Hvad er perle, og hvordan dannes den?- Ægte perltyper i Indien

Perle er et vidunder fra jorden. Disse smukke perler er en gave, som vi har fået. De har ikke brug for minedrift eller skæring som andre ædelstene. De kommer fra en bløddyr, der lever i havet.

Hvordan laves perler?

En simpel østers, der er en slags bløddyr, er perlens hjemsted. Når sand kommer ind i østersskallen, begynder det at dække denne ubudne gæst med et lag nacre. Denne nacre er et mineralsk stof. Østersen bliver ved med at bygge lag af nacre op over ubuden sand. Denne formation eller perlemor får en belægning, der derefter danner perlen. Dette er naturens måde at danne perlerne på. På denne måde ser vi flere størrelser perler fra meget små til store. Disse naturperler er ret dyre og sjældne.

Så nu dyrker vi perler for at betjene det store antal kunder. Disse dyrkede perler er også lavet på samme måde. Der er kun forskellen på at tilføje sand i bløddyret. Dette giver en større og sikker afgrøde til perlebonde. De fleste af de billigere perler er dyrkede perler. Disse er stadig gode perler og bliver til flotte smykker.

Perletyper

Vi giver dig information om perler med vidunderlige perlebilleder, der vil guide dig. De forskellige perler er alle angivet herunder, og de giver dig en bred oversigt over, hvad de bruges til.

Typer af perler med billeder:

Her er en stor liste over de forskellige typer perler, der er tilgængelige rundt om i verden. Dette inkluderer

1. Akoya -perler:

Akoya perler

Akoya -perler er vidunderlige kultiverede ægte perler, der kommer fra Japan. Akoya perler er flotte i form og er perfekte runde perler med skarp glans. Du finder disse perler i størrelsesområdet 4 mm op til størrelsen 10 mm. Disse perler er normalt hvide i farven, men har også sølvblå til guld. Så prøv disse flotte perler, der er vidunderlige at se på.

2. Ferskvandsperler:

Ferskvandsperler

Ferskvandsperler er dem, der for det meste findes almindeligt. De er hvide og pastelfarve og har en blødere nuance og glans. Deres former er normalt barokke. Du får disse i runde, der er perfekt til barok form, og størrelsen vil også variere fra 5 mm op til størrelsen 12 mm. Disse perler er billigere, så de passer bedst til alle.

3. Tahitiske perler:

Tahitiske perler

Fransk Polynesien vokser en af ​​de bedste perler i verden. Den tahitiske perle er et vidunder at se på. Disse er naturlige perler, der er mørke i farven. De kommer i forskellige nuancer, herunder sort. Du finder figurerne i tahitiske perler som barok, ovaler og endda runde. Tahitiske perler vil være i størrelsen 8-15 mm. Den vidunderlige farve på de tahitiske perler er noget, der er mest eftertragtet. Disse perler bruges til at lave mesterværk og udsagnssmykker.

4. Sydhavsperler:

Sydhavsperler

Sydhavsperlerne dyrkes i området Australien, Filippinerne og Indonesien. Det er store saltvandsperler, der kommer i farverne hvid og guld. Disse er ret store, så normalt er perlerne barokformede eller ovale og falder. De er ret attraktive og dyre. Disse størrelser vil ligge i området 8-18 mm. Sydhavsperlerne forvandles normalt til smykkeartikler.

Disse flotte typer perler giver dig en idé om, hvordan perlerne hænger sammen. Hvis du er på udkig efter dyre topmoderne perler, så gå ind til Sydhavet eller Tahitiske perler. De andre perler er stadig gode perler, der bare er lidt mere overkommelige.