A Top 9 különböző színű pénztárca férfiaknak és nőknek a trendben

Az első pénztárcák húzózsinórosak voltak, mivel csak készpénzt és érméket szállítottak. Ezeket a pénztárcákat az övükhöz kötötték. A Wallet egy apró eszköz készpénz és érmék tárolására. Gyakran zseb méretű. Későn sok más cikket, beleértve a készpénzt is, egy pénztárcában tárolják, például hitelkártyákat, személyi igazolványokat, engedélyeket stb. Gyakran bőrből vagy szövetből készül. Korábban csak férfiak használtak pénztárcát, nők pedig pénztárcát. Napjainkban előkerült a pénztárca női változata. A nők pénztárcát hordanak az erszényben.

A legújabb és stílusos színes pénztárcák a divatos férfiak és hölgyek számára:

Nézzük meg a 9 legjobb színű pénztárcát.

1. Rozsdamentes acél ezüst fekete pénztárca:

színes pénztárcák

Ez a csodálatos rozsdamentes acél pénztárca kiválóan alkalmas hitelkártyák hordozására. RFID védelemmel rendelkezik, amely segít megvédeni a hitelkártyákat a lopástól. 3 hitelkártya -nyílással és egy személyazonosító ablakkal rendelkezik.

2. Női rózsaszín közepes pénztárca:

Női rózsaszín közepes pénztárca

Ez a rózsaszín stílusos pénztárca elegáns és divatos. Bőségesen elfér benne egy nő napi szükségletei-készpénz, személyi igazolvány, hitelkártya stb. Ez a pénztárca vízálló és tartós.

3. Színes nyomtatott pénztárca:

Színes nyomtatott pénztárca

Nyomtatott pénztárca, két cipzáras zsebbel rendelkezik, és képes hitelkártyák és érmék tárolására. Ez a pénztárca pimasz és aranyos – az egyetemi tinédzserek biztos elfogják. Van egy csuklópántja is, amely segít ragaszkodni hozzá vásárlás közben.

4. Női kozmetikai fekete utazó pénztárca:

Női kozmetikai fekete utazó pénztárca

Ez egy fantasztikus pénztárca, amelyet kifejezetten nőknek készítettek, mivel kozmetikumok nélkül nem tudnak utazni. Ez egy Roll n go típusú pénztárca, amely ékszereket, kozmetikumokat és piperecikkeket tartalmaz egy tárcában. Hiába hordja mindezt, nem terjedelmes. 4 cipzáras rekesszel rendelkezik az összes cucc szállítására. Lógó hurokkal is rendelkezik, és összecsukható pénztárcává zárható, minden nő számára kötelező.

5. Tarka etnikai stílusú pénztárca:

Tarka etnikai stílusú pénztárca

Ez egy etnikai kézzel hímzett pénztárca. 2 cipzárral záródik. Ezek a pénztárcák bármilyen etnikai viselethez passzolnak, legyen az saree, színes lehenga vagy divatos Kurtis. Ez a pénztárca elengedhetetlen minden lány szekrényéhez.

6. Női sötét rózsaszín bőr érme mini pénztárca:

Női sötét rózsaszín bőr érme mini pénztárca

Ez a pénztárca meghatározza az egyszerűséget és a hasznosságot. Készpénz, kártyák és érmék tárolására is alkalmas. Ez egy kétszeres fajta. És minden anyag könnyen hozzáférhető. A pénztárca bezárásához cipzár van, hogy semmi ne essen le. A dekorációhoz aranyos bojtpánt is tartozik, amely szintén levehető.

7. Férfi különleges barna színű pénztárca:

Férfi különleges barna pénztárca

Egyedülálló férfi pénztárca, melynek külsején 100 dolláros számla látható. Ez a pénztárca két barna árnyalatban kapható. Műbőrből készült. Ez a pénztárca körülbelül 5 kártya és készpénz tárolására alkalmas.

8. Kártyatartó Tan Slim pénztárca:

Kártyatartó Tan Slim pénztárca

Ez a pénztárca valódi bőrből készült, és kiváló minőségű anyagának köszönhetően erős tartóssággal rendelkezik. 6-7 nyílással rendelkezik a kártyák számára. A középső rekeszben cipzár található. Sok anyag hordozható anélkül, hogy a pénztárca terjedelmes lenne. A lopás megelőzése érdekében RFID -blokkolóval is rendelkezik.

9. Barna, puha háromszemélyes pénztárca:

Barna, puha, háromszoros pénztárca

Ez a pénztárca az osztályt és a stílust képviseli. Sötét bőrből készült, és szép mintázata van a belsejében. 8 nyílással rendelkezik a hitelkártyák számára, 3 ablak az azonosítóval. Ezenkívül 2 rekesz található a jegyzetekhez és egy érmés zseb, pattanó zárással. A kulcsok további cipzáras rekeszt tartalmaztak, a kontrasztos színű felső varrás pedig növeli a szépséget.

A mai pénztárcák különféle stílusokban és anyagokban készülnek. Olyan fajták tűntek fel, mint a mosható, vízálló, lopásbiztos, sima, neon, mintás és vékony. Vannak csekk -könyves pénztárcák is, amelyeket csekk -könyveink tárolására terveztek. Költségkeretének megfelelően ellenőrizheti az online vásárlás lehetőségét. Válasszon az Ön személyiségének megfelelő színes pénztárcák széles választékából.