9 legújabb és legjobb motoros póló férfiaknak és nőknek

Az ősidők óta a versenyzők és motorosok úgy érezték és fejezték ki, hogy semmi sem kényszeríti őket pihenésre, csak egy jó biciklizés. Ezek a kerékpártúrák a nyitott út érzését, a szabadságot és a világ aggodalmát képviselik. Férfiak és nők szerte a világon a kerékpározás útját választják, hogy megszabaduljanak a stressztől. És most még a motoros pólók is elérhetők minden versenyző számára. Kombinálja bőrkabáttal és bőrcipővel, okos sisakkal, és készen áll az indulásra!

Stílusos dizájnú motoros pólók férfiaknak és nőknek:

Nézzük meg a 9 legjobb motoros pólót,

1. Régi iskola:

Old school

Motorkerékpár póló viselése lovaglás közben nagyon klasszikus, mégis stílusos. Sokan szeretnek Harleyn és Hondán lovagolni, és így a kerékpárjuk stílusosan nyilatkozik. Ami másokat lenyűgöz, az az öltözékük, ami azt mutatja, hogy nem törődnek a világgal.

2. Menő motoros póló:

Menő motoros póló

Ezek a motoros pólók nagyon hűvösek és ugyanakkor nagyon forróak. Automatikusan érezni fogja, hogy a vér a lábadba szökik, ha meglátod, hogy egy motoros viseli ezeket a pólókat. Minden színben, méretben és még grafikus nyomatokban is megtalálhatók.

3. Adrenalin Junkie:

Adrenalin függő

Mindig egyetértene azzal, hogy a kerékpározás adrenalin lendületet ad, és ezért ezek a motoros pólók csak a rohanásodat fejezik ki. Ezek a motorosok nemcsak izgatottá teszik az embert, hanem irigykednek is.

4. Black Rebel Motorcycle Club:

Black Rebel Motorkerékpár Klub

Általában a motorkerékpár pólók trendje a Black Rebel Motorcycle Club -tól vagy a BRMC -től származik. Olyan szép megjelenést mutattak be, hogy a legtöbb ember megkapta őket. És most sok motoros is megkapja ezeket a pólókat, amikor expedícióra mennek.

5. Imádási póló:

Imádási póló

A motoros póló nagyon gyakori és klasszikus formatervezése az ima póló, amint azt a linken lévő képen is olvashatja, hogy ezeket az imákat kerékpárok készítik versenyzőik számára. Ez azért van, mert a kerékpár és a motoros elkezdenek szeretetet kialakítani egymás iránt. És miért nem! A legtöbb időt együtt töltik, és egy motoros általában nem törődik a világgal, ha megvan a kerékpárja.

6. Vicces feliratos póló:

Vicces feliratos póló

A feliratos pólók a legjobbak. Vicces motoros pólók hatalmas választéka áll rendelkezésre. Azt is kifejezik, milyen vicces módon tekint az életre. Vicces vagy gúnyos, a bámészkodó döntse el. A motorost biztosan nem érdekli.

7. Vintage pólók:

Vintage pólók

Vintage motorkerékpár pólók férfiak óta ismeretlen idők óta a világon. A múltban az emberek nagy távolságokra is autóztak, és így örömüket fejezték ki ezeken a pólókon keresztül.

8. Hölgy kedvence:

A hölgy kedvence

Miért kellene a fiúknak minden szórakozás? Női és férfi motoros pólók kaphatók a piacon. A kerékpározni szerető nők megkapják ezeket a klassz, elegáns pólókat, és a horizont felé indulnak. Hűvösnek tűnnek, és szuper szexinek tűnnek.

9. Testvériség póló:

Testvériség póló

A kerékpározó férfiak körében testvériség érződik. Néhány férfi motoros póló bemutatja testvériségét. Vagy ha egy kerékpáros klub tagja, akkor legyen pólója.

A motorkerékpározás nagyon régi és klasszikus tevékenység. Mindenféle komoly és vicces motorkerékpár póló elérhető az interneten és a piacon is. A motoros pólók minden kategóriában elérhetők, kezdve a motoros pulcsiktól a hosszú ujjú pólóig és még sok másig.