A Top 9 legjobb varázslatos pénztárca férfiaknak és nőknek a trendben

A varázslatos pénztárcák valóban nagyszerű kiegészítők, amelyek minden ember számára kötelezőek. Ez a varázslatos pénztárca a legmenőbb pénztárca, amelyben valaha készpénz tárolható. A pénztárca varázslatos módon rendezi a készpénzt, és a francia pincérek találták ki, hogy biztonságban tartsák tippjeiket. A pénztárca bőrből készült, és általában két külső kártyanyílással rendelkezik. Válasszon a varázslatos pénztárcák fantasztikus listájából, és hipnotizálja a varázslatot.

A varázslatos pénztárcák legújabb és gyönyörű formái férfiaknak és hölgyeknek:

Nézzük a top 9 varázslatos pénztárcát.

1. Személyre szabott Magic Wallet:

Személyre szabott varázslatos pénztárca

Itt egy csodálatos varázslatos pénztárca, amelyet személyre szabtak és különlegessé tettek. A hűvös, szomorú megjelenésű bőr nagyon kifinomult, és nagyszerű kijelentést tesz. A pénztárcában van hitelkártya -nyílás. A varázslatos pénztárcában sávok vannak, amelyek biztonságosan tartják a számlákat.

2. Bőr varázslatos pénztárca:

Bőr varázslatos pénztárca

Ez a bőr varázslatos pénztárca nagyon jó vétel. A pénztárca kiváló színű, zöld színű bőrből készült, és könnyen és varázslatosan tartja a számlákat. A pénztárca két külön párnázott bőrfelületből áll. Ezeket a bőrfeleket ezután rugalmas rács tartja össze. A rugalmasság biztosítja a készpénz biztonságát a pénztárcában.

3. RFID blokkoló mágikus pénztárca:

RFID blokkoló mágikus pénztárca3

Ez egy korszerű varázslatos pénztárca, amely RFID -blokkoló anyaggal rendelkezik, amely a hitelkártya zsebét szegélyezi. A pénztárca kontrasztos bőrből készült, fekete és piros színben. Erős, tartós rugalmassággal rendelkezik a varázslatos pénztárca számára. Válassza ezt az újkori pénztárcát, hogy mágikusan és technológiailag is biztonságban tartsa készpénzét.

4. Tarka varázslatos pénztárca:

Tarka varázslatos pénztárca4

Ez a hihetetlen sokszínű varázslatos pénztárca nagyszerű vásárlás azoknak a férfiaknak, akik szeretnék csökkenteni a pénztárcájukat. Ez a pénztárca 10 kártyát és készpénzt képes befogadni, és még akkor is kevesebb, mint fél hüvelyk vastag. Ez nagyszerűvé teszi, hogy még az ing elülső zsebében is vigye a cuccait.

5. Borjúszőr varázslatos pénztárca:

Borjúszőr varázslatos pénztárca

Ez egy leopárdmintás varázslatos pénztárca borjúszőrben. A pénztárca nagyszerű a vad oldalához. Válassza ezt a varázslatos pénztárcát nőknek ajándékba valakinek, akit szeret, vagy aki szereti a szabadban való szórakozást. A pénztárca biztonságban tartja a készpénzt, és nem engedi, hogy könnyen kicsússzon. Erős elasztikájával a pénztárca nagyon tartós és hosszú élettartamú.

6. Egyedi varázslatos pénztárca:

Egyedi varázslatos pénztárca

Szeretne ajándékozni valakinek valami igazán egyedit, akkor ez a legjobb választás. A varázslatos pénztárca egyedi tervezésű, hogy a kezdőbetűt vagy a személy nevét gravírozzák a bőr pénztárcába. A varázslatos pénztárca biztosan meglepi azt, aki ezt az ajándékot kapja, ahogy a varázslat kibontakozik. Válasszon olyan színt, amely tetszik az adott személynek, és biztosan megnyeri a szíveket.

7. Alumínium varázslatos pénztárca:

Alumínium varázslatos pénztárca

Itt egy másik változata a bőr varázslatos pénztárcának. Ez a varázslatos pénztárca alumíniumból készült. Az alumínium lemezeket erős rugalmas szalagok rögzítik, amelyek segítenek a kártyák vagy a készpénz biztosításában. A pénztárca meglehetősen kompakt, súlya mindössze 75 gramm. Szerezd meg még ma ezt a futurisztikus megjelenésű varázslatos pénztárcát.

8. Nyomtatott Magic Wallet:

Nyomtatott varázslatos pénztárca

Ez remek kiegészítője a pénztárcagyűjteménynek. A varázslatos pénztárca logója vagy formatervezése a bőrpanelre van nyomtatva. A varázslatos pénztárca barna színű, a logó kontrasztos fekete színű. A rugalmas szalagok is fekete színűek, és ez nagyon rusztikus és masszív megjelenést kölcsönöz a pénztárcának.

9. Designer Magic Wallet:

Tervező Magic Wallet

Szerezd meg ezt a női rózsaszín varázslatos pénztárcát, amely dizájner megjelenésű. A kontrasztos, lime zöld gumiszalagok lenyűgözőek. A formatervezett pénztárca pénztárca tökéletes a trendbeállítónak és a divatos nőknek.

A varázslatos pénztárcák nagyszerűek a pénz varázslatos biztosításához. A pénztárca panelein található rugalmas szalagok lehetővé teszik a pénz sértetlenségét. Válasszon pénztárcát férfiaknak vagy nőknek, és ajándékozza meg a tökéletes terméket.