9 legújabb és menő képregény póló férfiaknak és nőknek

Olyan pólót keres, amely szégyent hozna a többi pólóra! Itt van az ilyen kategóriák várva várt dizájnja, amely nemcsak a gyerekek, hanem a fiatal férfiak ruhatárában is jó helyet foglalt el. A képregény pólók fő vonzereje a nyomtatás, amelyet különféle képregények alapján készítenek, amelyeket mind a gyerekek, mind a fiatalok szeretnek.

Funky és stílusos képregény póló férfiaknak és hölgyeknek a divatban:

Lássuk a piacon kapható képregény pólóminták legnépszerűbb kollekcióját.

1. X-Men képregény póló:

X-Men képregény póló

Az X-Men rajongója! Itt egy póló, amely az X-men képregények különböző pillanatait hordozza. A férfi képregény póló bőrre illeszkedő és keskeny, kerek nyakú, így alkalmas piknikre. Az Ön választása szerint az X-men képregények gyűjteményében sorozatokat kap, amelyeket a pólójára is nyomtathat.

2. Team Bosszúállók képregény póló:

Team Bosszúállók képregény póló

A Marvel képregény pólók meglehetősen népszerűek a főiskolás tizenévesek körében, akik különböző bosszúállókból álló erős csapatot hordoznak. A póló a Marvel képregények különböző képregényfigurái közül választható. A gyerekek imádják viselni a Bosszúállók ilyen típusú pólóit.

3. Horror Comic póló:

Horror képregény póló

Szeretne menni egy kicsit ijesztő! A képregény pólók pofával nyomtatva illhetnek hozzád a legjobban. A további effektek érdekében a háttér fekete színű, két gyilkos késsel a csicska kezében. Chucky a horrorgyűjtemények karakterének része, vegye fel ezt a képregényes mintát a pólójára, hogy megdöbbentse barátait.

4. Amerika Kapitány Képregény póló:

Amerika Kapitány Képregény póló

Amerika kapitány bizonyult a legkeresettebb képregényhős pólóknak. A pólón csodálatos nyomatok találhatók, amelyek középpontjában Amerika kapitány áll a harci testtartásban, és mögötte egy csillag. Ezt a dizájnt bármilyen grafikus pólón megkapod, próbáld ki ezt a szokásos napi használatra.

5. Klasszikus képregény póló:

Klasszikus képregény póló

Lila, ha képregény karakter nyomtatásával kombináljuk, hűvös képregény pólókat ad. A póló központosítva van a kifejezésekkel és a joker kártyákkal játszik. A póló veszteséget kap a kényelmes viselet érdekében.

6. Retro stílusú képregény póló:

Retro stílusú képregény póló

A vintage képregény pólók, amelyek a nők erejét mutatják, a retro stílusú design, amely a hatalmi nők képregényes testtartásával jár. A póló négy szót is kapott, amelyek felfedik a képregény forgatókönyvét.

7. Justice League Comic póló:

Justice League képregény póló

A Justice League pólómintáit a képregények rajongói választják, például batman, superman, aquaman stb..

8. Harley Quinn képregény póló:

Harley Quinn képregény póló

A csodanőhöz hasonlóan Harley Quinn is imádnivaló dizájnt ad a pólóregény -kollekcióhoz. A fekete póló a Harley Quinn híres testtartását kapta, nevével kettős színű nyomatokban. Ezt leginkább a lányok részesítik előnyben a rendszeres használat kényelme érdekében.

9. Walking Dead Comic póló:

Walking Dead képregény póló

Egy másik félelmetes képregény pólótervezés, amely uralta a fiatalok világát, a sétáló halott képregénynyomatok. A különböző árnyalatokban kapható póló közepén halom halom található, hogy valósághű legyen.

A képregény pólók többnyire pamut anyagból készülnek, így tartós és népszerű a szokásos viselethez. A pólók általában kerek nyakúak, rövid és közepes hosszúságú ujjakkal, szorosan illeszkednek és lazák is.