9 népszerű és márkás edzőpénztárca férfiaknak és nőknek

Edzje a neves céget, amely luxus kiegészítőket és luxus termékeket tartalmazó kollekciót gyárt, amelyek magasra emelik az életmódot. A cég termékei kiváló minőségű termékeket kínálnak, mint például szövet, különböző tartományú bőr, anyag stb. A cég termékeinek hihetetlen dizájnja világszerte híres, és olyan ügyfelei vannak, akik keményen rajongnak az edző által gyártott vállalati termékekért. Szinte minden országban és az Ön közelében lévő kiskereskedelmi üzletben vannak kiskereskedelmi buszok, ahol autóbusz -termékek találhatók. A cég gyönyörű női és férfi kiegészítőket, például táskákat, pénztárcákat és pénztárcákat kínál, amelyek készen állnak arra, hogy viseljenek olyan termékeket, mint a felsőruházat, az órák illata és az ékszerek. A vállalat által használt bőr minősége gazdag, és minőségi ideig tartós.

A legújabb és stílusos pénztárcák a Coach márkájú formatervezési mintákban a trendi férfiaknak és hölgyeknek:

Itt vannak a legjobb edző pénztárca minták mind a férfiak, mind a nők számára.

1. Kecses, krémes edzőpénztárca:

Edző pénztárcák

A kecses, krémes edzőpénztárca az elegancia és a gazdagság egyik finom darabja. A puha bőr és az arany cipzár mesésen néz ki. A fehérek és a krémek női edző pénztárcái gyönyörűen mutatnak bármilyen színű ruhával és minden alkalomra.

2. Dupla cipzáras bőr karkötő rózsaszín edző pénztárca:

Dupla cipzáras bőr csukló rózsaszín edző pénztárcát

A dupla cipzár, aranyos színű finom, minden tekintetben vonzó és gyönyörű, lányoknak remekül néz ki. A csuklós rózsaszín edző pénztárca női típus az egyik legdivatosabb típus minden alkalomra. A pénztárcához hasonló pénztárca minden ünnepi stílusban kedvező.

3. Aláírt Wristlet Coach pénztárca:

Aláírás csuklója engedi Coach Wallet

A jellegzetes edzőbőr pénztárcák alapértelmezettnek és klasszikusnak tűnnek, hogy neves benyomást keltsenek. A barna C pecsétes edzőpénztárca bármilyen ruhán mesésen néz ki. A kis edző pénztárca egyfajta hölgy a munkahelyen.

4. Kék bőr edző pénztárca:

Kék bőr edző pénztárca

A kék edzőbőr pénztárcákat minden hölgy és férfi választhatja. A fényes, sima bőr tartós és jól ismert divatos megjelenéséről. A kiemelt szín furcsán néz ki minden ruhadarabnál, mégis látványos kiegészítőnek tűnik.

5. Karcsú bőr bérlet tok azonosító edző pénztárca:

Karcsú bőr bérlet tok ID Coach pénztárca

A fekete edzőpénztárca a leggyakoribb és minden idők legkedveltebb pénztárca színe, amely minden férfi zsebében van. A férfi edzőpénztárcákat általában barna vagy fekete színűnek választják, a férfi férfi pénztárcák pedig kiemelkedően egyediek..

6. Poppy Stamped Coach pénztárca:

Poppy Stamped Coach pénztárca

A mákos bélyegzővel ellátott női C -pénztárca a női pénztárca díszes gyűjteménye. A bélyegzett pipacs C stílus hihetetlenül funky megjelenése imádnivalónak tűnik minden olyan ruhával, amely stílust kölcsönöz az öltözéknek.

7. Piros bőr Gold Coach márkájú pénztárcával:

Piros bőr, Gold Coach márkájú pénztárcával

A Red Coach bőr pénztárcák egyike a kijelentés stílusának, amely figyelemre méltó hatást fejt ki a teljesen kiemelkedő öltözködésre. A vörös színű bőr sima és fényes, arany lovas edzőcímkével és lovakkal. A Coach Company bélyegzője gazdagságos megjelenést kölcsönöz.

8. Szív alakú edző, fehér-rózsaszín mintával:

Szív alakú edző, fehér-rózsaszín színben

Imádnivaló edzőpénztárca nőknek, aranyos megjelenéssel, minden lány kívánsága. Az edzőcég C pecsétes aláírásával készült fehér-rózsaszín szívek elég vonzónak és aranyosnak tűnnek ahhoz, hogy sok fiatal lány szívét megnyerjék. A dizájn annyira szép, hogy mindenféle ruhához illik.

9. Kis fekete bőr edző pénztárca:

Kis fekete bőr edző pénztárca

A kisméretű edzőpénztárcák, amelyek kedvezőek a munkahelyi férfiak számára, és azok, akik szeretik a kis pénztárcák jellemzőit, a legjobb választás ugyanazoknak az embereknek. Azok az emberek, akiknek kevesebb kártyájuk és készpénzük van, magukkal választhatják az edző férfi pénztárcáját, és különösen a fekete edzőpénztárcát a magukkal hozott határozott fontos dokumentumokhoz..

A tervezői edzőtáskák pénztárcái és pénztárcái között a kiegészítőkben található hihetetlen lehetőségek feltűnően észrevehetők és minden alkalommal szeretnek. A színkombináció és az edzőcímke aláírást kölcsönöz a hordozónak. Férfiak és nők könnyen ki tudják deríteni hatását a neves vállalati termékekkel, és kijelentő magatartást alakíthatnak ki magukról.