9 Vicces és híres rajzfilm póló kollekció

Mi volt a kedvenc rajzfilmje gyermekkorában? Tom és Jerry, a Batman, Mickey és Donald stb. Azok a híres karakterek, akiket továbbra is szeretnek nézni a szabadidő alatt. A rajzfilmekkel azonban továbbra is kapcsolatban lehet a divatpiacon széles körben követett új trend, a karikatúra pólók révén. Nagy népszerűségnek örvendenek rutin viselet vagy piknikek és tematikus bulik alkalmával.

A legújabb és divatos rajzfilm pólóminták férfiaknak és nőknek:

Íme néhány elképesztő rajzfilm -nyomtatott póló, amelyet összezavarhat a kiválasztás során.

1. Rick and Morty rajzfilm póló férfiaknak:

Rick and Morty rajzfilm póló nekem

A felnőtteknek szánt Rick and Morty rajzfilm pólók jó piacot ragadtak meg, sima háttal. A pólóhoz egy szlogen is tartozik, amely azt jelzi, hogy a békének meg kell maradnia az országok között.

2. Disney Princess rajzfilm póló nőknek:

Disney Princess rajzfilm póló nőknek

Igazi ajándékot szeretne adni a hercegnőjének! Itt van Disney hercegnő rajzfilm póló hölgynek, amely az összes hercegnő nyomatát hordozza. A póló rózsaszín háttere ívelt keretekkel növeli varázsát.

3. Simpsons rajzfilm póló férfiaknak:

Simpsons rajzfilm póló férfiaknak

Férfi rajzfilm pólók a Simpsons nyomatokkal és a gyűrűben lévő nyuszi tökéletes megjelenést kölcsönöz a birkózás korának. Színes megjelenést kölcsönöz a farmernek vagy akár a rövidnadrágnak a nyaraláshoz.

4. Tweety ujjatlan póló nőknek:

Tweety ujjatlan póló nőknek

A Tweety volt a fő választás a tizenéves lányok számára az egyetemen. Az ujjatlan rajzfilm pólók sima háttérrel készülnek, többnyire fehér színben, ragyogó varázsaival készült csintalan arca.

5. Kapucnis Pokemon póló férfiaknak:

Kapucnis Pokemon póló férfiaknak