A férfiak és nők utazási pénztárcájának 9 legjobb modellje

A biztonság minden bizonnyal nagy rokonszenv a sok felfedező iránt, függetlenül attól, hogy hol a cél vagy milyen mértékben a kirándulás. Az utazási pénztárcák célja az erőforrások, az utazási archívumok, a jóváírások és a kártyák és a pénz biztosítása rablás vagy véletlen szerencsétlenség ellen. Férfiaknak és nőknek utazótárcák széles választékát kínálják, mindezt a legnagyobb biztonság és vigasz érdekében.

utazási pénztárcák férfiaknak és nőknek

Különféle stílusok, fajták és értékek halmozódhatnak fel utazási pénztárca vásárlásakor. Biztos, hogy valami energikus dologra van szüksége, ami igazán tetszik, de emellett fel kell ismernie bizonyos tényezőket: biztonsági kiemelések, mérések stb..

Egyszerű és új utazási pénztárcák lányoknak és fiúknak:

Nézzük meg a férfiak és nők utazási pénztárcáinak legjobb terveit.

1. Bellroy Leather Elements Travel Wallet for Women:

harang-bőr-utazási-pénztárca-nőknek

Ez a döntés egy la mód, sötét, és úgy néz ki, mint a csúcs. Feltételezhetően ezért kiemelkedik a nők legjobb utazási pénztárcája között. Vízbiztos anyagból készült, cipzárral zárva, és mindenekelőtt marhabőrből áll.

2. Z CLIP utazótáska férfiaknak:

z-clip-travel-wallet-for-men

Annak ellenére, hogy értékében nem jelentéktelen, a Z Clip a legízlésesebb megjelenésű férfi utazási pénztárca. Ez egy rendkívül masszív készpénzvágó/pénztárca, amelyet kíméletlenül lehet használni hosszú ideig, de maradjon makulátlan megjelenés, anélkül, hogy elveszítené a szoros megfogás hasznosságát, amely sok más készpénzcsökkentést egy idő után elveszít.

3. Pacsafe Sleuth női pénztárca utazáshoz:

pacsafe-sleuth-womens-travel-pénztárca

Az alacsony érték nagy megbecsülést jelent ebben a döntésben! Ez a Women Travel Wallet csak egy színben kapható, sötétben, és remekül illik utazó hölgyekhez. Ez meglehetősen konzervatív koordinátor, mint egy valódi pénztárca, így azt jelenti, hogy minden fontos dokumentumot egy helyen tárolhat, anélkül, hogy megnehezítené a fogantyúzsákba önkényesen bedobott papírdarabokat.

4. Anyák és csavarok férfi utazótárca:

anyák és csavarok-férfi-utazási pénztárca

A legelterjedtebb a rengeteg pénztárca ezen az összeomláson. A BASICS Travel Wallet For Men ésszerű, vagy inkább minden, a legmagasabb összegig hasznos. Helyezzen el pénzt, otthoni kulcsot és akár 15 kártyát előnyösen, nehézségek nélkül.

5. Samsonite Luggage Travel Wallet:

samsonite-baggage-travel-wallet-for-women

A poliuretánból készült Travel Wallet for Women kellően kiterjedt a jegyekhez, emellett helyet biztosít az utazási engedélynek, a kártyáknak és a készpénznek. A kész anyag a költségek benyomását kelti, ha valóban nagyon silány, modern, sötét külsővel.

6. MACHINE-ERA CO. Utazási pénztárca férfiaknak:

gépkorszak-utazás-pénztárca-férfiaknak

A Machine-Era Co. pénztárca erős, sima és első osztályú minőségi darab, amely rendkívül ésszerű! A költségek rendkívül ésszerűek, ha szemben állnak az általuk kínált minőséggel. Fém, fegyverfém és sötét árnyalatokban kapható.

7. Herschel útlevéltartója:

herschel-útlevél-tulajdonosa mind férfiaknak, mind nőknek

A tartó poliészterből készült, és a további biztonság érdekében bélelt, konkrét végcél, hogy a jelentéseket távol tartsa a víztől vagy más káros anyagoktól.

8. The Ridge Men’s Travel Wallet:

a-ridge-men-utazási-pénztárca

A Ridge Wallet nagyon híres a férfi pénztárca kategóriában. Ez a pénztárca nagyon jó használatra, és pozitív visszajelzéseket kapott azoktól, akik használták.

9. Foglalt B családi pénztárca:

a-elfoglalt-b-család-pénztárca-utazáshoz

Ez egy fantasztikus utazási pénztárca utazó családok számára; teret találhat akár hat utazási engedélyhez, emellett kártya nyílásokhoz és minden egyéb nyomtatott anyaghoz.

A Férfi utazási pénztárcák kiválasztásakor szintén keresnie kell a rekeszek számát. Feltétlenül meg kell fontolni, hogy mit kell közvetíteni, és hasonlóképpen választani. Amikor megvásárolja a Női utazási pénztárcát az interneten, ellenőriznie kell a garanciával kapcsolatos információkat is.