9 Jordan póló legújabb és különböző formatervezése

Az Air Jordan a leghíresebb amerikai kosárlabdázó, Michael Jeffrey Jordan neve. Híres légi felvételeiről, amelyek a ruházati tervezőipart kreatív futballkarakterek megtervezésére késztették, valamint a híres játékos képét használták elöl. Azoknak az őrült és keményen kosárlabdázóknak és Jordan játékos rajongóinak ez a cikk segít a legjobb Jordan póló kialakításának kiválasztásában.

Stílusos és modern Jordan pólótervek férfiaknak és nőknek a trendben:

Nézzük meg a 9 legjobb Jordan pólót fiúknak és lányoknak.

1. Retro Jordan Unisex póló:

Retro Jordan Unisex póló

A Retro Jordan ing egy innovatív dizájner póló, amelyet vicces rajzfilmfigurák és Jordan képének felhasználásával érnek el a póló elülső testének középpontjában. A póló színe javítja a póló minőségét. Ezt inkább a fiatal tizenévesek kedvelik, ez a póló is jó megjelenést kölcsönöz.

2. Fekete sima Jordan Air póló férfiaknak:

Fekete Plain Jordan Air póló férfiaknak

Ez a sima fekete póló Air Jordan képpel, amelyet művészi módon ábrázolnak. Ez a vonaldiagram egy rajzfilmképet mutat, amely felemeli a kezét, mint egy kosárlabda játékos, aki lövést ad le. Próbáld ki ezt a mintát kék vagy fekete farmerodon.

3. Jordan 3D nyomtatású póló:

Jordan 3D nyomtatású póló

A 3D -s tervezésű pólók ma már nagyon népszerűek, és mind a lányok, mind a fiúk szeretik, ha biztosan van ilyen. Ebben a 3D Designer pólóban a játékos Jordan durva képe látható a világos 3D-s képen. Kicsit más, de megnyerő megjelenést kölcsönöz pólójának.

4. Jordan arc nyomtatott póló:

Jordan arc nyomtatott póló

Jordan, amint már ismerjük csodálatos kosárlabda-készségein keresztül, amelyek arra késztették a tervezőket, hogy teljes arcképét pólóban ábrázolják, ami határozottan tetszik a kosárlabda-követőknek. Ezen a nyomtatott pólón más Jordan arcformákat is személyre szabhat.

5. Baseball Jordan férfi póló:

Baseball Jordan férfi póló

A Jordan póló képének fésülése a baseball póló kialakításával valóban fantasztikus kombináció, amely hűvös megjelenést kölcsönöz. A póló elülső és hátsó részét Jordan játékos neve és csapatszáma tartalmazza.

6. Jordan feszített póló:

Jordan feszített póló

Ez a fajta pólótervezés mindenkire ráébreszti, hogy pusztán a név főtémaként való használatával a póló tervezése egyszerű és mégis divatos. Jordan játékos neve a hüvely egyik oldalán, a másik végéig húzódik.

7. Jordan Jumpman póló:

Jordan Jumpman póló

A Jordan Jumpman póló a pontos név, amelyet a boltokban használnak ennek a márkás felsőnek a forgalmazásához, amelyet sima szövetből készítettek. Egy labdát tartó kéz, amely olyan érzést kelt, mint ahogyan a játékosok felemelik a kezüket, hogy a kosárlabdát a kosárba tegyék.

8. Chicago Bulls Jordan póló:

Chicago Bulls Jordan póló

A Chicago Bulls volt az a csapat, amelyben Jordan játékos játszott, és megszerezte fontosságát csapatában. A szám a póló hátoldalára van írva, a neve pedig az elején. Ez a kialakítás fordítva is elkészíthető.

9. Nyomtatott hosszú ujjú Jordan póló:

Nyomtatott hosszú ujjú Jordan póló

Ez a nyomtatott hosszú ujjú póló dizájn hasonló a baseball pólóhoz, ahol az ujjak hosszúak, ami a csukló szintjéig esik, és nyomtatott. A test sima, Jordan játékos miniatűr változata Jumpman mozdulattal.

Ez a sportos és okos megjelenésű póló mindenképpen kötelező ruhadarab, amelyet minden férfi és főleg nő is visel. Mindegyik dizájn egyedi, ami azt eredményezi, hogy az emberek mind megkapják. Bárki kiválasztása a fenti listából valóban a legjobb választás.