9 Védő és legjobb biztonsági pénztárca férfiaknak és nőknek

A laptopok és mobilok számos biztonsági funkcióval és szinttel rendelkeznek. De a pénztárca, amelyet hordozunk, tartalmazza a legtöbb értékes és személyes tárgyunkat. A pénztárcát mindenkor védeni kell mindenkitől.

Biztonsági pénztárcák

A legújabb biztonsági pénztárcák a férfiak és a hölgyek számára:

Rendkívül fontos, hogy hitelkártyáinkat és pénzünket sértetlenül és biztonságban tartsuk. Íme 9 legjobb biztonsági pénztárca típus, amelyek megvédik pénzét és hitelkártyáit a tolvajoktól.

1. Mellkas biztonsági pénztárca:

Mellkas biztonsági pénztárca

Ezek kiváló minőségű mellkasi biztonsági pénztárcák, amelyek nagyon könnyűek. A pénztárcák nagyszerűek az útlevél és a pénz tárolására stb., Amelyeket mindig védeni kell. A pénztárcák színei a halványtól a sötét színig változnak. Ezek a pénztárcák kényelmes viseletűek, és könnyen tisztíthatók állítható pánttal.

2. Nyakú utazási biztonsági pénztárca:

Nyak biztonsági pénztárca

Ezt az utazótáskát a legjobb viselni a nyakán lógó ruhák alatt, a nagyobb biztonság érdekében. A pénztárca könnyen tárolható zsebekkel rendelkezik az útlevél, a pénz és a hitelkártya számára. A zárak tépőzárból készültek, amelyek megkönnyítik és extra biztonságot nyújtanak.

3. Férfi biztonsági lánc pénztárca:

Biztonsági lánc pénztárca

Ez egy nagyszerű lehetőség a pénztárca védelmére, még akkor is, ha nem utazik úticélokra. A pénztárca bőrből készült, és biztonsági lánccal rendelkezik, amely rögzíthető a nadrág övhurkaihoz. A pénztárca biztonságos gombnyílással is rendelkezik. Négy hitelkártya -nyílást és több helyet biztosít a készpénznek.

4. Hitelkártya RFID biztonsági pénztárca:

RFID biztonsági pénztárca

Ez a biztonsági pénztárca az egyik legújabb, amit feltaláltak. Alumínium panelekből készül, és RFID -blokkoló anyaggal van bélelve, amely megvédi a hitelkártya -szkennereket, és így megakadályozza a személyazonosság -lopásokat. Hat nyílással rendelkezik a hitelkártyákhoz, személyazonosító okmányokhoz és minden más anyaghoz, amelyet meg szeretne tartani. A design tökéletes a nők számára.

5. Kábel biztonsági pénztárca:

Kábel biztonsági pénztárca

Könnyen beszerezheti magának ezt a biztonsági pénztárcát, amelyhez visszahúzható kábel csatlakozik. A kábelt ezután a nadrág övhurkaihoz kell csatlakoztatni. Az ötlet az, hogy ha valaki megpróbálja ellopni a pénztárcát, akkor visszapattan, és belecsavarodik a kábeltartóba.

6. Derékpántos pénztárca a biztonság érdekében:

Derékpánt biztonsági pénztárca

Ez a derékpánt biztonsági pénztárca nejlonból vagy poliészterből készült. A modern biztonsági pénztárca RFID -blokkoló anyaggal rendelkezik, amely segít megvédeni Önt a biztonsági lopásoktól. A nejlon és a használt cipzárak kiváló minőségűek és tartósak. Különleges szövete van, amely távol tartja a nedvességet.

7. Lábbiztonsági pénztárca férfiaknak:

Lábbiztonsági pénztárca

A lábtáska nagyszerű módja annak, hogy fontos tárgyait biztonságban tartsa a tolvajoktól. A pénztárcákat a láb körül, a boka közelében hordják, és elrejtik a nadrág alatt. A pénztárcák könnyen tárolhatják a készpénzt. Ezek a legjobbak azoknak, akik szeretnek minden nap futni és gyakorlatokat végezni, mivel így szabadon hordhatnak tárgyakat a zsebükben.

8. Férfi biztonsági öv pénztárca:

Biztonsági öv pénztárca

Egy másik nagyszerű ötlet ez az utazási öv, amely biztonsági pénztárcaként is funkcionál. Az öv belső béléssel rendelkezik, amelyben zsebek találhatók. Mindegyik zseb készpénzt tud tárolni, és biztonságban tartja. Az öveket általában nadrágon és nadrágon viselik, és ez könnyen elrejtheti a készpénzt, amelyet esetleg pluszban szeretne viselni.

9. Bio-Metric biztonsági pénztárca:

Bio metrikus biztonsági pénztárca

Ez az egyik legfejlettebb biztonsági pénztárca. A pénztárca csak akkor nyílik meg, ha a tulajdonos kilétét megerősítik. A felhasználóknak először össze kell kapcsolniuk a pénztárcát a számítógéppel. Ezután be kell szkennelniük ujjlenyomatukat, és biztonsági kódként kell beállítaniuk. A pénztárca ezután kinyitható úgy, hogy az ujját ellopja rajta. A riasztás akkor is megszólal a felhasználó mobiltelefonján, ha a pénztárca 10 lábnál távolabb van a felhasználótól.

Válassza a lopásgátló és RFID technológiával ellátott pénztárcákat, hogy megvédje tárgyait. Ezek nagyszerű vétel, ha sűrűn lakott területeken utazik.