9 fantastiske japanske Akoya perler smykker til kvinder

Akoya -perler er de bedste perler, du får fra den japanske kyst. Denne perle er normalt hvid i farve og er overkommelig. Akoya -perlerne kan omdannes til øreringe og andre smykker. De fleste af disse er billigere og kan være små og store. Akoya -perlerne kan også have en mørk farve som sort.

Så vælg dem, du kan lide, og se, hvilken slags smykkeartikel du gerne vil sætte perlerne i,

1. Akoya perleøreringe:

Akoya perleøreringe

Det ville være en glæde at have disse Akoya perler som din øreringe samling. Disse smukke Akoya perleøreringe er et fantastisk stykke. Øreringene er lavet af runde hvide Akoya -perler, der er 7 mm store. Disse enkle øreringe ser sofistikerede og dejlige ud.

2. Vintage Akoya Pearl halskæde:

Vintage Akoya perlehalskæde

Denne Akoya perlehalskæde er et fantastisk stykke, der vil se godt ud på alle. Halskæden er et vintage -design med dobbelte perler. Perlerne er af god kvalitet og har en metallås for enden. Trådene har perler fra lille til mellemstørrelse.

3. Akoya perleringe:

Akoya perleringe

De japanske Akoya -perler er et vidunder for verden. Denne mousserende perlesæt i en guldring er det bedste, du kan få. Akoya perleringen er et slående smykke med diamanter omkring. 8 mm perlen skiller sig ud og ser dramatisk ud. Dette kan let købes til en forlovelsesceremoni.

4. Akoya Pearl armbånd:

Akoya perle armbånd

Her er et dobbeltstrenget Akoya -perlearmbånd, der får dine hænder til at se glamourøse ud. Disse armbånd findes i forskellige størrelser perler. De mellemstore perler er et godt strejf. Guldlåsen gør armbåndet endda stilfuldt.

5. Sort Akoya Pearl:

Sort Akoya perle

At have en sort Akoya -perlekæde er også en god ting. Disse fantastiske skønheder er et mesterværk. Perlenes sorte glans er noget at længes efter. Akoya -kulturperlerne er et vidunder, som de fleste kunder elsker.

6. Akoya Pearl Broche:

Akoya Pearl Broche

En vidunderlig genstand, som du kan eje, er en broche. Denne blændende cirkelperlebroche er noget, du kan bære til en formel lejlighed. Dette er meget sofistikeret og vil se godt ud på dragter og formelt slid. Akoya -østers med perler giver den bedste ædelsten, der findes.

7. Perlehalskæde i tre lag:

Tre -lags perlehalskæde

Du kan se glamourøs ud i en halskæde i choker -stil, der er bred. Denne japanske akoya -perlekæde i tre lag er, hvad du har brug for, hvis du vil gøre din stil fremtrædende. Halskæden er fantastisk over dybe halstoppe. Du vil se vidunderlig og sofistikeret ud med perlerne.

8. Platin og perleørering:

Platin og perleørering

At blande platin, diamant og perle sammen er også en god måde at opnå det bedste smykke. Denne platin- og diamantørering har hver to perler. Perlerne er i to størrelser. Dette er en lang ørering, der også er en nyeste trend.

9. Akoya vedhæng:

Akoya vedhæng

Vedhæng med perler er også en vidunderlig måde at fremvise denne skønhed på. Den eneste perle i midten af ​​denne halskæde er det, der gør hele forskellen. Akoya -perlen er stor og føjes til diamanter på toppen. Dette vedhæng vil se godt ud til enhver lejlighed.

Akoya -perler kan være de bedste perlesmykker, du kan have. De kan være i øreringe, ringe, vedhæng osv. Du kan vælge at få de renhvide runde perler sat med diamanter til det glamourøse strejf.