9 Karácsonyi pólóminták új kollekciója

Megnézted az új kollekciót, amelyet kifejezetten karácsonyra terveztek! Nemcsak lehetőséget adnak a fesztivál szerinti öltözködésre, hanem kényelmi zónába is helyezik, hogy könnyedén élvezhessék a napot. A karácsonyi pólók többnyire vörös színűek, de vannak különböző színek is.

Karácsonyi póló minták

A legújabb és vonzó karácsonyi pólók férfiaknak és nőknek a trendben:

Itt van egy nagyszerű karácsonyi pólók gyűjteménye, amelyek segítenek abban, hogy a legjobbat hozza ki magának.

1. Mikulás karácsonyi póló férfiaknak:

Mikulás karácsonyi póló férfiaknak

Itt van egy vicces karácsonyi pólótervezés, amelyen egy Mikulás -öltözködés mintája látható. Fehér, zavaros pamutmintákkal és övnyomattal teljes megjelenést kölcsönöz a Mikulásnak.

2. Karácsonyi pólók szavakkal nőknek:

Karácsonyi pólók szavakkal nőknek

A karácsonyi póló hölgyek terve, amely feltárja, hogy milyen típusú karácsonyi témát ünnepel, jól megtervezett, vörös színű. A póló zöld és fehér szavakkal van ellátva, a buli több más összetevőjével együtt.

3. Csomagolt karácsonyi póló csecsemőknek:

Csomagolt karácsonyi póló csecsemőknek

A kisgyermekeknek is van egy jó gyűjteménye a karácsonyi mintákból. A zöld karácsonyi gyermekpólók kötött dizájnt kapnak, amely feltárja az ünneplést, és alulról is lezárható, azaz teljes csomag póló.

4. Karácsonyi hóember pólók nőknek:

Karácsonyi hóember pólók nőknek

A fekete alapon készült női karácsonyi pólók mintái hóember mintájú megjelenést kapnak. A póló hosszú ujjú és karcsú szabású, farmeron és pulóverként is hordható.

5. Rénszarvaslista karácsonyi póló nőknek:

Rénszarvaslista Karácsonyi póló nőknek

A karácsonyi női pólók a rénszarvasok nevével új fordulatot hoznak a karácsonyi készülődéshez. A pamut póló jó hosszúságú, vékony illeszkedésű textúrával, amely hordható farmer, nadrág, capri stb..

6. Modern Mikulás karácsonyi póló férfiaknak:

Modern Mikulás karácsonyi póló férfiaknak

Férfi karácsonyi pólók zöld színben, modernizált érintéssel, felfedve a karácsonyi ünnepeket, egy Mikulással készülnek. A pólón a Mikulás érkezése látható karácsonykor, de nem szánon, hanem kerékpáron.

7. Karácsonyi meghívó póló:

Karácsonyi meghívó póló

Itt egy ronda karácsonyi póló meghívó fekete színben, ami a buliról is képet ad. A póló karácsonyi díszeket is kap, amelyek jól megvilágítják az írott részt. Ezt a lehetőséget a fiúk vagy a lányok kedvelik karácsony közeledtével.

8. Családi karácsonyi póló Mickey-vel:

Családi karácsonyi póló Mickey-vel

Amikor a családnak készült karácsonyi pólót Mickey egér díszíti, az házigazdaként csodákat hoz a buliba. A pólók piros-fehér színben készülnek, Mickey arccal, rénszarvas szarvakkal, amelyek a tag alatti címeket is megadják. Szerezzen jó véleményeket erről az egyedi mintáról.

9. Pug Elf karácsonyi póló férfiaknak:

Pug Elf karácsonyi póló férfiaknak

A pamut pólók a manók kialakításakor a legjobb viselet karácsonykor. A póló három manót kap, amelyek mopszok. A pólót leginkább a mopsz szerelmesei szeretik. Kipróbálhat egy személyre szabott fotónyomtatást az ilyen típusú pólón.

A karácsonyi pólók a legjobb módja a karácsonyi partik látogatásának. Különböző anyagokban kaphatók, különféle nyomatokban és mintákban kaphatók, hogy télapónak, manónak stb. Öltöztessenek. Vannak olyan minták, amelyeket privát módon terveztek a családnak, akik fehér, piros, zöld, stb. színek. Próbáljon ki néhány családi kombinált karácsonyi pólót kedves családjának; biztosan élvezni fogja a közelgő karácsonyi ünnepséget.