9 legjobb divatos póló férfiaknak és nőknek

Az alkalmi pólók rendszeres időközönként megváltoztatják trendjét. Funky, sima, stréber, dáma stb. Elég széles körben viselték férfiak és nők egyaránt. Az alkalmi pólók legújabb tervei azonban a horogsoros pólók, amelyek vonzzák a férfiak és a nők vonzerejét.

Legújabb női és férfi hosszúvonalú pólók:

Íme néhány széles körben elfogadott hosszú vonalú póló, amelyet széles körben választottak a megjelenés megváltoztatása érdekében.

1. Collar Cut Longline póló férfiaknak:

Collar Cut Longline póló férfiaknak

A gallérvágású minták a hosszúkás pólóban, férfiak szürke színben, a legjobb választás a dizájner viselethez. A póló keskeny gallért tartalmaz, hosszú oldalvágásokkal és központi gombokkal.

2. Kettős színű hosszú vonalú póló férfiaknak:

Kettős színű, hosszú sorú póló férfiaknak

Az indiai, hosszú ujjú pólók, új dizájnnal, kétszínű nyomatot kapnak. A hosszú póló két részre van osztva, amelyek közül az egyik marron, a másik fekete, kerek nyakú. Szüksége van néhány alkalmi hosszú vonalú pólóra? Akkor ez igazán alkalmas lesz az Ön számára.

3. Flare Longline póló nőknek:

Flare Longline póló nőknek

Lazán illeszkedő, hosszú ujjú póló női pamut anyagból, stílusos megjelenést kölcsönöz egyszerű viseletnek. A póló pamutból készült, és inspiráló megfogalmazást kapott, hátulja hosszabb, mint az eleje.

4. Vállon kívüli hosszúvonalú póló nőknek:

Vállon kívüli hosszúvonalú póló nőknek

A vállon kívüli minták imádnivalóak voltak a bulik stílusos megjelenéséhez. A hosszú vonalú póló kerek nyakú kialakítású, egyoldali, vállon kívüli kialakítással. A fekete háttérben a póló központi rózsa dizájnt kapott. Ezt a lehetőséget a fiatal lányok kedvelik egyetemi bulijukra vagy bármilyen funkciójukra.

5. Kapucnis hosszú vonalú póló férfiaknak:

Kapucnis hosszú vonalú póló férfiaknak

Férfi horogsoros póló kettős réteggel és kapucnis nyakkal lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a kirándulásoknak. A hosszú póló belső rétege fehér, míg a külső réteg fekete, pamutból készült.

6. Zebra lecsupaszított hosszú vonalú póló férfiaknak:

Zebra Stripped Longline póló férfiaknak

A hosszú ujjú, hosszú ujjú, félig kerek nyakú és alsós férfiak klasszikusabbak bármilyen parti megjelenéshez. A kialakítás pamut anyagból készült, nyújtható hatású, hogy laza és szoros illeszkedést biztosítson.

7. Hátul cipzáras hosszú vonalú póló nők:

Hátul cipzár hosszú vonalú póló nők

A poliészterből készült, hosszú vonalú fehér póló cipzáras kialakítású. A póló fél ujjú és hátsó nyakú, érzéki megjelenést kölcsönöz a farmer vagy a Capri feletti partiknak. Ha elegáns és kevés divatot keres, akkor az ilyen típusú póló biztosan jó választás lesz. Próbálja ki ezt a mintát alkalmi bulikhoz vagy bármilyen találkozóhoz.

8. Szomorú horogsoros póló férfiaknak:

Szomorú hosszúvonalú póló férfiaknak

A fehér horogsoros póló, amikor szomorú dizájnt kapott, új megjelenést kölcsönöz az alkalmi embereknek. A póló pamutból készült, kerek nyakú, félig lekerekített végével szomorú pillantást vet a póló végére. Bármilyen kiránduláshoz próbálja ki ezt a stílust egyedi módon.

9. Pleaded Longline póló férfiaknak:

Hosszú vonalú póló férfiaknak

Hosszú vonalú férfi póló, ha könyörgő végződéssel és ujjszegéllyel rendelkezik, még egy egyszerű pólónak is változatos megjelenést kölcsönöz. A póló pamutból készült, sima dizájnnal, vörös, fehér és fekete megjelenéssel.

Férfi, míg nőknél hosszú vonalú pólómintákat viseltek farmer fölött; Capri és bokahosszú nadrágokon is hordozhatók. Mivel legtöbbjük pamutból készül, kényelmes élményt nyújt a viselőjének kirándulásokra, táncra vagy akár rendszeres viseletre.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80