9 legújabb és stílusos rock póló férfiaknak és nőknek

A rock pólók színes és világos nyomtatott pólóként képzelhetők el, finom színű háttérrel. Néhány híres zenekar, például a Guns and roses, a Rock and roll és sok más elismert márkanév vagy az énekes képe nyomtatható a pólóra. Ahhoz, hogy némi ötletet szerezzen a rock póló típusokról, íme a 9 legjobb rock pólótípus.

Gyönyörű és divatos rock pólók tervezése trendi férfiaknak és hölgyeknek:

Nézzük meg a 9 legjobb klasszikus rock pólót.

1. Guns and Roses férfi póló:

Guns and Roses Férfi rock póló

A Guns N´Roses híres GNR néven népszerű amerikai zenekar számos albummal jelentkezett, mint például a Spaghetti Incident, Use your Illusion-I és Use your illusion II. A rockzenekar témáját a Printed Rock póló megalkotására használják, amelyet a férfiak szívesen viselnek egy rövidnadrággal vagy farmerral.

2. Dinoszaurusz éneklő rock póló:

Dinoszaurusz éneklő rock póló

Amikor egy hatalmas mikrofonnal éneklő karikaturista kép határozottan vonzó és funky. A dinoszaurusz -kép jól illik rockénekesnek azzal, hogy kreatívabbá és vonzóbbá teszi az arcát.

3. Da Vinci dobos rock póló:

Da Vinci dobos rock póló

Ez a típusú póló vintage Rock pólótervezésként szerepel, amelynek fő témája a doboló virtualizált személy. A tényleges Da Vinci dob öt botot és dobot tartalmaz, amelyek egy kétkerekű kocsi során vannak összekötve, és a mechanikus folyamat során a botok ütik a dobot.

4. Johnny Cash női póló:

Johnny Cash női rock póló

Johnny R Cash ismeri a különböző éneklési tudományágait, beleértve a rock and roll énekeket. A rock n roll dalok megalkotása érdekében a rajongók rock pólót nyomtattak a nevével, sas szimbólummal.

5. Thrasher női rock póló:

Thrasher női rock póló

A Thrasher egy rock dal, amelyet az Evil rockzenekar egyik nehéz dalszerzésének tart. A rockzenekar témájukat használják ennek a kerek nyakú mintás női pólónak a megalkotásához.

6. Túlméretezett Rolling Stone Rock póló:

Túlméretezett Rolling Stone Rock póló

Rolling stone egy híres brit rockzenekar, akik számos híres szerzeménnyel álltak elő, mint például a Sticky Fingers, a Let it Bleed és sok más híres rockdal. Az őrült követőknek az a gondolat, hogy egy gördülő kő retro rock póló, túlméretezett kialakítással, megfelelő póló

7. Nova Rock férfi póló:

Nova Rock Férfi rock póló

A Nova Rock egy híres rockzenei fesztivál, amely Ausztriában történik, a rockzene nagy rajongói követői szívesen meglátogatnák ezt a fesztivált. Számukra ez a Nova Fest Printed póló a legjobb jelmez. Ezt férfiak és nők is viselhetik.

8. Kid Rock Unisex Rock póló:

Kid Rock Unisex Rock póló

Robert James Ritchie, akit Kid Rock néven ismernek, egy amerikai popénekesnő, aki olyan rockzenét adott, mint a Devil Without A Cause, az American Bad Ass. Híres rockalbumán keresztül az emberek szeretik, ha a képére nyomtatott Kid Rock pólót adnak, amely jól illik alkalmi pólóhoz.

9. Death Metal női Lace Up Rock póló:

Death Metal női csipkés póló

A death metalt a heavy metal rock dalának tekintik, amely nehéz dob effektusú, és akusztikus hangzást ad, amelyet sok kemény rockzene szerelmes szeret hallani. Azoknak a lányoknak, akiknek ez a death metal írásuk hatalmas koponyamintával és fűzős mintával az egyik legjobb top design.

Meg kell változtatni azt a sztereotípiát, hogy a Rock pólókat csak a Rock Band szerelmesei viselhetik, és be kell építeni azt a koncepciót, hogy ezt a pólót alkalmi viseletként választják a fiataloktól a középkorúakig. Ezt a póló szétterítésével lehet elérni tervezze meg őket megvásárolva. Ez a cikk mindenképpen motiválja az embereket erre!