9 Moderigtige kulturperler smykkedesign til kvinder

Kulturperler er den bedste måde at gøre perlerne til en overkommelig pris og tilgængelige for masserne. Disse produceres ved, at mennesker fremkalder tilsætning af sand til bløddyrene. Dette skaber de vidunderlige perler, der findes i forskellige nuancer af hvid, grå, sort osv. Du kan få disse dyrkede perler til smykkefremstilling og sætte dem i ringe, halskæder osv..

De mest populære dyrkede perler smykkemodeller til kvinder med billeder:

Her er de bedste 9 smykkemodeller af kulturperler til kvinder. Disse er trendy og imponerende perlesmykker. I disse smykker bruger forskellige farver af perler det, på den måde er disse modeller blændende og også moderigtige.

1. Kulturperlehalskæde:

Kulturperlehalskæde

Her er en fantastisk kulturperlehalskæde, der skiller sig ud fra resten. Perlerne har en strålende glans, der skinner kraftigt. Dette er helt sikkert en formel lejlighed, der får dig til at se strålende ud. Perlerne er cremefarvede og perfekt runde i formen.

2. Cultured Pearl Pendel:

Kulturperlevedhæng

Kulturperle er en stor ting. Denne vidunderlige sølvhalskæde med indviklet design gøres mere kongelig ved hjælp af en dyrket perlevedhæng. Vedhænget er en stor dyrket perle, der er hvid i farven. Designet på halskæden har diamanter i sig, der tilføjer glamouren.

3. Split Band Ring:

Splitbandring

En dyrket perlering er fantastisk at have i din samling af smykker. Denne splitbandsring er en trendy ring, der ikke er konventionel. Ringen ender med en stor dyrket perle for enden. Den anden ende har en lille diamant. Denne ring vil se godt ud på modetøj.

4. Dyrkede perleøreringe:

Dyrkede perleøreringe

Prøv disse enkle, men elegante kulturperler med perler, der er i drop -stil. Øreringene har en enkelt stor perle for enden af ​​en bøjle. Du kan prøve de forskellige farver, som perlerne kommer i, men hvid og creme ser bedst ud. Denne ørering er det, der gør hele forskellen i et formelt slidstøj.

5. Freshwater Pearl halskæde:

Ferskvandsperlehalskæde

En anden sej måde at bære en halskæde på er at have denne triple strand ferskvandsdyrkede perlerhalskæde. De tre tråde i halskæden har mellemstore perler i hvid farve. Dette har en strålende nuance, der udstråler og får dig til at se smuk ud.

6. Cultured Pearl Broche:

Dyrket perlebroche

En fantastisk måde at se sofistikeret ud på er at prøve denne Akoya -kulturperlebroche. Brochen har små og mellemstore perler, der er placeret i et spiralformet design. De dyrkede perler, der bruges her, er i forbindelse med sterling sølv.

7. Cultured Pearl Armbånd:

Cultured Pearl armbånd

De japanske kulturperler findes i vidunderlige former og størrelser. Glansen af ​​disse perler er fantastisk. Armbåndet lavet med de kulturperler er simpelthen storslået. Du kan tilføje diamanter til armbåndet for også at give det et rigt udseende.

8. Brudekulturperler:

Brude dyrkede perler

For bruden på hendes bryllupsdag er der ikke noget mere romantisk end smukke hvide kulturperler. Disse perler har en glans og glans, der matches med diamanterne i den. Blomsterdesignet og de lange øreringe er perfekte til bruden på hendes hoveddag.

9. Barok kulturperlehalskæde:

Barok kulturperlehalskæde

Prøv denne stilfulde ægte kulturperlerhalskæde med det barokke præg. De lange flerfarvede perler ser fantastiske ud i denne streng. Du kan bruge dette til enhver formel lejlighed, der passer til behovet. Den lange halskæde er vidunderlig på sareer og formelt tøj.

Kulturperler er den bedste måde at få havets skønhed på. Disse vidunderlige kreationer er bedst i ringe, armbånd, vedhæng, halskæder osv. Du kan endda prøve at bære en broche, der har dyrket perler i dem. De formelle og fritidstøj er flotte, og det samme er brudekollektionen.