokkoló anyaggal van bélelve, ami védőfaktor.

Semmi kétség sem fér hozzá, ha olyan márkás pénztárcát vásárol, mint a Fossil, csodálatos és felháborító formatervezése miatt, amely nemcsak a szükséges tárgyakat tárolja egymás után elrendezett rekeszekben, hanem csökkentette az emberek szorongását is, ha csúcskategóriás bélést kapott. a pénztárca körüli anyag, amely megakadályozza az ilyen ismeretlen lopási technikákat, mivel különböző rosszindulatú módszerek révén fontos kódot szerezhet a vízumoktól vagy hitelkártyáktól fejlett szkennelőgépek segítségével, csúcsminőségű anyagot bélelve megakadályozva az ilyen ismeretlen lopási technikákat.