9 új és divatos LED póló

A LED a fény által aktivált eszköz, amely fényesen világít a sötétben. Ugyanezt a technológiát használják a pólóknál is, hogy ragyogjanak a sötétben. Félelmetes kivitelű, csillogó LED pólókat vásárolhat. A lámpák eltérő módon aktiválódnak, és ezen stílusok mindegyike itt található. Ebből a listából kiválaszthatja a következő pólóját, és megfordíthatja a fejét.

A legújabb és stílusos LED-es pólók a képekkel:

Nézzük meg a 9 legjobb LED póló panelt.

1. Hanggal aktivált LED póló:

Hanggal aktivált LED póló

Ne hagyja ki ezeket a fantasztikus, hanggal aktivált LED pólókat. Válassza ki azokat, amelyek csodálatos képét nyomtatják az előlapra. A hang aktiválódik, amikor megnyomja a póló egy adott területét. Ez teljesen klassz póló.

2. Equalizer LED póló:

Equalizer LED póló

Nézze meg ezeket az India által forgalmazott LED pólókat, amelyek most divatosak. Ezeknek kiegyenlítő hatása van, a színvonalak felfelé és lefelé mozognak. A pólók különböző nyomatokban készülnek, többnyire fekete alapon.

3. Egyedi LED póló:

Egyedi LED póló

Vásárolhat egyedi LED pólókat a csoportjának vagy családjának. Ezek ugyanazzal a megjelenítési képpel vannak nyomtatva, és jól mutatnak egy partira. Kiválaszthatja a pólókra nyomtatandó szöveget és szöveget. Az ilyen típusú pólókon a csoport logója szerint tervezhet vagy rendelhet, ez bizonyos egyediséget mutat a tömegben.

4. Logo LED póló:

Logo LED póló

Válassza ki kedvenc logóját nyomtatásként a legközelebb vásárolt LED -es pólón. Itt megjelenik a logója fényesen ragyogó fényben. A fekete pólók jó hátteret képeznek minden használni kívánt színhez. Próbáld ki ezt a kék farmerodon.

5. Színes LED póló:

Színes LED póló

A fekete háttér pólókon kívül egyedi LED pólókat is készíthet, amelyek színes pólókon készülnek. Itt kék pólót használnak a söröskorsó nyomtatáshoz. Ezek remekül mutatnak minden alkalmi partira.

6. DIY LED póló:

DIY LED póló

Az egyik legmenőbb dolog, ha saját LED pólókat készít. Ez a LED -es DIY póló könnyen elkészíthető otthon. Nézzen meg néhány YouTube -videót, és profi lehet abban, hogy saját maga készítsen egyet.

7. Fluoreszkáló LED póló:

Fluoreszkáló LED póló

Nézze meg ezeket a feltűnő, fluoreszkáló LED pólókat, amelyek személyre szabottak. Ezek a pólók érintés alapján működnek. Miután megérintette a póló nyomatát, kigyullad. Így sok csodálatos mintát építhet be.

8. Pulse LED póló:

Pulse LED póló

Ezek szemet gyönyörködtető póló LED impulzus stílus. Olyan nyomatokkal készítheti őket, mint a táncos lány. Ismét ezek az egyéni stílusok, amelyeket választhat és elvégezhet a pólón. Nézze meg az Önnek megfelelőt.

9. Animált LED pólók:

Animált LED pólók

Kell, hogy a cicádban legyen animált LED póló. Ezek a rendkívül menő pólók érintésre vagy hangra aktiválódnak. Animált változatokkal rendelkeznek. Ebben a stílusban sok mintát talál.

A LED pólók szépek. Ezek a pólók a legjobbak a fiatal generáció számára, akik hűvösen és divatosan játszanak. A póló LED formatervezést bármely online áruházból megvásárolhatja, és aktiválhatja a hangot, az érintést vagy az impulzust. Ezt a LED-es pólót ajándékba adhatja gyermekének születésnapján, a gyerekek nagyon szeretik ezt a stílusú mintát, hogy elmondhassák barátaiknak.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80