15 smukke designs af perlesmykker til kvinder

Nævn kun en kvinde, der ikke elsker smykker. Det er det dekorative element, som enhver kvinde bare ikke kan modstå. Uanset om det er kontor eller en hvilken som helst funktion, har en kvinde bare brug for smykker for at intensivere hendes skønhed. Kvinder foretrækker altid at bære smykker, der matcher deres outfit – saree, kjole eller western også. Perlesmykkesæt bliver nu meget trendy. Disse smykkesæt synes at passe til enhver lejlighed.

Moderigtige og moderne perlesmykkesæt til damer i trend:

Nedenfor er et par Pearl smykkesæt, som du kan beslutte dig for.

1. Fresh Water Pearl Set:

Fresh Water Pearl sæt

Dette sæt består af ferskvandsperler. Dette perlehalskædesæt indeholder – en halskæde, et armbånd og et par øreringe. Disse perler har en dejlig lysende glans. Dette sæt kan være et kontorbeklædning, når der er en særlig dag, der skal fejres på kontoret. Det kan også ledsage vestlige kjoler.

2. Tre -lags kort perlesæt:

Tre -lags kort perlesæt

Her er endnu en dejlig perlehalskæde i guld, der helt sikkert vil matche din saree. Det er et dejligt stykke og velegnet til religiøse funktioner, forlovelser og receptioner. Det har et traditionelt udseende, men har alligevel et sofistikeret look og er stadig favoritten blandt alle damer. Sættet har en halskæde og et par øreringe i blomstermønster.

3. Wonder Pearl halskæde:

Wonder Pearl halskæde

Dette er et andet tre-strenget originalt perlehalskædesæt, der har en halskæde på cirka 22 tommer. Den er lavet af dejlige runde perler, der har en let gylden glans. CZ -sten bruges også til den ekstra glans. Sættet er lavet af en halskæde og et par blomster øreringe.

4. Luksus guldfarve perlesæt:

Luksus guldfarvet perlesæt

Hvis du er smykker elsker og også gerne vil have smykker på kontoret, er her et dejligt sæt til perleperler. Dette sæt er lavet af simulerede perler. Den består af et yndigt vedhæng med en enkelt perle i en guldkæde. Det har også perlebesatte øreringe og en fingerring. Det er et virkelig romantisk sæt.

5. Lily Pearl sæt:

Lily Pearl sæt

Dette er et eksklusivt håndskulptureret rent perlesmykkesæt. Der er to liljer, der falder fra en kæde. Swarovski -perler er blevet brugt i midten af ​​blomsterne. Dette sæt leveres med en halskæde og et par øreringe. Filigraner med et blonderlignende design pynter toppen af ​​blomsterne. Øreringene har håndtag tilbage og er lange.

6. Krystal og perlesæt:

Krystal og perlesæt

Hvis du vil have et Dressed to kill look, så er dette et af de perfekte originale perlesæt til det. Dette er en dejlig sølvbelagt halskæde, der har en hummerklo -lås til et vedhæng. Øreringene er lange. Halskæden og øreringene er dekoreret med dejlige hvide faux perler sammen med klare Swarovski krystaller og rhinestones.

7. Glamourøse Pearl Crystal Set:

Glamourøst perle krystal sæt

Hvis du undrer dig over, hvad du skal have på til det dejlige aftenmøde, så er her en løsning på dit problem. Dette dejlige perlesmykkesæt har sommerfugle i hvidt metal besat med små CZ -krystaller. Øreringene har også det samme sommerfuglemønster med runde perler hængende. Halskæden har et unikt og trendy design.

8. Ivory Pearl Wedding Set:

Elfenben perle bryllupssæt

Gør dig klar til at fange alles opmærksomhed på din bryllupsdag, mens du går ned ad gangen iført dette yndigt fantastiske perlebrudesæt. Dette er et tredelt bryllupssæt, der indeholder en halskæde i flere lag og et par matchende øreringe. De flere lag metal og perler er samlet af en dejlig sart blomsterbunke. Strålende østrigske krystaller tilføjer glamouren til halskæden og øreringene.

9. Pearl Swarovski bryllupssæt:

Pearl Swarovski bryllupssæt

Her er et vidunderligt spektakulært perle brude smykkesæt, der vil gøre dig ekstraordinært smuk på din særlige dag. Denne vidunderligt guddommelige halskæde har kviste af mousserende rhinsten, skinnende Swarovski -perler og elfenbensperler, der er spændt på en meget sart sølvtråd. Øreringene har også samme design som halskæden.

10. Rhinestone Faux Pearl Necklace Set:

Rhinestone Faux Pearl halskæde sæt

Her er et vidunderligt luksuriøst rent perlesæt. Det er stilfuldt og et klassisk stykke. Det er et perfekt tilbehør til fester og bryllupper. Strasserne og faux perlerne er sat i et blomstret mønster. Øreringene er lange og dinglende.

11. Brude Kundan Pearl Set:

Brude Kundan perlesæt

Gør dig klar til at se traditionel og glamourøs ud på din bryllupsdag med dette dejlige Kundan Pearl Bridal smykkesæt. Det er let at have på og meget attraktivt med et smukt design. Raanihaar halskæden med matchende øreringe og en Maang Tikka passer meget godt til brudekjolen. Ferskvandsperler med autentisk kundan stenindstilling er højdepunkterne i dette sæt.

12. Indian Sangeet Pearl Set:

Indisk Sangeet perlesæt

Lad os nu se på dette fantastiske stykke Pearl Bridal sæt. Den har en perlekæde i flere lag med øreringe, der matcher. Dette sæt supplerer det indiske outfit fuldt ud. Sættet indeholder en halskæde og et par matchende øreringe. Halskæden har et vedhæng med klart stenværk.

13. Chunky Pink Pearl Set:

Chunky Pink Pearl Set

Her er et betagende Pink perlesæt. Det er en kombination af luksuriøse cremede lyserøde perler med Swarovski -krystaller. Sættet har en halskæde, et armbånd og et par øreringe. Det er meget elegant og kan også bruges til bryllupper. Halskæden er vævet ved hjælp af hækleteknik og er omkring 20 centimeter lang med sølvhummerlås.

14. Luksus pink brudesæt:

Luksus lyserød brudesæt

Dette er et dejligt brudesæt bestående af en halskæde, øreringe og en smuk tiara. Dette sæt tilføjer en glød til brudekjolen. De dejlige runde lyserøde perler grænser op til en halskæde med hvide rhinestones. Øreringene er clip-stylede.

15. Armor Choker Pearl Set:

Armor Choker Pearl sæt

Se på dette dejlige rustningssmæk -choker -perlesætdesign. De lyserøde runde perler er vævet i lag og er smækket. Det dækker hele skulderen og når op til brystet. Det kan gå meget godt med dine kjoler, der er af rygløs stil. Øreringene er små og sarte.

brazzers videoer

Perlekæder er ved at blive meget trendy i dag. Kontortøj, perlesæt til lejlighedsbrug er meget efterspurgt. Der bliver købt særlige bryllupssæt, der matcher bryllupsdragtene. Perlekæder er et must at have i dine smykkesamlinger.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80