9 legújabb és elegáns király és királynő póló

A Király és Királynő pólók híres és kreatív kiutat jelentenek arra, hogy szerelmet öltjenek egy pár között. Ennek a pólónak az ideológiája az, hogy a pár ezt a nyomtatott pólót viseli az esküvő előtti partin, és ezzel a nyomtatott pólóval mutatja be szerelmét. Szerelmes embereknek vagy párnak, akik eljegyzési napjukat tervezik, számukra ez a cikk a legjobb 9 királlyal & királynő póló típus nagy segítség lehet!

Stílusos és gyönyörű király és királynő pólók férfiaknak és nőknek:

Nézzük a top 9 királyt & királynő pólók.

1. Sima fekete király és királynő póló:

Sima fekete király és királynő póló

A fekete, mint mindannyian tudjuk, a leggyakrabban használt öltözék, legyen az alkalmi baráti találkozó vagy hivatalos találkozó. Ezt az előnyt használják fel ennek a király és királynő nyomtatott pólónak a megalkotásához, amelyen elöl írás látható.

2. Fehér király és királynő póló:

Fehér király és királynő póló

A fehér szín egy élénk és vidám szín, amely minden partit élénkebbé tesz, ezt a koncepciót a házaspár az eljegyzési partin használja a király és a királyné jelmezének megtervezésekor. Ennek a pólónak a hátán királynő és király van írva kedvenc számukkal vagy sportcsapatuk számával, ha a pár bármilyen sportklubban részt vesz.

3. Army Print King and Queen póló:

Army Print King and Queen póló

Ez a camo mintás póló népszerűvé vált a fiatalabb generáció körében, jellegzetessége és formatervezése miatt. A zöld hadsereg nyomtatott póló elülső részén fehér és király feliratok találhatók.

4. Baseball király és királynő póló:

Baseball király és királynő póló

A baseball szerelmesei, akik házasodni mennek kupéhoz vagy párhoz, akik kapcsolatban állnak egymással, elgondolkodhatnak azon, hogy baseball pólót viseljenek, király vagy királynő nyomtatással, amely a póló elülső vagy hátsó testrészére van írva.

5. K & Q Heart and Spade Print póló:

K & amp; Q Heart and Spade Print póló

Mint tudjuk, a király mindig az ásóra utal, a királynő pedig mindig a szív a kártyajáték során. Ezt a dizájnt az ásót és a szívet most használják fel ennek a pólónak a kialakításához, amely egyszerű megjelenést és mégis szemet gyönyörködtető.

6. Teljes ujjú király és királynő póló:

Teljes ujjú király és királynő póló

Amikor az eljegyzési partit vagy páros partit egy szeles napon tervezik, akkor a teljes ujjú póló tervezésének ötlete meglehetősen praktikus módja annak, hogy eldöntsék az esemény jelmezét. Ennek a pólónak az anyaga vékony vagy vastag lehet, ami egyéni választás.

7. Fekete -fehér pár K & Q póló:

Fekete -fehér pár K & amp; Q póló

A különbség és a kontraszt megteremtése érdekében a nagy eljegyzési napon vagy egy páros partin a nők dönthetnek úgy, hogy fehér pólót, Queen névnyomással, korona mintával és fekete színű férfiakkal rendelkeznek, akiknek királynévük van a sima pólón.

8. Koponyanyomat K & Q póló:

Koponya nyomtatás K & amp; Q póló

Egy fiatal pár, aki szereti, ha ijesztő témája van a bulijának, választhatja ezt a koponya nyomatú királynő és király pólótípust. A királypóló koponyanyomata rövid hajú, a királynői pólóé pedig hosszú hajú.

9. Keep Calm King and Queen póló:

Keep Calm King and Queen póló

Maradj nyugodt Ő a királyom, és maradj nyugodt Ő a királynőm lehet a pólójukra nyomtatott legjobb sor. Ez a király és királynő póló nyugodt megfogalmazással divatos módja az egykori érzelmek közvetítésének

A király és királynő póló új koncepciójának kipróbálása esküvő előtti jelmezként határozottan a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja annak, hogy a partit nagyszerűvé és vonzóvá tegyük. Gondolkodás nélkül válasszon egyet a fent felsorolt ​​póló típusok közül, és hozzon létre egy egyszerű esküvő előtti partit.