9 különböző és legjobb módja a pólók nyomtatásának

Gondolkodni szeretne egy személyre szabott pólóval! Igen, manapság az emberek rabjakká válnak a nyomtatott pólók viselésének őrületétől. Tudta azonban, hogy többféle módon is kinyomtathatja saját pólóját!

A pólótervek otthoni nyomtatásának módjai:

Íme néhány tipp, hogyan lehet egyszerűen pólót nyomtatni otthon.

1. Póló selyemképernyős festése:

Póló selyemképernyős festése

Ez egy hagyományos módja annak, hogy pólókon nyomtasson. Mindössze annyit kell tennie, hogy felépít egy képernyő keretet, átviszi a dizájnt az anyagra, keveri a színeket, és folytatja a nyomtatást tintával vagy festékkel. Végül szárítsa meg a nyomatot levegőn, és készen áll a nyomtatásra.

2. Kézi festési technika póló nyomtatásához:

Kézi festési technika póló nyomtatásához

Ez egy másik kreatív módja a pólók nyomtatásának. Csak egy kép szükséges az elmédben, a színek, amelyekre szükséged lesz, lehetőleg a festék színei, és a póló, amelyre hajlandó nyomtatni. A nyomat fúvós szárítása segíthet a gyönyörű hatások elérésében.

3. Nyakkendő és festékkel nyomtatott póló:

Nyakkendő és festékkel nyomtatott póló

Imád élénk színű nyomatokat viselni! A nyakkendő és a festék a legjobb módja a póló nyomtatásának. Ez a technika meglehetősen egyszerű, mivel pólóját szálakkal kell megkötnie, és színekbe kell mártania. Szárításkor oldja ki a kötést, és ott van a legjobban kívánt nyomat.

4. Stenciling és fordított sablonozás nyomtatott póló:

Stenciling és Reverse Stenciling nyomtatott póló

Gondolkodj azon, hogyan nyomtathatsz pólóra ezzel a technikával! Ez a pólókra nyomtatott képek legrégebbi változata. Ehhez a képeket levágják papírokban, és festeni engedik a kitett részt. A fordított sablonozás a hátoldalon történik, egyszerűen festve a képet.

5. Fehérítés nyomtatáshoz használt póló:

Fehérítés nyomtatáshoz póló

Ez a szitázás fordított technikája. A biztonságos válasz a saját pólóm nyomtatása. Mindössze annyit kell tennie, hogy fehérítő segítségével távolítsa el a festéket a pólóról, vagy mártással, vagy oldat felvitelével.

6. Airbrush és permetező póló nyomtatása:

Airbrush és permetező póló nyomtatás

Gondolkodjon azon, hogyan nyomtathatja ki saját ingeit légmosással és szórással! Ez a fajta nyomtatás légkefékkel, kevert színekkel és színpermetekkel végezhető el, hogy a legjobb nyomtatási remekmű legyen.

7. Nyomtatott póló bélyegzése:

Bélyegző nyomtatott póló

Amikor eszébe jut, hogyan kell otthon pólóra nyomtatni, a legegyszerűbb módja a bélyegzés. Hasonló ahhoz a kézműves művészethez, amelyet az iskolákban művelt, amikor a tárgyakat festékbe vagy színbe mártotta, és a pólóra bélyegezte.

8. Vasalható póló nyomtatás:

Vasalható pólók nyomtatása

A póló nyomtatásának ezt a technikáját vasalással végzik az átadásokon és a hőátadásokon. Mindössze annyit kell tennie, hogy kinyomtatja a képet transzferpapíron keresztül; használjon vasalót és hőátadja a pólón.

9. Sprinkling Print póló:

Sprinkling Print póló

Szórás! Gondolkodjon azon, hogyan nyomtathat otthon pólókat ezzel a módszerrel! Egyszerűen használjon fogkefét és színt a szórni kívánt pólóra. Ez egy jó választás a hálóruha kollekciójához.

Az ingekre történő nyomtatás sok ember számára népszerű otthoni vállalkozássá is vált. Az emberek dizájner pólókat nyomtatnak így, és kenyerükért eladják. Ez nyáron is népszerű kisvállalkozássá vált, hogy kifejezze művészi oldalát. Ha személyre szabott pólók vásárlását tervezi, akkor próbáljon ki néhány online webhelyet, ahol több lehetőséget kap az online nyomtatási mintákhoz, és személyre szabhatja a nyomtatott mintákat..