Mukavat, viileät lastensängyt lasten makuuhuoneeseen

mukavat, viileät lasten vuoteet puusta, lumoavat, naiselliset kalusteet

Mukavat, viileät lastensängyt lasten makuuhuoneeseen

Jokaisen pikkulapsen elämässä tulee väistämättä aika, jolloin hänen on vaihdettava nukkumapaikkansa ja vaihdettava vanha vauvansänky pinnasänkyyn. Koska tälle muutokselle ei ole asetettu ikää, on tärkeää, että annat lapsesi opastaa sinua, ja varsinkin kun lapsi on oppinut nousemaan pinnasängystä, tee päätös, että on aika tehdä tämä liike.

Alla olevien luovien taapero -sänkyideoiden avulla tämä vaihe on varmasti hauskaa sekä sinulle että lapsellesi.

Noudata vinkkejämme ja valitse oikea sänky lapsellesi

mukavat viileät lastensängyt metallirunko musta

Perinteinen puoliristikkoinen lasten sänky   

Tämä vuodeehdotus voi auttaa lastasi tekemään ensimmäisen muutoksen vauvansängystä taaperovuoteeseen. Alla oleva aidattu puinen sänky takaa, että nukkuva lapsi on aina turvassa. Aidalle jätetään tarkoituksella tilaa, jotta lapsi voi astua alas ja kiivetä takaisin sänkyyn yksin. Tällainen sängytyyppi ei jätä lapsesi turvallisuutta sattuman varaan, varsinkin jos lapsi on koulutettu kammion potin käyttöön ja voi mennä vessaan yksin paitsi päivällä myös yöllä.

Valitse kiinteä ja kiinteä sänky

mukavat viileät lasten vuoteet puurunkoinen ristikko

Moderni monipuolisuus

Jos olet valinnut tämän sängyn tyypin, jossa on tankoja, sinun ei tarvitse huolehtia kovin paljon siitä, miten voit parhaiten auttaa vauvaasi siirtyessään vauvansängystä taaperovuoteeseen. Tämä johtuu siitä, että lapsesi löytää edelleen uuden sängyn olevan sama huonekalu, jolla hän on tottunut nukkumaan. Tällaisten sänkyjen on oltava matalat ja kestävät, jotta lapsesi ei loukkaannu, jos se liukuu vahingossa alas – mitä ei voida sulkea pois alkuvaiheessa, kun lapsi tuntee uuden sängyn kokoonpanon.

Moderni lasten sänky

mukavat viileät lasten vuoteet puurunkoiset minimalistiset kalusteet

Paranna lastentarhaa uudella sängyllä

mukavat viileät lasten vuoteet puukehys valkoinen moderni

Valitse sänky, joka lupaa turvallisuutta lapsellesi

Jos lapsesi nukkuu levottomasti ja on vaarassa pudota koko yön, voit valita suuremman pinnasängyn, jossa on taitettava kisko tai irrotettavat sivukaiteet. Sängyn ei tarvitse olla paljon lattiaa korkeammalla, ja jos mahdollista, sen alla on oltava paksu matto, joka minimoi loukkaantumisvaaran putoamisen sattuessa. Kun lapsi kasvaa, voit irrottaa tangot tai kiskot ja sitten sängyn mukauttaa mahdollisimman hyvin kasvavan lapsesi nykyisiin tarpeisiin. Voit luottaa siihen, että voit saada tämän tyyppisen sängyn monenlaisilla tyyleillä, kokoilla ja korkeuksilla lapsesi erityistarpeiden mukaan. Jotkut on rakennettu hyvin yksinkertaisesti ja hienoksi, kun taas toisilla on hienostunut muotoilu, jossa on mini-ritilä pään lähellä.

Valitse täydellinen sänky lapsellesi

mukavat viileät lasten vuoteet korkealla metallirungolla

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, moderni, eklektinen, hieno tai perinteinen, varmista aina, että olet tyytyväinen juuri sellaiseen vuoteeseen, joka sopii parhaiten lapsellesi. On olemassa vaihdettavia sänkyjä, jotka voidaan helposti muuntaa taaperivuoteiksi jopa täysikokoisina. Kun valitset lakanat ja peitot, voit kysyä lapseltasi mielipidettä, jotta hän voi valita niistä, joista hän pitää eniten.

Kukka violetti kuvio lastentarhassa

mukavat viileät lasten vuoteet puu kukka violetti kuvio  Massiivipuisessa sängyssä on lisäksi liukuva sänkymukavat viileät lasten vuoteet puukehikko ulosvedettävä sänky

Ruskea, vihreä ja vaaleita vivahteita

mukavat viileät lasten vuoteet puukehys ruskeat vihreät pisteet

Rohkeat mustat ja vaaleanpunaiset värit – pistekuvioita

mukavat viileät lasten vuoteet puukehys kylläiset värit mustat pisteetYhdistetty vaaleanpunaisia ​​ja ruskeita sävyjä   mukavat viileät lasten vuoteet puukehys pastellivärejä elefanttikuvio

Hallitsevat pastellisävyt tyttömäisessä makuuhuoneessa

mukavat viileät lasten vuoteet puukehys pastellivärejä tyttömäinen