9 rövid póló nőknek és férfiaknak, egyszerű és csíkos mintákban

Az ég a határ, ha rövid ujjú pólókról beszélünk. Kiváló viselet, szuper kényelmes viselet egész nap, és mindig trendi marad. Rendkívül sokoldalú, rengeteg formatervezés közül választhat rövid pólóban, férfiaknak és nőknek egyaránt.

A legjobb női és férfi rövid ujjú pólók:

Lássunk 9 ilyen rövid pólómintát.

1. Férfi kockás rövid pólók:

Férfi kockás rövid póló

Ez a kék kockás rövid póló kiválóan alkalmas alkalmi viseletre, különösen az egyetemisták számára. Egyszerű és kényelmes. Anyaga miatt a póló remek választás a nyarakra. Férfiak és nők egyaránt használhatják ezt az egy pólót alkalmi megjelenéshez.

2. Gingham férfi rövid póló:

Férfi Gingham rövid póló

Egy másik gazdag kék rövid ujjú póló szilárd csíkokkal tökéletes választás férfiaknak mindennapi viseletre. A textúra és az anyag klassz megjelenést kölcsönöz neki, amelyre minden férfi vágyik.

3. Női formális fehér rövid pólók:

Női formális fehér rövid póló

Ez a lenyűgöző fehér női rövid ujjú póló azoknak a modern nőknek szól, akik erős első benyomást akarnak kelteni nagy napjaiban. Ez a pólós típusú ing modern, klasszikus és elegáns megjelenést kölcsönöz az irodának, és minden nő ruhatárának elengedhetetlen kelléke. Próbálja ki ezt a fehér rövid póló típusú inget bármilyen hivatalos nadrágon.

4. Női selyemkeverék rövid póló:

Női selyemkeverék rövid póló

Frissítse mindennapi megjelenését egy ilyen rövid ujjú női pólóval, mint ez. Minden alsóval jól megy, legyen az farmer, rövidnadrág vagy szoknya. A póló stílusos nyakláncokkal vagy minimális ékszerekkel is díszíthető. Szerezd meg ezt a pólót, hogy kipróbáld az esti kirándulást, vagy elmehetsz vásárolni ezzel a stílusú pólóval.

5. Férfi Oxford rövid póló:

Férfi Oxford rövid póló

Az oxfordi póló a legjobb választás alkalmi és parti megjelenéshez. Ez a lila ing ujjú póló bármely férfit kiemelhet a tömegből az általa kínált éles megjelenéssel. Ez a tökéletes választás erre a különleges dátumra vagy mindennapi megjelenésre. Ez a rövid, de sötét lila szín felkelti a nézők figyelmét.

6. Férfi csíkos rövid ujjú póló:

Férfi csíkos rövid ujjú póló

Ez a hajózási csíkos póló rövid ujjú valami, amit egy farmerrel be lehet dobni, és mégis stílusosnak tűnhet, anélkül, hogy sok erőfeszítést kellene tennie. Ilyen alapvető pólók lehetnek a ruhatáradban, hogy minden nap jól öltözöttnek tűnj. Ez jó nyári kirándulásokra vagy esős évszakra is, alkalmi mindennapi megjelenéshez.

7. Férfi nyomtatott rövid póló:

Férfi nyomtatott rövid póló

A nyomtatott pólók számos kivitelben és furcsa idézetekben kaphatók. Ez a férfi rövid ujjú póló egyszerre funky és egyszerű. Legyen az egyetem, vagy ha barátokkal lóg, ezek a pólók jól illeszkednek a farmerhez.

8. Női farmer rövid póló:

Női farmer rövid póló

Ez a rövid farmer póló könnyű anyagból és szuper kényelmes. Stabil viselet nyáron, okos megjelenést kölcsönöz. Párosítsd farmerrel és minimális ékszerekkel a frissítő megjelenés érdekében. Próbálja ki a fekete színű nadrágot vagy farmert, hogy a lehető legjobban nézzen ki ruháján.

9. Női alapvető termény póló:

Női alapvető termény póló

A terméscsúcsok itt maradnak. Ez a rövid ujjú póló virágmintával kivágva rendkívül stílusosnak tűnik. Kellemes nyári hangulatot kölcsönöznek vonzó stílusokkal. És egyetlen nő sem tartózkodhat attól, hogy elegáns megjelenésű terményt viseljen. Ez különösen azoknak a nőknek vagy lányoknak szól, akik szívesen mennek strandruhába.

A sokféle változatban, színben és kivitelben kapható pólók elengedhetetlenek bárki ruhatárában. Divatformálóak lehetnek, és szinte bármivel és sok alkalommal viselhetők. Fogj egy pólót, mert időtlenek és mindig divatosak.