9 népszerű Harley Davidson póló férfiaknak és nőknek

A Harley Davidson olyan márka vagy cég, amely különböző típusú dolgokat, például ruházatot, lakberendezést és még sok mást engedélyez. A Harley Davidson legnépszerűbb, egyre népszerűbb terméke a pólók. Ezek a pólók gyakoriak a Harley rajongók körében. A pólók online megvásárolhatók, és különböző webhelyek vannak. A hivatalos weboldalukon is megvásárolhatók. A Harley-Davidson női pólók ugyanolyan ikonikusak, mint a motorkerékpárjuk, és a szabadság szimbólumai. Ebben a márkában sokféle dizájn található, és íme néhány Harley-Davidson póló.

A legújabb és híres Harley Davidson pólóminták férfiaknak és hölgyeknek:

Nézzük meg a legjobb 9 legjobb Harley Davidson pólót Indiában.

1. Lapátfej Ringer póló:

Lapátfej Ringer póló

Ez a vintage ihlette hűvös póló, modern megjelenéssel. Ez egy karcsú szabású és 100% pamut mez. Ez egy hűvös póló nyáron. Ezek vintage Harley Davidson pólók.

2. Fekete Harley Davidson póló:

Fekete Harley Davidson póló

Ez a típusú póló egyedi módon, különleges eljárással készült, és napfényes vintage megjelenésű. Jellemzője, hogy vékony. Ez egy lézervágású mez, elöl grafikával. Kipróbálhatja ezt a pólót rendszeres vagy napi használatra.

3. Logo Overprint Slim Fit Harley Davidson póló:

Logo Overprint Slim Fit Harley Davidson póló

Ez a rövid ujjú férfi póló vékony, és keskeny. Egyedülálló textilkezelésre készült, viharvert és kopott megjelenésű. A névben szereplő „felülnyomás” a művészet egyszínű hímzett grafikákra történő nyomtatásának technikájára utal. Elöl nyomtatott, stílusos megjelenésű.

4. Férfi Iron Block hosszú ujjú póló:

Férfi Iron Block hosszú ujjú póló

Ez a Harley Davidson hosszú ujjú póló, és ez a fajta teljes ujjú póló soha nem megy ki a divatból. Ez a nyugodt férfi hosszú ujjú póló olyan művészetet tartalmaz, amely az örökség stílusára mutat. Nyomtatott grafikával rendelkezik az ujján, elöl és hátul.

5. Színes blokk Vintage Henley póló:

Színes blokk Vintage Henley póló

Ha stílust szeretne varázsolni hétvégéjére, akkor ez a póló tökéletes. Karcsú szabású, bal mellkasán és hátán nyomtatott grafikával rendelkezik.

6. Férfi Prestige hosszú ujjú póló:

Férfi Prestige hosszú ujjú póló

Ez egy egyedi pólófajta, amely megkülönbözteti az egyiket a többitől. 100% nehéz pamut. Gélnyomott grafikával rendelkezik a vállán, az ujjain és a hátán. Ha Harley Davidson kerékpárja van, akkor ki kell próbálnia ezt a pólótervet ugyanazzal a Harley Davidson márkával.

7. Férfi póló Willie G-Skull rövid ujjú póló:

Férfi póló Willie G-Skull rövid ujjú póló

Ez a Harley Davidson kereskedői póló, a hátulján a kereskedő logójával. Ez a póló 100% pamutból készült, és nagyon kényelmes viselet. Különböző méretben kapható. Ezt a viseletet a nyári szezonban is kipróbálhatja.

8. Harley Davidson női rövid ujjú póló:

Harley Davidson női rövid ujjú póló

Ez egy nagyon elegáns póló nőknek rózsaszín színben, V-nyakkal. Elöl egy aranyos Harley Davidson logó található, szokatlanul fakó, fordított tükrözéssel. A hátoldalon fehér márkajelzés található. Nagyon vonzó darab a viselete.

9. Tonal Flames hosszú ujjú póló:

Tonal Flames hosszú ujjú póló

Férfi hosszú ujjú póló, lehajtható gallérral és lángoló grafikával. Ezenkívül két gombos mellzseb és hímzett grafika található a bal oldali zsebén, és nyomtatott grafika a hátoldalon. Kipróbálhatja ezt a pólót kék farmeron; erős megjelenést kölcsönöz a személyiségednek.

A különböző típusú Harley Davidson pólók férfiaknak és nőknek is kedvező költségvetéssel rendelkeznek. Bár különböző formájúak és színűek, mégis nagyon kényelmes viselet. Jó lehetőségeket kaphat az ilyen típusú pólók anyagváltozataiban; szerezzen divatos pólót, hogy lenyűgözze barátait vagy kedvesét.