9 Slim Slim pénztárca kollekció férfiaknak

A pénztárcák feltalálásuk óta fontos kiegészítői a férfiaknak. Tele vannak minden szükséges dologgal, amit a férfiaknak magukkal kell vinniük. Kezdetben azonban úgy tűnt, hogy terjedelmesek voltak a rengeteg hordott összeg, vagy a hitelkártyák, névjegykártyák stb. Miatt. Az ilyen pénztárcák tehernek tűntek.

Karcsú pénztárcák

Stílusos és új férfi karcsú pénztárca minták képekkel:

A divatkiegészítők változásával a pénztárca kialakítása is megváltozott. Ez új pénztárcatervet adott, nevezetesen a karcsú pénztárca kialakítást, amely meglehetősen népszerű a piacon. Nézzünk meg néhány ilyen karcsú pénztárcát a férfiak számára.

1. Borítsa be a karcsú pénztárcát piros színnel:

boríték-karcsú-pénztárca

Manapság meglehetősen népszerű egy új, karcsú férfi pénztárca, amely borítékot kapott. A karcsú bőr pénztárca összehajtott nyílást kapott, amely biztonságot nyújt értékes pénzei és kártyái számára. Ezenkívül a barna szín leginkább a férfiakat vonzza bájos fényével.

2. Fém vékony pénztárca:

fém-vékony pénztárca

Lendületesebb kiegészítőt keres a folytatáshoz! Próbáljon ki egy vékony fém pénztárcát, fényes ezüsttel. A fém pénztárca biztonságot nyújt készpénzének és kártyáinak, amikor a fémfalak közé csúsztatják. Ez a legbiztonságosabb módja annak, hogy értékeit stílusos megjelenéssel hordozza.

3. Sima bőr fekete pénztárca:

sima-fekete-pénztárca

Egyszerű, de divatos megjelenésű kiegészítőt szeretne! Egy sima fekete színű, vékony bőr pénztárca a legjobb, ami megfelel Önnek. A divatos pénztárca különleges zsebbel rendelkezik, amely pénztárcáját és kártyáit vízálló csomagolásban külön tárolhatja. A használt cuccokat az elülső zsebében is tárolhatja, nehogy minden alkalommal kinyissa a teljes pénztárcát.

4. Fából készült kártya pénztárca vékony:

fa-kártya-pénztárca

A fából készült egyedülálló legjobb karcsú pénztárca férfiaknak biztonságos megjelenést kölcsönöz a hordozónak. A pénztárca fából és bőrből készült, az egyedi kombináció érdekében. A fa előlap biztonságot nyújt a hajlítás miatt tartott kártyáknak. A fából készült kivitel növeli egyediségét.

5. Multi-Pocket Slim pénztárca:

többzsebes pénztárca

Az üzletemberek széles körben használják bőrükben tervezett szupervékony pénztárcát értékeik tárolására. A pénztárcának több zsebe van, ahol különböző helyeken tárolhatja a készpénzt, hitelkártyákat, névjegyeket stb. Ez kényelmet is nyújt bármilyen kártya vagy készpénz keresése közben.

6. C Cut pénztárca karcsú férfiaknak:

c-cut-pénztárca

Egy karcsú, pénztárcás férfit, szélén c-vágással, széles körben használják a férfiak készpénz vagy kártya gyors eltávolítására. A pénztárca szénszálas, ami lenyűgöző dizájnnal vonzóbbá teszi. A pénztárca elég vékony ahhoz, hogy stílusos megjelenést biztosítson.

7. Dual Side Slim pénztárca férfiaknak:

kétoldalas pénztárca

A kétoldalas pénztárca széles körben használt pénztárca a férfiak körében. A karcsú bőr pénztárca oldalsó zsebbel rendelkezik, ahol összecsukás nélkül tárolhatja a készpénzt. Míg számos más zseb található a bankok és a névjegykártyák tárolására. A pénztárca több zsebbe osztja a terhet, ami vékony megjelenést kölcsönöz hordozáskor.

8. Férfi karcsú kártyatárca:

slim-card-pénztárca

A szupervékony pénztárca, amelyet kifejezetten a kártyákhoz készítettek, manapság népszerű az egyszerű emberek és a vállalkozók körében, hogy megmentsék kártyáikat. A kártyatartó az egyik oldalon nyitva van, ami elég szoros ahhoz, hogy megtagadja a kártya lecsúszását róla rugalmassága miatt.

9. Sávos pénztárca:

sávos pénztárca

A díszes megjelenésű pénztárca kiváló benyomást kelt a nézőkben. A pénztárca készpénzt és 6-8 kártyát képes szállítani. Egy kis naplót is rögzíthet, amely rögzítve van egy fekete övvel. Klasszikus megjelenést kölcsönöz a hivatalos és alkalmi ruháknak.

A férfiaknak szánt karcsú pénztárcák inkább mesés megjelenést kölcsönöznek, mintsem a nadrágban hordják azokat a terjedelmes pénztárcákat, amelyek mocskos megjelenést kölcsönöznek a hátának. Többnyire minden márkás pénztárca számos elegáns, keskeny pénztárcával rendelkezik, amelyek közül választhat az Ön igényei szerint.