9 legújabb és menő iskolai póló tervezési ötlet

Az iskoláknak nem csak a tanulmányokra kell koncentrálniuk, hanem a gyermekek által előszeretettel viselt ruhákra is. Az egyenruhákat a brit uralom idején figyelembe vették, és mint ilyeneket a mai napig tartották. Nincs benne semmi baj, de legalább a diák kényelme szerint kell viselni, és alkalmazkodni kell a lakóhelyünk környezeti feltételeihez.

Stílusos és kényelmes iskolai pólók gyerekeknek képekkel:

Az alábbiakban néhány olyan gyerek póló kollekció található, amelyek a legjobb 9 közé tartoznak.

1. Csíkos iskolai pólók:

Csíkos iskolai pólók

Ez a szürke árnyalatú és zöld csíkos póló Collar típusú iskolai póló. A legtöbb iskola itt, Indiában, válassza az unalmas árnyalatokat, például a szürke. És ebben az esetben egy kis zöld csík és az iskola logója javítja a póló dizájnját.

2. Teljes ujjú iskolai pólók:

Teljes ujjú iskolai pólók

Ezeket a középiskolai pólómintákat leginkább az iskolák preferálják, amelyek a hűvös éghajlati viszonyok között találhatók. Ennek a pólónak a teste fehér árnyalatú, az ujja piros, zárt nyakú. Az ujjak tele vannak, így jó lágyságot kapnak a kezükben, és megvédik a bőrt a földön lévő napsugaraktól.

3. Fél és fél iskolai pólók:

Fél és fél iskolai pólók

Ezt az iskolai pólót félig és félig nevezik. Mivel a két árnyalat dombornyomott rajta, egyenlő arányban. Itt a választott színek a fehér és a sötétkék. Ahogy az iskolák többsége preferálja, a nyak típusa galléros.

4. Középiskolai pólók:

Középiskolai pólók

A fenti linken látható klassz pólón hatalmas méretű középiskolai logó látható. Ez egy tipikus kék árnyalatú póló, fehér színű jóváhagyással a logójában. Ezt a típusú pólót részesítik előnyben azok az iskolák, amelyeknek szükségük van saját logójuk nyilvánosságra hozatalára.

5. Sima iskolai pólók:

Sima iskolai póló

Ez egy sima egyszínű pólóterv az iskolába. Ez a gyönyörű sárga árnyalatú póló gallér típusú nyakot tartalmaz, és az iskola emblémája is be van ágyazva. A viselet megkönnyítése érdekében három gombja van a nyak kinyitásához. A gyerekek élvezni fogják ezt a pólót egész napos iskolai dolgaikhoz.

6. Kiemelt gallér típusú iskolai ingek:

Kiemelt gallér típusú iskolai ingek

Megkülönböztette a gallér színét a test árnyékához képest, hogy kiemelje azt. Ezt az iskolai pólómintát részesítik előnyben, ha szükséges a hivatalos viselet.

7. Iskolai pólók teljes nadrággal:

Iskolai pólók teljes nadrággal

Itt jön a póló design az iskolához egy teljes nadrággal. A választott szín rendkívüli és vonzó. A gyerekek szeretnek ilyen kollekciókat viselni.

8. Sportos iskolai pólók:

Sportos iskolai pólók

Légy vidám, és nézd meg ezeket a speciális iskolai szellemingeket, mivel ezeket sportnapi viseletként használják. Azok az iskolák, akik minden nap egyenruhát viselnek, inkább ilyen pólókat viselnek a sportnapon. Ezt a fajta pólót leginkább az iskolás fiúk kedvelik, a futball rovatban is megtalálod.

9. Gyerekiskolai póló szett:

Gyerekiskolai póló szett

Itt jön a hozzá illő nadrág készlet. A gyerekek szívesen viselnék az anyag kényelme és a könnyű viselet miatt. Ez a kollekció többféle színben és mérettartományban kapható.

A hagyományos típusú iskolai egyenruha napi rutinként való viselése unja a gyerekeket. Ezért az iskolák többsége manapság a divatos pólók koncepciójára vált. Megfelelő lehetőségeket kap, miközben ellenőrzi a kényelmi iskolai pólót, ezt a pólótípust többnyire az iskolai osztályok biztosítják, így könnyű lesz megbeszélni ezeket a dolgokat gyermeke iskolai tanárával.