9 népszerű és legjobb póló férfiaknak és nőknek

A póló pólók a legkényelmesebb viseletnek tekinthetők, amely alkalmi rövidnadrághoz és hivatalos nadrághoz is passzol. Az alkalmi és a hivatalos öltözéknek ez az előnye teszi a férfiak és a nők elsődleges választásává a ruhák kiválasztását. A Polo pólók olyan dizájn, amelyben az extra galléros rögzítést egy sima pólóhoz tervezték. Ha néhány percet fordít a cikk elolvasására, ötletet ad a pólótervezés típusairól, kezdve a klasszikus típustól a színes pólóig..

A legújabb és stílusos pólóminták férfiaknak és hölgyeknek:

Nézzük meg a 9 legjobb pólót.

1. Klasszikus galléros póló:

Klasszikus galléros póló

Ez a klasszikus, vastag pamut anyagból készült póló kényelmes érzést nyújt, ha napsütésben vagy szeles időben is viseljük. Ez a klasszikus póló egyszínűből készült, nem merev gallérral.

2. Vállfoltos póló:

Vállfoltos póló

Más nézetet adni a férfi pólónak, amelyet a polo-póló vállrészére összpontosító patchwork design segítségével hoznak létre. A foltvarrás anyaga lehet pamut, bőr vagy bármilyen szintetikus anyag, amely a pólóval ellentétes színű.

3. Háromszínű póló:

Háromszínű póló

A háromszínű póló érdekessé tehető az indiai zászló vagy bármely más országzászló használatával. Azoknak az embereknek, akik szeretik, ha kedvenc színüket egy darabból álló pólóba kombinálják, akkor ezt a háromszínű pólót érdemes megvenni.

4. Póló zsebbel:

Póló zsebbel

A póló, mint tudjuk, nem rendelkezik apró tárgyak tárolásának lehetőségével, azok számára, akik szeretnek kis ruhát, kis pénztárcát vagy bármilyen más fontos tárgyat hordani, számukra ez a zsebben elhelyezett póló a legjobb. A zseb a póló bal felső részén látható.

5. Teljes ujjú póló:

Teljes ujjú póló

A teljes ujjú póló jól jön szeles időben vagy enyhe hűvös napon, az ujja hasonló a test színéhez, így úgy néz ki, mint egy hivatalos ing, kivéve azt a tényt, hogy a gallér nem merev a hivatalos inghez képest.

6. Kontrasztos színű galléros póló:

Kontrasztos színű galléros póló

Azoknak a hölgyeknek, akik állandóan olyanok, mint a ruházat, számukra ez a fajta póló, amely a testétől és az ujjától kontrasztos gallérral rendelkezik. A gallér színe általában enyhe a testhez és a hüvelyhez képest.

7. Virágmintás póló:

Virágmintás póló

A virágmintás póló uniszex pólónak minősíthető, amelyet általában strandviseletként vagy nyári viseletként viselnek. A virágmintás lehet színes vagy hasonló színű, mint a póló háttérszíne.

8. Ujjatlan póló:

Ujjatlan póló

Ha a hölgyek ruházatáról van szó egy forró nyári napon, akkor kényelmes ruházati sor lenne, amely ujjatlan felsőt tartalmaz. Ezt a nőknek tervezett ujjatlan pólót leggyakrabban félformában, alkalmi viseletként, farmerrel vagy rövidnadrággal viselik..

9. Márkás Jersey póló:

Márkás Jersey póló

A márkás Polo pólók a férfiak és a nők egyik kötelező felsője. A férfiak, akik sportszeretők, ezt a márkás mezes pólót szolgálják. A lányok megpróbálják elkerülni a galléros pólót, mint sport mez pólót.

A póló mindenképpen kötelező póló, amely vonzó dizájnja miatt szerény megjelenést kölcsönöz. A nők ezt a pólót félhomályban viselhetik, egy pár nadrággal és egy csizma cipővel kombinálva, a férfiaknál pedig a chino-val ellátott póló lenne a legjobb választás félig formális pólóként.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80