A 9 legjobb női és férfi ujjatlan póló a trendben

Nagyon népszerű divatirányzat az ujjatlan pólók. Ezeket izomingeknek is nevezik, mert a bicepszizmok jól láthatók, miközben az ember ezt az inget viseli. Általában az ilyen pólót nyáron viselik, és néhányan inkább edzés és edzés közben is viselnek. A kialakítás hasonló a pólóéhoz, de ujjatlan.

Modern ujjatlan pólók férfiaknak és nőknek:

Nézzük meg a 9 legjobb ujjatlan pólómintát,

1. Crew Neck ujjatlan pólók:

Crew Neck ujjatlan póló

Nagyon gyakori minta a legénységi nyakú, ujjatlan fekete póló férfiaknak. Többnyire ezeknek a pólóknak nincs ujja, így főleg a nyak mintázatában lesz különbség. A legénység nyaka alapvetően egy szorosan illeszkedő, kerek nyakú póló. Ezek tartósak és kényelmesek.

2. Tank felső nőknek:

Tank Top nőknek

Az ujjatlan póló női választék nagyon izgalmas mintákkal rendelkezik. Tartós felsők, amelyek farmerrel, rövidnadrággal és más divatos kiegészítőkkel párosíthatók. Nagyon szexinek tűnnek egy nőnél, és ez hangsúlyozza vonásaikat. Ezek a felsők is könnyen testre szabhatók. Általában a nők szívesebben hordják ezeket edzés közben.

3. Kapucnis stílusú ujjatlan pólók:

Kapucnis stílusú ujjatlan póló

A kapucnis pólók egy másik formatervezés az ujjatlan póló férfiak kategóriájában, sőt rendkívül népszerűek a nők körében is. Ezek a motorháztetők titokzatos megjelenést kölcsönöznek az embernek, és ugyanakkor nagyon alkalmi. A kapucnis pólók többnyire pamutszövetből készülnek.

4. Tépett ujjatlan pólók:

Szakadt ujjatlan póló

A női ujjatlan pólók könnyen testre szabhatók, és átalakíthatók a legújabb divatirányzatokká, mint például a farmer szakadás, most már letéptük a pólókat is. Rendkívül szexi megjelenésűek és merész divatnyilatkozatot tesznek, és csak akkor, ha divatosan más kiegészítőkkel vannak összerakva. Ellenkező esetben újabb divathiba lehet.

5. Ejtett karlyukú ujjatlan minta:

Ejtett karlyukú ujjatlan minta

A férfi ujjatlan pólók általában hatalmas vagy leesett karlyukkal érkeznek. Alapvetően ezeket sportolók hordják, hogy a testük lélegezzen a kemény edzés során. Sok kosárlabdázót találhat ilyen pólóban. Korlátlan szabadságot biztosít.

6. Grafikus ujjatlan pólók:

Grafikus ujjatlan póló

A piac tele van férfi és női Graphic ujjatlan pólókkal. Sok eladó a piacon kinyomtatja a már meglévő mintákat. Ezek a nyomatok és grafikák a vadon élő állatoktól a rajzfilmekig terjedhetnek.

7. Fitness ujjatlan pólók:

Fitness ujjatlan póló

Az ujjatlan pólót nagyon közismert nevén Izom pólók. Valójában meglepődhet, ha tudja, hogy ezek az ujjatlan pólók drágábbak, mint a szokásos ujjú pólók. Ez azért van, mert a szokásos pólók iránti kereslet állandó, míg az ujjatlan pólókat előnyben részesítik egy adott éghajlaton, így a gyártási költségek hatalmasak.

8. Vicces ujjatlan pólók:

Vicces ujjatlan póló

Viselhet ujjatlan pólót, amelyen vicces megfogalmazás található. Lezsernek tűnnek, és nem tévedsz, ha olyan pólót viselsz, amelyen vicces idézet van. Az emberek egyszer biztosan rád néznek.

9. Szuperhős mellény ujjatlan pólók:

Szuperhős mellény ujjatlan póló

Egy másik előnyös ujjatlan póló a nők és a férfiak számára a szuperhős mellény pólók. Gyermekkorában legalább egyszer volt kedvenc szuperhőse. Most már pólóban is viselheti őket.

A piacon sok márka specializálódott az ilyen típusú pólók gyártására. Az ujjatlan póló egy nagyon kényelmes és leginkább kedvelt ruhafajta. Különböző színekben is kapható, mint például szilárd vagy absztrakt.