9 Fantastiske tahitiske perler (sort perle) smykker til kvinder

Tahitiske perler er en af ​​de bedste perler i verden. De tahitiske perler varierer i farve fra sort til brun. Disse perler er af kvalitet lige fra AA+ til AAA. Du kan få det bedste af disse perler i smykkeartikler som ringe, øreringe, halskæder og armbånd.

1. Tahitiske perleøreringe:

Tahitiske perleøreringe

Køb disse tahitiske sorte perleøreringe, der har en vidunderlig glans. De sorte perler er 13 mm i bredden og er den største af de perler, der er tilgængelige. De tahitiske perler er et fantastisk smykke, der søges af mange mennesker. Brug disse perler med kombination af perlehalskæde til et sæt.

2. Sort tahitisk halskæde:

Sort tahitisk halskæde

Vælg dette smukke sæt i tahitisk perlekæde. Halskæden består af enkeltperleøreringe og enkeltperlehalskædevedhæng. Perlenes sorte farve er dyrest, da de dyrkes for at få denne nuance. Diamanten på hver af emnerne øger også charmen.

3. Tahitian Trifecta:

Tahitisk Trifecta

Her er et fedt tahitisk perlearmbånd, der er et sæt med 3. Armbåndets tre ringe har seks perler på sig. Hver sorte perle er en perfekt runde og i topkvalitet. Denne kombination af guld og sort er også elsket af mange. Så vælg dette fantastiske stykke til dig selv.

4. Tahitian druer halskæde:

Tahitian druer halskæde

Denne halskæde er et fantastisk smykke, som du kan eje. De tahitiske sorte perler, der bruges her, er af drueform. Så denne tahitiske druekæde er et ganske unikt sæt, som du vil elske at have. Da det er en snor af mange perler i en klynge, giver det dig også en fuld hals.

5. Tahitian Hue vedhæng:

Tahitian Hue vedhæng

En af de bedste måder at eje tahitiske perler på er at have alle nuancerne i perlerne. Denne tahitiske perlevedhæng er en fantastisk vare, da den har 7 perler i forskellige nuancer fra hvid til sort. Dette giver dig det bedste af det bedste. Vedhænget hedder passende sejren for sin skønhed.

6. Tahitisk perlering:

Tahitisk perlering

En anden cool måde at få tahitiske perler på er at få en tahitisk perlering. Denne enkelt perlering er besat med diamanter på siden. Ringen er et godt stykke at eje. Du kan altid charme din kone eller kæreste med denne smukke ring. Perlens runde form er uden skavanker.

7. Guld og perle armbånd:

Guld og perle armbånd

Få det bedste af alle tre – guld, diamanter og perler i dette fantastiske armbånd. Disse tahitiske perlesmykker er en fantastisk vare at have. Blomsterguldet og diamantcentrene gør det til et smukt armbånd. De tahitiske perler tilføjer al charmen til dette vidunder.

8. Åben tahitisk armring:

Åben tahitisk armring

Prøv denne funky tahitiske perlebangle, der har den åbne stil. Dette armbånd er åbent, så du kan lægge det på din hånd fra selve håndleddet. De to perler er for enden af ​​armbåndet og giver dig en stilfuld effekt. Den tahitiske perle, der bruges her, har en flot glans og glans.

9. Double Strand Black Pearl halskæde:

Dobbelt streng sort perlehalskæde

Få denne dobbeltstrengede tahitiske perlekæde med guldperler imellem. Dette smukke sæt er et statement -stykke, som du kan bære med formelle outfits. Det vil se godt ud på vestlige formelle såvel som indiske formelle tøj. Dette vil helt sikkert gøre et flot halsstykke.

Tahitiske perler, der er sorte eller brune i farven, er de mest eftertragtede perler. De kan sættes i ringe eller endda vedhæng. Du kan have enkeltstrengede perler eller dobbelte tråde. Glansen af ​​disse perler er strålende.