15 Stílusos és modern V-nyakú póló férfiaknak és nőknek

A V -nyakú pólók nagyon népszerűek, és különböző stílusokban készülnek. Lehet mély vagy magas nyaka, díszes vagy grafikus képekkel. Válassza ki a listából a legjobb V -nyakú pólót. Válasszon valamit, ami tökéletes az Ön számára.

Legújabb és divatos V -nyakú pólóminták férfiaknak és hölgyeknek a divatban:

Nézzük a top 15 v nyakú pólókat.

1. Sima V-nyakú póló:

Sima V-nyakú póló

A férfi pólók egyik macsó dizájnja a sima V-nyakú póló. Kipróbálhatod magad közül az egyiket olyan színekben, amelyeket szeretsz. A klasszikus dizájnt mindenképpen ki kell próbálni.

2. Divatos V nyakú póló:

Divatos V nyakú póló

Válasszon egy egyedi, divatos férfi V -nyakú pólót a következő vásárláshoz. Ezek a pólók kontrasztos gallérral rendelkeznek, és ez teszi divatossá. A pólók lehetnek rövid ujjúak vagy hosszúak.

3. Mély V nyakú póló:

Mély V nyakú póló

Ez azoknak való, akik szeretik az edzőtermet és szeretnek edzeni. Ez remekül mutatja ezt a tónusos testet. A mély fehér v-nyakú póló egyben a férfiak egyik legkedveltebb pólója.

4. Mély V galléros nyakú póló:

Mély V galléros nyakú póló

Nézze meg ezt a csodálatos, mély V -nyakú pólót, amelyhez vékony gallér is csatlakozik. A hosszú ujjú póló tökéletes alkalmi viseletre. A pólóhoz fűzött húrok lenyűgözővé és divatossá teszik.

5. Alacsony vágású V nyakú póló:

Alacsony vágású V nyakú póló

V -nyakú póló nőknek szexi viselet. A póló puha, vékony anyagból készült, és ezek általában figurát ölelnek. A póló alacsony szabása nagyon szexivé és stílusossá teszi.

6. Tervező V nyakú póló:

Tervező V nyakú póló

A V -nyakú pólók számos stílusának egyike a designer pólók. Ezek a férfi v -nyakú pólók egyediek, mivel egyedi tervezésűek. Lehet kontrasztos gallérja vagy elegáns végű ujja.

7. Disney V nyakú póló:

Disney V nyakú póló

A Disney karaktereket széles körben használják pólókban. Ezekre a V -nyakú pólókra csodálatos karakterek vannak nyomtatva. A színek változatosak lehetnek, és lehet egy vagy több karakter.

8. Laza V nyakú póló:

Laza V nyakú póló

A sok fekete V-nyakú póló közül, amelyik lehet, lenyűgözőnek tűnik a laza. A póló V -nyakú, alul laza. Legjobb leggingsen vagy karcsú farmeron kívül viselni. Ez igazán félelmetesen néz ki azokon a lányokon, akiknek a bőrtónusa fehér, és ezt parti viseletként is használhatja.

9. Felszerelt V nyakú póló:

Felszerelt V nyakú póló

Mutasd meg tónusos testedet ezekkel a pólókkal. A férfi V -nyakú pólók széles választékát kínálja. Ez a tökéletes bordázott póló a legjobb megjelenés a tónusos testhez. Válasszon egy szürke színű pólót a nagyobb hangsúly érdekében. A fitnesz srácok kipróbálhatják ezt a pólót a szokásos edzéshez az edzőteremben, és megmutathatják a bicepszet a bicepsz napján.

10. Grafikus V nyakú póló:

Grafikus V nyakú póló

A grafikus, V-nyakú pólók mindenkit dühítenek. A felhelyezhető képek végtelenek és nagyon kreatívak lehetnek. Nézze meg a v nyakú pólók grafikus képeinek stílusát, és válassza ki az Önnek megfelelőt. Személyre szabott dizájnt kap, az Ön választása szerint, kérjen árajánlatot vagy portrétervet ezen a típusú pólón.

11. Magas V nyakú póló:

Magas V nyakú póló

Egy másik klasszikus stílus a V nyak kategóriában a magas V nyakú pólók. Ezek olyan pólók, amelyek nyaka nagyon közel van a nyakához. Megadhatja a sima feketét vagy bármely más színválasztékot. Ez tökéletes azoknak a fiúknak, akik szeretnek kerékpározni.

12. Hosszú ujjú V nyakú póló:

V -nyakú hosszú ujjú póló

Ezek a V -nyakú teljes ujjú pólók csodálatosak élénk színekben. Kiválaszthatja a pamutból vagy más anyagból készült anyagokat. Ezek tökéletesek a hidegebb napokra és hivatalos öltözékként is. A téli szezon kollekcióihoz vásárolja meg ezt a pólót rendszeres használatra. Hosszú ujja miatt segít elkerülni a kéz sérüléseit.

13. Túlméretezett V nyakú póló:

Túlméretezett V nyakú póló

Egyszerűen imádjuk ezeket a nagyméretű, V -nyakú pólókat nőknek. A nagyszerű dolog ezekben az, hogy szuper kényelmesek és tökéletesek minden alkalomra. Párosítsa ezeket klasszikus farmerrel, és biztosan fejforgató lesz. Ez a stílusú minta híres a lányok körében, és szeretik őket vállon kívüli felsőként használni. Ezt a trendet használják a vállalati dolgozó nők is.

14. Csíkos V nyakú póló:

Csíkos V nyakú póló

A férfiak kedvencei közé tartozik a csíkos póló. Itt van egy színes csíkos, V -nyakú póló, amely mindenkin jól mutat. A kék és fehér színek szintén klasszikusak és remekek a nyarakra. Ez egy alkalmi póló az éjszakai sétához; normál klasszikus megjelenést kölcsönöz a félnadrágodnak is.

15. Széles V nyakú póló:

Széles V nyakú póló

Legyen stílusos ezekkel a széles V -nyakú pólókkal, amelyek kiváló minőségű kivitelben készülnek. A pólók jól néznek ki szoknyákkal, és formálisabb öltözékben vannak. Ezen pólók színei is gazdagok és élénkek. Ezt a pólótípust leginkább testépítők használják, akik rendszeres testépítő műsorokkal versenyeznek.

A V nyakú pólók tökéletesek a legtöbb ember számára, és lehetnek hivatalos vagy alkalmi viselet. A pólók többféle stílusban készülnek, mint például a mély, széles, magas stb. Szerezzen V-nyakú pólót kék farmerjához vagy fekete nadrágjához, hogy felhívja kedvese figyelmét.