9 Legújabb indiai hosszú hálóing nőknek

A Long Nighties női hölgyek különböző fajtákban kaphatók a piacon. Teljes hosszúságú ruha borítja a bokáját. Ez lehet egyenes vagy kis fáklya is. Olyan sokféle design áll rendelkezésre a hosszú hálóingben nőknek. A nők naponta viselhetik hálóruhában, amelyben nagyon kényelmes. A hosszú hálóing úgy van megtervezve, hogy viselője békét érezzen benne. A benne használt szövet puha és bőrbarát is a viselője számára.

Hosszú hálóing nőknek és lányoknak:

Beszéljünk az alábbiakban 9 különböző típusú hosszú hálóingről Indiában.

1. Egyszerű hosszú éjszakai:

Egyszerű Long Nighty

Ez egy egyszerű, hosszú éjszakai háló, amelyet a nők kényelmesen viselhetnek minden este. Egyszerű kialakítású és mintájú. A rövid ujjú és sötétkék színű, hosszú éjszakai nyomtatással a nők nyugodtnak érzik magukat a mozgalmas hosszú nap után. Korábban Maxi néven ismerték.

2. Hosszú fehér pamut Nighty:

Hosszú fehér pamut Nighty

Hosszú éjszakai pamut anyagból készült, ami nagyon puha viselet éjszaka. Az ujjak és a nyak mintája olyan, hogy egy hölgy nem érzi magát zavartnak alvás közben. Az anyag olyan, hogy viselése után azonnal békét érez viselője.

3. Nagy Nylon hálóing nőknek:

Nagyméretű nylon hálóing nőknek

A nylon anyag selymes tapintású, miközben megérinti. Rövid ujjú, középső része rugalmas. Ez egy új minta a piacon. Ez egyenes, nem sok fáklyát. Ez a hölgy jól kombinálta a szép lábbelit és a gyöngy malát a nyakában.

4. Hosszú pólós hálóingek lányoknak:

Hosszú póló Nighties lányoknak

Ez a hosszú pólós éjszakai jól néz ki fiatal lányokon. Ebben a pillanatban hosszú ujjú és zsebek is kaphatók. Az anyag export minőségű és vastag is, ami télen jó. Caprit is viselhet vele.

5. Hosszú ujjatlan hálóing:

Hosszú ujjatlan hálóing

A rózsaszínű, hosszú ujjú éjszakás mindenkit biztosan megcsodál. Széles, alacsony nyaka van, amely magával ragadja a tekintetet. Nyáron jó, és nászút alatt is használható. Fehér színű szőrmét is tarthat vele, hogy vonzóbb legyen.

6. Hosszú éjszakás köntössel:

Long Nighty Robe -val

Néhány hosszú éjszakai ruhával is jár, és ez az. Itt az éjszakásnak nyomtatott köntöse van, belül pedig hosszú ruha. A ruha elején nettó nyomtatás található. Kissé laza anyag, és hálóruhának is jó.

7. Hosszú átlátszó éjszakai:

Hosszú átlátszó éjszakai

Ez a hosszú éjszakai teljesen átlátszó, és szexi megjelenést kölcsönöz a hölgyeknek. A hölgyek kifejezetten átlátszó hálóingeket választanak, hogy romantikus éjszakákat töltsenek a férjükkel. És ez ugyanazt nyújthatja. Virágos dizájnnal rendelkezik az éjszaka közepén, és a lábak környékén van vágva.

8. Hosszú hálóing nőknek:  

Hosszú hálóing nőknek 

A nőknek megfelelő és egész testet kell takarniuk mindennapos viseletre, mert gyerekek is lehetnek velük. Ez lehet az egyik. Fekete színű csipke a nyakon és az ujjak mintáján jól illik a hosszú éjszakákhoz. Egyszerű, mégis fantasztikus.

9. Hosszú hercegnő hálóingek:  

Hosszú hercegnő hálóingek

Ez az éjszakai nagyon csinos, és a lányok gyönyörű hercegnőnek tűnnek ezen. Kiváló csipke munkával rendelkezik a nyakán és az ujján. A virágos design sapka teljes hercegnő megjelenést kölcsönöz. Egyszerűen imádom ezt az éjszakát.

A hosszú hálóing nagyon jó a hölgyek számára, hogy jól aludjanak. Számos lehetőség van a formatervezéssel és stílusokkal. A hosszú hálóingek jól néznek ki világos színekben. Bár élénk színek is rendelkezésre állnak, de fiatal hölgyek választják. A nők világos, egyszerű éjszakai ruhákat viselhetnek. Hosszú hálóingre van szükség minden este. A nők szeretik, ha különböző hosszúságú hálóingek gyűjteménye van, hogy minden este megváltozzanak.

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.