9 legjobb hadsereg, haditengerészet, légierő póló indiai és amerikai stílusban

A pamut pólók szinte minden évszakban divatosak voltak. Nemcsak kényelmes illeszkedést biztosítanak, hanem a test frissességét is. A pamut alkalmi ruhák minden mintája közül a hadsereg pólói voltak a fő választás azoknak a férfiaknak és nőknek, akik elkötelezettek a hadsereg, a haditengerészet légiereje iránt..

A legújabb és stílusos amerikai és hadsereg, haditengerészet, légierő pólók:

Íme egy exkluzív kollekció, amely biztosan dilemmába sodorna vásárlás közben.

1. Ujjatlan pamut póló:

Ujjatlan pamut póló

Az amerikai hadsereg pólói ujjatlan kivitelben tökéletes viseletet biztosítanak a virágzó bicepszű férfiaknak. A sima póló olyan szavakat tartalmaz, amelyek a hadsereg, a haditengerészet és a hadsereg iránti elkötelezettséget jelzik.

2. Póló katonai nyomatokkal:

Póló katonai nyomatokkal

A katonai nyomtatású pólókat férfiak és nők egyaránt széles körben választják ki az egyedi nyomatokért. A pólón lévő nyomat erdei katonai megjelenést kölcsönöz, amelyet fekete farmer is kísérhet.

3. Indiai hadsereg pólótervezése:

Indiai hadsereg póló design

Az egyszerű pólók, amikor az indiai hadsereg történetét reprezentáló megfogalmazásokat adnak, a legjobbak az indiai hadsereg különböző pólómintái között. A design az indiai hadsereg szolgálatának évét jelzi.

4. Katonai nyomtatású pólók:

Katonai nyomtatású pólók

Fekete katonai pólók, amelyeken katona arcképei vannak, klasszikus megjelenést kölcsönöznek a dizájnnak. A póló katonát hordoz, merész szavakkal, olyan kifejezésekkel együtt, mint az amerikai hadsereg és a létezés óta eltelt év.

5. Hosszú hadsereg nyomtatott póló:

Hosszú hadsereg nyomtatott póló

A hosszú és hadsereg nyomtatású pólótervek nagyon népszerűek a nők körében. Csípőhosszúsággal és laza szabással érkeznek, sötét, nyomatokkal. Szilárdan hordják fekete farmert.

6. Navy ihlette póló:

Navy ihlette póló

Az óceáni vizek, a nemzeti embléma, a zászlónyomat és a merész szavak – mindez tökéletes tengerészpóló -dizájnt biztosít. A póló azt is idézi, hogy a tenger az USA-hoz tartozik. Erős üzenete van, hogy hatalma van arra, hogy ragyogóan teljesítse feladatait.

7. Forest Army póló:

Forest Army póló

A katonai férfi zöld ing népszerű volt a viselői körében, akik szeretik, ha zöldség veszi körül őket. A póló közepén egy rémálomszerű erdő kapott, amely veszélyt jelez a fák mögött álló emberrel.

8. Fehér légierő póló:

Fehér légierő póló

Az indiai légierő pólói fehér háttérrel békés dizájnt kölcsönöznek. A póló indiai zászlós dizájnt kapott, és olyan megfogalmazásokat vehet fel, mint az indiai légierő és a nyugdíjas, ami azt bizonyítja, hogy ez a legjobb ajándék hasonló személyeknek. Érezni fogod a hazád iránti szeretetedet, biztosan jó megjegyzéseket fogsz kapni erről a dizájnválasztásról.

9. Hazafias hadsereg pólója:

Hazafias hadsereg pólója

A hazafias tervezés a legjobb, hogy kifejezze szeretetét a hadsereg iránt. Különféle indiai minták állnak rendelkezésre sima háttérben, hadsereg mintázatú megfogalmazásokkal. Ebben a katonai pólósorozatban személyre szabott egyedi pólókat kap. Próbálja ki a legjobbat, amely megfelel Önnek.

Az indiai tengerészpólók a legválasztottabb minták, amikor az egyének fehér pólókat keresnek. A flotta, a hadsereg vagy a hadsereg kis szimbólumával ezek a pólók különböző anyagokban és színekben kaphatók. Többnyire nyomon követésre, erdei kirándulásokra stb. Hordják őket férfiak és nők egyaránt. Ha igazán meg akarja mutatni a szeretetét mindenkinek, akkor vegye meg ezt a tervező hadsereg, haditengerészet vagy légierő pólóját. Tiszteld nemzetedet vagy országodat ezekkel a pólókkal.