9 legújabb és kényelmes túlméretezett póló

A plusz méretű emberek kevésbé lennének magabiztosak a megjelenésüknek megfelelő öltözékben. Nagyon zaklatottnak, idegesnek és zavartnak érzik magukat. És innen származik a túlméretezett pólók bemutatása azoknak az embereknek.

Modern és stílusos nagyméretű pólók divatos férfiaknak és hölgyeknek:

Az alábbiakban bemutatunk néhány nagyméretű póló kollekciót:

1. Részben csíkos pólók:

Részben csíkos pólók

Ez az egyedülálló női méretű pólók kollekciója, amelynek mintás csíkos kialakítása van az ujjakon és a testen. Az alapszín a fehér, amelyen a póló elülső testén a fekete színű csíkok láthatóak.

2. Csomózott típusú túlméretezett pólók:

Csomózott típusú túlméretezett pólók

A túlméretezett fehér pólók ezen sorozatát kizárólag a női nemek számára tervezték. Azok, akik tökéletesen illeszkedő típusú ruhákat szeretnének viselni, hogy megfeleljenek rendkívüli testméretüknek, ilyen kollekciókat választanak. Itt a póló elülső zsinórral érkezik, hogy testünkhöz igazodjon, csomókat helyezve.

3. Red Stripes túlméretezett pólók:

Red Stripes túlméretezett pólók

Ez a férfiaknak szánt, túlméretezett póló sima megjelenésű, vörös színű csíkos szakadt bordamintával kiemelve. Különböző méretekben kapható, hogy minden személynek megfeleljen.

4. Hip-hop típusú túlméretezett pólók:

Hip Hop típusú túlméretezett pólók

Ennek a különleges mintának a kialakítása messze a csípő alatt van, amelyhez hip -hop típusú pólóként nevezték el. Ezek a túlméretezett pólók teljesen fekete-fehér csíkos mintával vannak borítva. Azok a gyerekek, akik szeretnek pólót viselni zenés vagy táncos előadásukhoz, akkor ez a típus megfelelő lesz számukra.

5. Batwing Sleeves túlméretezett pólók:

Batwing Sleeves túlméretezett pólók

Itt jönnek a női túlméretezett pólók, amelyek egyedülálló denevérujjú kollekcióval rendelkeznek. Az ujjak rövidek, és koponyanyomok láthatók rajta. Tökéletesen alkalmi viseletre alkalmas. Ha szeret vállvető felsőt viselni, akkor szerezze be ezt az egyméretes pólót a közelgő eseményéhez vagy kiruccanásához.

6. Nyomtatott vászon túlméretezett pólók:

Nyomtatott vászon túlméretezett pólók

Fedezze fel ezt a lenyűgöző, férfi méretű póló kollekciót. A felhasznált vászonanyag kék színű mintával van ellátva.

7. Sima fehér túlméretezett pólók:

Sima fehér túlméretezett pólók

Ez egy lenyűgöző kollekció férfi túlméretezett pólókhoz, sima fehér árnyalattal. A legtöbb olyan személy kedvence, akik a világos árnyalatokat részesítik előnyben, nyomtatott minta nélküli pólók nélkül. Azok a népek, akiknek több izzadási problémájuk van a nyári napokon, akkor ez a jobb választás számukra.

8. Fekete nyomtatott túlméretezett pólók:

Fekete nyomtatott túlméretezett pólók

Ez a lélegzetelállító kollekció női túlméretes pólókból sima és fekete színű. A nyomtatás, amelyet használnak rajta, tükörtojás. Ezek a képek a fél ujjú fekete női póló egész testére vannak nyomtatva. Ez divatos póló minden lánynak; jó megjelenést és hűvös kényelmet is kap.

9. Star Print nagyméretű pólók:

Star Print nagyméretű pólók

Az itt használt ruhaanyag nagyon könnyű, és pusztán a nyári viseletre vonatkozik. A fehér árnyalatú fény azt is jelzi, hogy kényelmesen viselheti a napsütéses, forró napokon. Ezt leginkább egyetemi lányok kedvelik, és szívesen viselnek fekete nadrágot vagy fekete farmert is.

A gyűjtemények és a formatervezési minták változatosak a karcsú és fitt emberek számára. De ennyi gyűjtemény nem látható az elhízott személyiségeknél. Ezért a fent bemutatott ruházati kategóriák valóban nekik készültek. Próbálja ki ezt a fajta pólót a nyári szezonban is.